معرفی فریمورک انگولار و مزایای آن

متفرقه- تبلیغات - قوانین - آموزشهاي كاربردي

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
webdesign
عضو جدید سایت زنبورعسل
عضو جدید سایت زنبورعسل
پست: 1
تاریخ عضویت: جمعه ۳۰ تیر ۱۳۹۶, ۵:۰۲ ب.ظ
تماس:

معرفی فریمورک انگولار و مزایای آن

پست توسط webdesign »

تصویر


امروزه تقریبا تمامی کسب و کارها دارای وب سایت می باشند. همچنین اغلب برنامه های کاربردی در حال تبدیل و توسعه به صورت وب اپلیکیشن ها می باشند. چرا که نگهداری و توسعه کدها از این طریق بسیار آسان تراست. بنابراین یافتن فریم ورکی کاربردی برای سیستم جاوا اسکریپت، امری مهم است و می تواند در آینده وب سایت شما تاثیر گذار باشد. تاکنون فریم ورک های متفاوتی برای جاوا اسکریپت ارائه شده است، اما دو فریم ورک Angularjs و Reactjs محبوب ترین آن ها هستند.

فریم ورک انگولار چیست؟
فریم ورک انگولار یا Angular JS یک چهارچوب Open Source است که برای ساختن وب اپلیکیشن های پویا مورد استفاده قرار می گیرد. به بیان دیگر، انگولار چهارچوبی برای ساختن صفحات وب می باشد و موجب آن می شود که کدهای صفحات وب را به صورت بهینه و حرفه ای بنویسید.
از آنجایی که هسته چهارچوب انگولار جی اس جاوا اسکریپت می باشد، کاربر ملزم است برای ساخت محتویات این چهارچوب از جاوا اسکریپت استفاده نماید.
فریم ورک انگولار توسط مهندسین گوگل ساخته شده و به صورت رایگان قابل دانلود می باشد. همین ویژگی سبب محبوبیت هرچه بیشتر فریم ورک انگولار گشته است.

مزایای استفاده از انگولار چیست؟
پیش از هرچیز باید بدانید که نه تنها چهارچوب انگولار، بلکه هر فریم ورک دیگری که برای طراحی صفحات وب با آن کار می کنید، امکانات و قالب هایی در اختیار طراح سایت قرار می دهد که اجرای آن ها توسط خود طراح دشوار و وقت گیر خواهد بود. بنابراین مهم ترین علت استفاده از فریم ورک ها، صرفه جویی در زمان و کدنویسی حرفه ای می باشد.
اولین مزیت استفاده از انگولار برای طراحان وب سایت ها این است که فریم ورک انگولار اجازه استفاده از زبان HTML به عنوان زبان قالب سایت را به کاربران خود می دهد و به وب سایت هایی که بخاطر استفاده از زبان HTML به صورت ایستا طراحی شده باشند، قابلیت پویایی می دهد. به این معنا که وب سایت مورد نظر در موبایل، تبلت، لپ تاپ و همچنین در تمامی مرورگرها بدون بهم ریختگی بارگذاری خواهد شد.
دومین مزیت فریم ورک انگولار جی اس راه اندازی ساده و چند دقیقه ای آن است.
از قابلیت های انگولار در سمت کاربر می توان به template engine بسیار قدرتمند آن اشاره نمود.
فریم ورک انگولار از معماری پرطرفدار MVC پیروی می کند و امکانات بسیاری برای توسعه برنامه با این الگو در اختیار کاربران قرار می دهد.
امکان تعریف ماژول یا همان سرویس های سفارشی در فریم ورک انگولار، یکی از ویژگی های آن به حساب می آید. برنامه نویس می تواند این سرویس ها را در هرکجای برنامه که نیاز دارد تعریف کند.
از امکانات ویژه انگولار، دارا بودن یک سیستم توکار اعتبار سنجی بسیار قدرتمند است که قادر به بررسی داده های ورودی می باشد.
در صورتی که از چهارچوب انگولار استفاده نمایید، می توانید از بستر آماده این فریم ورک برای تست برنامه های نوشته شده خود استفاده نمایید.
علاوه بر موارد ذکر شده، فریم ورک انگولار دارای امکانات بسیار دیگری نظیر Data Binding دو طرفه، Controller، Routing و... می باشد.



نسخه های انگولار

انگولار تا نسخه یک AngularJS نامیده می شد. اما بعد از نسخه 2 صرفا آن را Angular می نامند هرچند که نام AngularJS همچنان کاربرد دارد و خیلی از افراد همچنان از این واژه استفاده می کنند.

انگولار از نسخه 2 به بعد کاملا متحول شده است و آخرین نسخه آن تا این تاریخ نسخه 5 می باشد.



منبع: معرفی فریمورک انگولار و مزایای آن


موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 7 مهمان