چه عسلي هرگز شكرك نميزند؟
مدیر انجمن: mellifera
- setare
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 36
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: ساری
- تشکر شده: 6 دفعه
- تماس:
چه عسلي هرگز شكرك نميزند؟
[JUSTIFY]دکتر شهاب قاضي، عضو هيات علمي دانشکده کشاورزي دانشگاه رازي کرمانشاه در گفتوگو با خبرنگار علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه کرمانشاه، اظهار داشت: مساله مهمي که هنوز به صورت شبههاي براي بسياري از مشتريان عسل وجود دارد، شکرک زدن عسل است که در اين خصوص بايد توجه داشت عسلها پس از مدتي شکرک ميزنند، البته زمان شکرک زدن عسل با توجه به نوع گياه و ميزان و نوع ذرات موجود در عسل و ... تفاوت دارد، به طوري که بعضي عسلها بعد از چند هفته، چند ماه يا حتي چند سال شکرک ميزنند.
وي گفت: براي مايع کردن عسل شکرک زده، بايد ظرف عسل نيم ساعت در دماي 65 تا 70 درجه سانتيگراد قرار گيرد، دقت کنيد حرارت به طور مستقيم داده نشود.
قاضي اظهار داشت: مشتريان عسل در بعضي کشورها عسلهاي شکرک زده را ترجيح ميدهند و زنبورداران اين عسلها را در بسته بنديهاي مختلفي به بازار عرضه ميکنند.
وي گفت: عسل در فصل زمستان و در دماي پايينتر از 14 درجه سانتيگراد شروع به شکرک زدن ميکند، چون در اين دما چسبندگي خود را از دست ميدهد و مواد خارجي آن شروع به رسوب ميکند و هستههاي متبلور را به وجود ميآورند.
قاضي ابراز داشت: دياستاز عسل ذرات ريز را جذب کرده و باعث ته نشين و کدر شدن آن ميشود، به طوري که ذرات موجود در عسل را متبلور کرده و باعث شکرک زدن آن ميشود.
اين عضو هيات علمي دانشگاه رازي کرمانشاه گفت: آنچه در عسل متبلور ميشود در واقع گلوکز هيدرات است و ميزان آن به مقدار آب عسل بستگي دارد، به اين ترتيب عسلها با رطوبت بالا سريعتر از عسلهاي با رطوبت کم شکرک ميزنند.
وي افزود: هر چه گلوکز عسل بيشتر باشد، زودتر شکرک ميزند به طوري که گلوکز در غلظت 30 تا 70 درصد و فروکتوز به ميزان 78 تا 90 درصد شکرک ميزند، البته شكرك زدن به ميزان دما نيز بستگي دارد.
قاضي تصريح کرد: عسلهايي که از گلوکز خالص توليد ميشوند، هرگز شکرک نمي زنند.
[/JUSTIFY]
وي گفت: براي مايع کردن عسل شکرک زده، بايد ظرف عسل نيم ساعت در دماي 65 تا 70 درجه سانتيگراد قرار گيرد، دقت کنيد حرارت به طور مستقيم داده نشود.
قاضي اظهار داشت: مشتريان عسل در بعضي کشورها عسلهاي شکرک زده را ترجيح ميدهند و زنبورداران اين عسلها را در بسته بنديهاي مختلفي به بازار عرضه ميکنند.
وي گفت: عسل در فصل زمستان و در دماي پايينتر از 14 درجه سانتيگراد شروع به شکرک زدن ميکند، چون در اين دما چسبندگي خود را از دست ميدهد و مواد خارجي آن شروع به رسوب ميکند و هستههاي متبلور را به وجود ميآورند.
قاضي ابراز داشت: دياستاز عسل ذرات ريز را جذب کرده و باعث ته نشين و کدر شدن آن ميشود، به طوري که ذرات موجود در عسل را متبلور کرده و باعث شکرک زدن آن ميشود.
اين عضو هيات علمي دانشگاه رازي کرمانشاه گفت: آنچه در عسل متبلور ميشود در واقع گلوکز هيدرات است و ميزان آن به مقدار آب عسل بستگي دارد، به اين ترتيب عسلها با رطوبت بالا سريعتر از عسلهاي با رطوبت کم شکرک ميزنند.
وي افزود: هر چه گلوکز عسل بيشتر باشد، زودتر شکرک ميزند به طوري که گلوکز در غلظت 30 تا 70 درصد و فروکتوز به ميزان 78 تا 90 درصد شکرک ميزند، البته شكرك زدن به ميزان دما نيز بستگي دارد.
قاضي تصريح کرد: عسلهايي که از گلوکز خالص توليد ميشوند، هرگز شکرک نمي زنند.
[/JUSTIFY]
- goudarzi
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 331
- تاریخ عضویت: جمعه ۵ فروردین ۱۳۹۰, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: ارومیه
- تشکر کرده: 2 دفعه
- تشکر شده: 62 دفعه
- تماس:
Re: چه عسلي هرگز شكرك نميزند؟
مطلبتون صحیح ولی ما نفهمیدیم حالا شکرکبزنه خوبهیا شکرک نزنه؟
در ضمن در بحث عسل بیشتر مبحث ساکاروز مهمه نه گلوکز؟!
در ضمن در بحث عسل بیشتر مبحث ساکاروز مهمه نه گلوکز؟!
مهندس گودرزی
- fara
- مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 1404
- تاریخ عضویت: جمعه ۱۵ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: سبزوار
- تشکر کرده: 249 دفعه
- تشکر شده: 738 دفعه
- تماس:
Re: چه عسلي هرگز شكرك نميزند؟
متن و عنوان زیاد با هم، هم خوانی نداشتند در عین حال عسل اقاقیا از همه دیرتر شکرک میزند چیزی حدود 4 سال طول میکشه تا شکرک بزند.
- hamed
- بهترین کاربر سایت زنبورعسل
- پست: 193
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: شهریار-تهران
- تشکر شده: 141 دفعه
- تماس:
Re: چه عسلي هرگز شكرك نميزند؟
من توی یه سایتی(فکر کنم همین سایت بود) خوندم که عسل اوکالیپتوس 11سال طول میکشه که شکرک بزنه
- mom
- کاربر سایت زنبورعسل ایران
- پست: 4
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۰, ۸:۲۵ ب.ظ
- تشکر شده: 7 دفعه
- تماس:
Re: چه عسلي هرگز شكرك نميزند؟
به نام خدا
حرارت دادن عسل در هر صورت چه مستقیم وچه غیر مستقیم کم یا زیاداز کیفیت عسل می کاهد یعنی آنزیم ها و موجودات زنده ریز داخل عسل را از بین می برد.
بهتر است بر آگاهی مصرف کنندگان بیفزائیم که عسل جامد از مایع بهتر است. سلامت باشید ارسالی از mom
حرارت دادن عسل در هر صورت چه مستقیم وچه غیر مستقیم کم یا زیاداز کیفیت عسل می کاهد یعنی آنزیم ها و موجودات زنده ریز داخل عسل را از بین می برد.
بهتر است بر آگاهی مصرف کنندگان بیفزائیم که عسل جامد از مایع بهتر است. سلامت باشید ارسالی از mom
- ehsanklop
- مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 1211
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰, ۹:۵۷ ب.ظ
- محل اقامت: دزفول
- تشکر کرده: 640 دفعه
- تشکر شده: 1323 دفعه
- تماس:
Re: چه عسلي هرگز شكرك نميزند؟
با سلام
عسل زنبورهای ریز floera شکرک نمیزنه یا خیلی دیر شکرک میزنه . ضاهرا موادی به عسلشون اضافه میکنن که شکرک نمیزنه . من خودم چند کیلو از عسلشون رو 8 ساله که نگهداری میکنم ببینم ایا شکرک میزنه یا نه . فقط سیاه میشه ولی شکرک نمیزنه
عسل زنبورهای ریز floera شکرک نمیزنه یا خیلی دیر شکرک میزنه . ضاهرا موادی به عسلشون اضافه میکنن که شکرک نمیزنه . من خودم چند کیلو از عسلشون رو 8 ساله که نگهداری میکنم ببینم ایا شکرک میزنه یا نه . فقط سیاه میشه ولی شکرک نمیزنه
Re: چه عسلي هرگز شكرك نميزند؟
باسلام به محضردوستان محترم در مورد شکرک زدن عسلها می توان گفت که تمامی عسلهای طبیعی شکرک می زنند که بنا به تغذیه ای که زنبور از گرده گیاهان مختلف انجام می دهد متفاوت می باشد که می تواند همان موقع که عسل توسط زنبور در کندو تولید می شود شکرک بزند ورس کند ویااینکه بعد از سالها عمل متبلور شدن عسل صورت گیرد .
- Kismar
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 830
- تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
- محل اقامت: تهران...بجنورد
- تشکر کرده: 335 دفعه
- تشکر شده: 779 دفعه
- تماس:
Re: چه عسلي هرگز شكرك نميزند؟
...عسلهای تغذیه ای و دست ساز که معرف به عسل کریستال در بازار میباشند در اکثر موارد رس نمیکنند ....عسلهای خالص نیز اگر مدت زیادی در دمای 60 تا 70 درجه مانند بمانند علاوه بر از دست دادن خواص خود همانند عسل کریستال هیچوقت رس نمی کنند...
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
...........
[/I]
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 17 مهمان