نمونه استاندارد کنترل عسل

مطالب و مقالات ارسالی در مورد زنبورعسل و زنبورداری که توسط دوستان و کاربران ارسال شده است.
پرورش ملکه زنبورعسل,اصلاح نژاد,اصلاح نژاد,بيماريها وافات زنبورعسل,بازديد كندو و نگهداري,تجهيزات زنبورداري,لغات انگليسي زنبورعسل,اخبار و متفرقه,
شكل شناسي و فيزيولوژي,تغذيه زنبورعسل وزمستان گذراني

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4166
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تشکر کرده: 4565 دفعه
تشکر شده: 2800 دفعه
تماس:

نمونه استاندارد کنترل عسل

پست توسط mellifera »

[CENTER] نمونه استاندارد کنترل عسل[/CENTER][CENTER] [/CENTER][CENTER] [/CENTER][CENTER]
[/CENTER][TABLE][TR][TD][CENTER]رديف[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER][/TD][TD][CENTER]شــرح آزمـــون[/CENTER][/TD][TD][CENTER]سطح[/CENTER]
[CENTER]استاندارد[/CENTER][/TD][TD][CENTER]Standard[/CENTER]
[CENTER]Deviation[/CENTER][/TD][TD][CENTER]Component[/CENTER]
[CENTER](%exept PH and diastase value)[/CENTER][/TD][/TR][TR][TD][CENTER]1[/CENTER][/TD][TD][CENTER]رطوبت نمـونه (گرم درصد)[/CENTER][/TD][TD]5/17 درصـد (حداكث[/TD][TD][LEFT]
17.5%
[/LEFT][/TD][TD][CENTER]Water[/CENTER][/TD][/TR][TR][TD][CENTER]2[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER][/TD][TD][CENTER]گلـوكـزتـجـارتـي[/CENTER][/TD][TD][CENTER]منفــي[/CENTER][/TD][TD][CENTER]Negative[/CENTER][/TD][TD][CENTER]Glucose Artificial[/CENTER][/TD][/TR][TR][TD][CENTER]3[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER][/TD][TD][CENTER]هيدروكسي متيل فورفورال[/CENTER][/TD][TD][CENTER]منفــي[/CENTER][/TD][TD][CENTER]Negative[/CENTER][/TD][TD][CENTER]Hydroxymethylfurfural(H.M.F)[/CENTER][/TD][/TR][TR][TD][CENTER]4[/CENTER][/TD][TD][CENTER]اسيـديته (ميلي اكـي والان )[/CENTER][/TD][TD][CENTER]40 حداكثر[/CENTER][/TD][TD][CENTER]
MAX 40
[/CENTER][/TD][TD][CENTER]PH[/CENTER][/TD][/TR][TR][TD][CENTER]5[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER][/TD][TD][CENTER]ديـاستــاز[/CENTER][/TD][TD][CENTER]مثبـت[/CENTER][/TD][TD][CENTER]Posetive[/CENTER][/TD][TD][CENTER]Diastase value[/CENTER][/TD][/TR][TR][TD][CENTER]7[/CENTER][/TD][TD][CENTER]نسبت فروكتوز به گلوكز[/CENTER][/TD][TD][CENTER]9/. (حداقـل )[/CENTER][/TD][TD][CENTER]



min 0.9
[/CENTER][/TD][TD][CENTER]Fructose[/CENTER]
[CENTER]Glucose[/CENTER][/TD][/TR][TR][TD][CENTER]8[/CENTER][/TD][TD][CENTER]ساكارز ( گرم درصد)[/CENTER][/TD][TD][CENTER]3 (حداكثـر)[/CENTER][/TD][TD][CENTER]



MAX 5%
[/CENTER][/TD][TD][CENTER]Sucrose[/CENTER][/TD][/TR][/TABLE][CENTER]


[/CENTER]


چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 35 مهمان