خواص عسل

عسلکه به نام های بال- مالی- انگبین- شاه انگبین- نوش- شهد و نوشبه نیزنامیده می شود، دارای خاصیت ضدعفونی کننده – نشاط آور- آرام بخش و تقویتکننده اعصاب بوده و همچنین می توان آن را در مواردی نظیر: التیام زخم ها-کم اشتهایی- سنگ کلیه- زیاد کردن ادرار- افزایش شیر مادر- ضعف عضلات- تقویتنیروی جنسی- تقویت عمومی بدن- ورم لوزه ها- تقویت طحال- یرقان- استسقاءمیگرن- تقویت حافظه- دل پیچه- انزال زودرس- تقویت معده- گلو دردها عفونی-مسمومیت- استفراغ- اسهال خونی- تصلب شرایین- چربی خون- کم خونی- شب کوری-تنظیم عادت ماهانه – عدم امکان دفع ادرار- تنگی نفس- بیماری های کلیوی-فشار خون و زخم روده و اثنی نیز استفاده نمود.
pardad.ir
مضرات:
1) مصرف عسل در برخی کودکان موجب ناراحتی می شود.
2) افراد گرم مزاج و همچنین اشخاصی که به چاقی- ضعف بینایی و تب مبتلا می باشند، باید در مصرف عسل احتیاط نمایند.
3) زیاده روی و در مصرف عسل موجب سردرد- ضعف بینایی و ... می گردد.