كاهش 20 درصدي توليد عسل در تالش

كاهش 20 درصدي توليد عسل در تالش
مدير جهاد كشاورزي تالش گفت: ارايه نشدن تسهيلات از دلايل كاهش 20 درصدي توليد عسل در تالش بوده است.
جابر تجارتي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خزر- با اشاره به اينكه شهرستان تالش قطب توليد عسل در استان گيلان است، گفت: به علت ارايه نشدن تسهيلات در اوايل سالجاري به زنبورداران و شرايط نامطلوب آب و هوايي، توليد عسل در تالش 20 درصد كاهش يافت.
وي با اشاره به بارندگي زياد در ارديبهشت ماه سال جاري و پس از آن بروز گرماي هوا در دو ماه پس از آن، افزود: اين وضعيت آب و هوايي و تامين نشدن نهادههاي مورد نياز زنبورداران در اكثر شهرستانهاي گيلان موجب شد توليد عسل در استان به خصوص تالش كاهش يابد.
تجارتي ادامه داد: شهرستان تالش 550 زنبوردار دارد كه بهره بردار 73 هزار كلوني زنبور هستند.
وي خاطرنشان كرد: عسل توليدي در شهرستان تالش از كيفيت بسيار بالايي برخوردار است اما به علت نبود صنايع فرآوري عسل در اين شهرستان، به نامهاي ديگري در استانهاي اردبيل و ساير استانها فروخته ميشوند.
مدير جهاد كشاورزي تالش تصريح كرد: زنبورداران علاوه بر توليد عسل ميتوانند در ارتقاء كمي و كيفي محصولات باغي نيز نقش موثري ايفا كنند.
وي بيان كرد: قيمت هر كيلو عسل به نسبت شكري كه زنبور براي توليد استفاده ميكند متفاوت است؛ در صورت استفاده زياد از شكر، قيمت هر كيلو عسل به 5000 تومان ميرسد و اين در حالي است كه هر كيلو عسل زنبورهايي كه با شهد گياه تغذيه ميكنند تا 30 هزار تومان هم فروخته ميشود.