راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

سوالات در مورد تغذیه زنبورعسل و شربت دادن و تغذیه تحریکی زنبورستان و نحوه زمستان گذراني كندوها

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
1170
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 81
تاریخ عضویت: شنبه ۷ آبان ۱۳۹۰, ۱۰:۴۵ ب.ظ
محل اقامت: تهران - شهرري
تشکر کرده: 45 دفعه
تشکر شده: 54 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط 1170 »

با سلام : آرد سويا با يد از دانه هاي روغني سويا درست شود يا از تفاله سويا كه روغنش را گرفته اند ؟؟


نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4166
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تشکر کرده: 4565 دفعه
تشکر شده: 2800 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mellifera »

1170 نوشته شده:با سلام : آرد سويا با يد از دانه هاي روغني سويا درست شود يا از تفاله سويا كه روغنش را گرفته اند ؟؟

با سلام دانه هاي سويا را روغنشو ميگيرن و تفالش ميشه سويا و بعد از اسياب ميشه ارد سويا. تصویر تصویر
نمایه کاربر
3357
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 113
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۰, ۷:۱۳ ب.ظ
محل اقامت: نیشابورخراسان رضوی
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 142 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط 3357 »

باسلام خدمت جناب آقای جهانی
در یکی از پستها ی خمیرشیرین نظری بود مبنی بر آردسویا از خود سویا باشد و از تفاله نباشد سوال پیش آمد که از کدام باید باشد خود سویا خام که شکل لوبیا است یا سویا که باآن در غذا استفاده میکنن ؟ تصویر
mojtaba besharati
نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4166
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تشکر کرده: 4565 دفعه
تشکر شده: 2800 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mellifera »

jamshid نوشته شده:سلام آقا سامان سعی کنید شربت تحریکی ندهید تغذیه تحریکی را در آغاز فصل جدید کاری زنبورها شروع کنید اگه کمبود تغذیه دارند خمیر شیرین بدهید در خصوص پودر سویا اینکه در فروشگاهها جایگزین گوشت هست نیست بلکه خود دانه سویا که شبیهه لوبیا چشم بلبلی هست آنرا تهیه و آردش کنید میتوانید در پودر شکر و عسل مخلوط کنید مشکلی نیست بلکه میزان پروتئین خمیر بیشتر میشه و در ثانی اگه خمیر رقیق هست با آرد سویا سفتتر میشه اگه از آرد هم استفاده نشه مشکلی نیست چون تهیه آرد شاید در بعضی مناطق مشکل باشه لازو و ضروری برای تهیه خمیر نیست.

در اين پست اقا جمشيد توضيح دادن. تصویر
نمایه کاربر
3357
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 113
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۰, ۷:۱۳ ب.ظ
محل اقامت: نیشابورخراسان رضوی
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 142 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط 3357 »

باسلام باتوجه به متغیربودن هوا و سردی شبها زیر 10 درجه و بارانهای بیموقع اگر علاوه بر شربت برای مواقع سرد که نمیشود در ب کندورا بازکرد یا برای مواقعی که مسافرت هستیم ویا دوری از کندوها نمیشود سرکشی مستمر نمود در اینموقع از سال میشود خمیر شیرین در کندوها گذاشت ؟
mojtaba besharati
نمایه کاربر
3357
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 113
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۰, ۷:۱۳ ب.ظ
محل اقامت: نیشابورخراسان رضوی
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 142 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط 3357 »

3357 نوشته شده:جناب آقا امین باسلام باتوجه به متغیربودن هوا و سردی شبها زیر 10 درجه و بارانهای بیموقع اگر علاوه بر شربت برای مواقع سرد که نمیشود در ب کندورا بازکرد یا برای مواقعی که مسافرت هستیم ویا دوری از کندوها نمیشود سرکشی مستمر نمود در اینموقع از سال میشود خمیر شیرین در کندوها گذاشت ؟
آقا جمشید شما فرمودید زمانی که درختان گل میدهند بعداز آن گل های وحشی و ..گل میدهند و زنبور شهد میاورد ازکجا باید فهمید که شهد میاورند . یکی از زنبورداران باسابقه میگفت زمانی که زنبور شهد میاورد بدنش بحالت نیمه افقی سر بطرف بالا و قسمت شکم بطرف پایین میباشد ایا صحیح است.
mojtaba besharati
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام
بله یکی از راهها همینه زنبوری که با شهد به کندو میاد خیلی سنگین بسمت ریچه پرواز وارد میشه با نگاه کردن کاملا میشه تشخیص داد در ضمن زنبور را با دست میشه گرفت و تشخیص داد شهد بهمراه داره یا نه البته این کارهها ضرورت نداره همینکه گیاهان و درختان میوه گل دادند شهد هم دارند اما اگه زنبوری را با دست بگیرید طوری که نیش نزنه آنوقت قسمت تحتانی زنبور سمت خرطومش را مقداری فشار داده اگه شهد داشته باشه اندازه یک قطره کوچک شهد از خرطومش بیرون میاد شاید برای کسی که تازه کار باشه این کار سخت باشه
این مبحث مربوط به خمیر شیرین نبوده چون در این قسمت سوال نمودید ذکر کردم.
نمایه کاربر
3357
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 113
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۰, ۷:۱۳ ب.ظ
محل اقامت: نیشابورخراسان رضوی
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 142 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط 3357 »

jamshid نوشته شده:سلام
بله یکی از راهها همینه زنبوری که با شهد به کندو میاد خیلی سنگین بسمت ریچه پرواز وارد میشه با نگاه کردن کاملا میشه تشخیص داد در ضمن زنبور را با دست میشه گرفت و تشخیص داد شهد بهمراه داره یا نه البته این کارهها ضرورت نداره همینکه گیاهان و درختان میوه گل دادند شهد هم دارند اما اگه زنبوری را با دست بگیرید طوری که نیش نزنه آنوقت قسمت تحتانی زنبور سمت خرطومش را مقداری فشار داده اگه شهد داشته باشه اندازه یک قطره کوچک شهد از خرطومش بیرون میاد شاید برای کسی که تازه کار باشه این کار سخت باشه
این مبحث مربوط به خمیر شیرین نبوده چون در این قسمت سوال نمودید ذکر کردم.

باسلام وتشكر در مورد خميرشيرين كه سوال كردم اگر نظرتان را بفرماييد ممنون ميشم
mojtaba besharati
نمایه کاربر
YONES_Z
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 123
تاریخ عضویت: شنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۰, ۱۰:۰۵ ق.ظ
محل اقامت: فارس
تشکر شده: 83 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط YONES_Z »

با سلام

به اطلاع دوستان برسانم اینجانب طی چند مرحله اقدام به تهیه خمیر شیرین از روشهای مختلف نمودم

اولا دوستان خود را محدود به یک روش نکنند
دوما اندازه پودرها باید به اندازه ای باشد که برای زنبور قابل خوردن باشد
در حد 200 میکرون حد اکثر
البته اطلاعات دقیق از اندازه گرده را ندارم و ظاهرا گرده کدو از بقیه بزرگتره 200 میکرون هست

غلظت خمیر باید طوری باشه که زنبور اذیت نشه رقیق کنه یه مقدار از عسل غلیظتر باشه که تو هوای خنک هم نرم باشه

داخل بشقاب خوب نیست زود خراب میشه

یا خشک میشه

داخل پلاستیک کوچک بذارین و درشو باز کنیین

روشهای مختلف را تست کنین
نمایه کاربر
3357
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 113
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۰, ۷:۱۳ ب.ظ
محل اقامت: نیشابورخراسان رضوی
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 142 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط 3357 »

3357 نوشته شده:باسلام باتوجه به متغیربودن هوا و سردی شبها زیر 10 درجه و بارانهای بیموقع اگر علاوه بر شربت برای مواقع سرد که نمیشود در ب کندورا بازکرد یا برای مواقعی که مسافرت هستیم ویا دوری از کندوها نمیشود سرکشی مستمر نمود در اینموقع از سال میشود خمیر شیرین در کندوها گذاشت ؟

اسلام وتشكر در مورد خميرشيرين كه سوال كردم اگر نظرتان را بفرماييد ممنون ميشم
mojtaba besharati
نمایه کاربر
ehsanklop
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1211
تاریخ عضویت: دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰, ۹:۵۷ ب.ظ
محل اقامت: دزفول
تشکر کرده: 640 دفعه
تشکر شده: 1323 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط ehsanklop »

سلام
بله . زمانی که هوا سرد هست و نمیشه شربت داد یا به هر دلیل دیگه میشه استفاده کرد تا زنبورها مشغول باشن . اگه کمبود غذا هم داشته باشن بازم میشه استفاده کرد . برای کندوهای ضعیف یا کندوچه ها زمانی که شربت رو برنمیدارن هم خوبه
نمایه کاربر
Taherkhani
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 124
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۵:۲۳ ب.ظ
محل اقامت: تاکستان
تشکر کرده: 100 دفعه
تشکر شده: 142 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط Taherkhani »

با سلام
اینجور که دوستان هم گفتن خمیر شیرین و یا کیک گرده رو باید روی یک تکه نایلون یا روزنامه و بالای قابها بذاریم.
از طرفی روی شونه های کندو پارچه کتانی یا برزنتی هستش. این باعث نمیشه که خمیر به پارچه بچسبه؟ وآیا زنبورا میتونن از این وسط خمیر رو بردارن؟
نمایه کاربر
fara
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1404
تاریخ عضویت: جمعه ۱۵ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: سبزوار
تشکر کرده: 249 دفعه
تشکر شده: 738 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط fara »

Taherkhani نوشته شده:با سلام
اینجور که دوستان هم گفتن خمیر شیرین و یا کیک گرده رو باید روی یک تکه نایلون یا روزنامه و بالای قابها بذاریم.
از طرفی روی شونه های کندو پارچه کتانی یا برزنتی هستش. این باعث نمیشه که خمیر به پارچه بچسبه؟ وآیا زنبورا میتونن از این وسط خمیر رو بردارن؟

خمیر شیرین داخل نایلون هست و فقط قسمتی از در نایلون باز است که زنبورها بتوانند رفت و امد می کنند و خمیر شیرین با جایی در تماس مستقیم نیست که بخواهد بچسبد. من خودم از نایلون سی دی استفاده می کنم.
شاد زی مهر افزون
فرامرز خزاما
fkhazama@yahoo.com
نمایه کاربر
momtaz1339
کاربر نیمه فعال سایت
کاربر نیمه فعال سایت
پست: 7
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۱۹ ب.ظ
تشکر کرده: 8 دفعه
تشکر شده: 4 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط momtaz1339 »

سلام به همه دوستان
در مورد سویا که لوبیا باشد یاتفاله من از مهندس امامی در اصفهان در همین مورد سوال کردم که گفتند لوبیای سویا به علت داشتن روغن زنبور قادر به هزم ان نمی باشد وباید از سویای روغن کشی شده استفاده شود به همین دلیل به سراغ سویای مصرفی مرغداری ها رفته واز ان استفاده کردم حال اگر کسی اطاعی در این مورد دارد توضیح دهد
نمایه کاربر
momtaz1339
کاربر نیمه فعال سایت
کاربر نیمه فعال سایت
پست: 7
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۱۹ ب.ظ
تشکر کرده: 8 دفعه
تشکر شده: 4 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط momtaz1339 »

با سلام مجدد
ایا مصرف کیک گرده یا جانشین گرده بصورت مخلوط در شربت ضرری ندارد اگر هر روز داخل شربت بریزیم چطور دوم اینکه میشود به گرده های چینی اعتماد کرد اگر کسی استفاده کرده نتیجه را اعلام کند.
نمایه کاربر
rata
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 511
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۱, ۹:۵۱ ق.ظ
محل اقامت: گيلان - رشت
تشکر کرده: 77 دفعه
تشکر شده: 178 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط rata »

با سلام خدمت دوستان

من یک پیمانه آدر سویا + یک پیمانه خمیرمایه را با هم مخلوط کردم و بعدش به آن شربت 2 به 1 اضافه و به شکل خمیر درآوردم و بعنوان جانشین گرده امروز به کندوها دادم. امیدوارم که خوششون بیاد و مصرفش کنند.

نمی دانم آیا این ترکیب صحیح است. البته شیر خشک کم چرب را از وسایل شیرینی فروشی ها سئوال کردم نداشتند و گرنه آن را هم باید اضافه می کردم.
نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4166
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تشکر کرده: 4565 دفعه
تشکر شده: 2800 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mellifera »

با سلام اين هم تصاويري ازخمير شيريني كه درست كردم.
پیوست ها
خمير شيرين
خمير شيرين
خمير شيرين
خمير شيرين
خمير شيرين
خمير شيرين
نمایه کاربر
FERZ
کاربر نیمه فعال سایت
کاربر نیمه فعال سایت
پست: 7
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۳ آبان ۱۳۹۱, ۳:۱۱ ب.ظ
تشکر شده: 3 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط FERZ »

با سلام

احتراما" در بين اين پرسش و پاسخ ها سر در كم شدم كه بلاخره از كنجاله سويا استفاده كنم يا لوبيا خام لطفا راهنمائي بفرمائيد .متشكرم
نمایه کاربر
manoto_mr
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 385
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱:۰۳ ب.ظ
محل اقامت: سبزوار-توحید شهر
تشکر کرده: 214 دفعه
تشکر شده: 432 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط manoto_mr »

با سلام .
آقای جهانی لطف میکنید همین خمیر شیرینی که تهیه کردین . دستوره تهیشو بگین ؟ ممنون میشم .
نمایه کاربر
ahmad67
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 22
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۸ ب.ظ
محل اقامت: استان همدان-شهرستان فامنین
تشکر کرده: 2 دفعه
تشکر شده: 14 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط ahmad67 »

با سلام
الان در شهرستان ما زنبورها همشون به خوشه رفته اند و تا اواسط اسفند از خوشه بیرون نمیان ایا الان که در خوشه هستن خمیر شیرین بذارم مصرف میکنن و چقدر باید بهشون بدم که هی در کندو که هوا سرد بازش نکنم -همدان-شهرستان فامنین
با تشکر
نمایه کاربر
ehsanklop
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1211
تاریخ عضویت: دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰, ۹:۵۷ ب.ظ
محل اقامت: دزفول
تشکر کرده: 640 دفعه
تشکر شده: 1323 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط ehsanklop »

سلام
دوستان من میخام تحریک تخمریزی بدم . با توجه به گرون شدن گرده میخام سویا پودر شده مخلوط با عسل بدم . نظر دوستان رو میخام جویا بشم .
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام
برای تحریک ملکه به تخم ریزی بهترین شربت خالص میباشد اما بعد از هر دو وعده شربت یک وعده مخلوط سویا بدهید چون شربت سویا را ذخیره نمیکنند ولی شربت خالص که ذخیر ه میشه موجب تحریک ملکه میشه در ضمن میتوانید بعد از شربت خالص مقداری خمیر درست کرده تا کمبود پروتئین در کندو ایجاد نشه
نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4166
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تشکر کرده: 4565 دفعه
تشکر شده: 2800 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mellifera »

manoto_mr نوشته شده:با سلام .
آقای جهانی لطف میکنید همین خمیر شیرینی که تهیه کردین . دستوره تهیشو بگین ؟ ممنون میشم .


با سلام يككيلو عسل+3 كيلو پودر شكر + نيم ليتر اب+200گرم گرده كه همشو مخطوط كردم و رو اجاق گاز گذاشتم شروع به كف كردن كه كرد گذاشتم داخل يه ظرف اب و يه كم مخلوط كردم و گذاشتم به حالت خودش بمونه بعد يكم سفت شد و به زنبورا دادم.سفت سفت نشد.
نمایه کاربر
fara
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1404
تاریخ عضویت: جمعه ۱۵ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: سبزوار
تشکر کرده: 249 دفعه
تشکر شده: 738 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط fara »

mellifera نوشته شده:
manoto_mr نوشته شده:با سلام .
آقای جهانی لطف میکنید همین خمیر شیرینی که تهیه کردین . دستوره تهیشو بگین ؟ ممنون میشم .


با سلام يككيلو عسل+3 كيلو پودر شكر + نيم ليتر اب+200گرم گرده كه همشو مخطوط كردم و رو اجاق گاز گذاشتم شروع به كف كردن كه كرد گذاشتم داخل يه ظرف اب و يه كم مخلوط كردم و گذاشتم به حالت خودش بمونه بعد يكم سفت شد و به زنبورا دادم.سفت سفت نشد.

درود بر شما آقای جهانی خمیر به دست امده برای چند کندو بس است؟
شاد زی مهر افزون
فرامرز خزاما
fkhazama@yahoo.com
نمایه کاربر
ehsanklop
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1211
تاریخ عضویت: دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰, ۹:۵۷ ب.ظ
محل اقامت: دزفول
تشکر کرده: 640 دفعه
تشکر شده: 1323 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط ehsanklop »

سلام
سویا پودر شده رو میشه تو شربت ریخت و استفاده کرد ؟ ( مثل گرده )
نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4166
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تشکر کرده: 4565 دفعه
تشکر شده: 2800 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mellifera »

با سلام براي هر كندو 200 گرم به عبارتي براي 21 كندو هستش.كه اونم باز بستگي به مصرف كندو داره هر چقدر بيشتر مصرف كنه بيشتر حمير ميدم به كندو.

سويا هم ميشه مخلوط كرد. تصویر
نمایه کاربر
rata
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 511
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۱, ۹:۵۱ ق.ظ
محل اقامت: گيلان - رشت
تشکر کرده: 77 دفعه
تشکر شده: 178 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط rata »

ببخشید من برای آزمایش مقدار 50 سی سی آب را توی ظرفی ریختم و آن را حرارت دادم و بعد از اینکه گرم شد به میزان 5 برابر بهش شکر اضافه کردم و کمی هم آب لیمو گذاشتم تا حرارت ببینه و مرتب هم همش زدم. شروع به کف کردن کرد و بعد از آن مدت زمان 7 دقیقه گذاشتم تا قل بزنه بعدش هم آن را توی یه ظرف آب سرد گذاشتم و شروع کردم به هم زدن البته زیاد نشد هم بزنم چون زود سفت شد و رنگش هم به رنگ نباتی در آمد ریختمش توی یه ظرفی که روش رو با فویل پوشانیده بودم. حاصل کار شد نباتی

حال سئوالات بنده:
1- در مراحل پخت زمانی که وقتی مخلوط را هم می زدم به زمانی رسیده بود که مخلوط مثل فرنی شده بود. احتمالا در آن زمان باید مخلوط را از روی حرارت بر می داشتم. آیا این نظر درست است؟

2- آیا اگر در مخلوط عسل قاطی نشود و بجای آن برای اسید شدن از آبلیمو یا سرکه سیب استفاده کنیم مشکلی پیش نمی آید؟

لطف راهنمائی بفرمائید
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام برای درست کردن خمیر شیرین از روش خاص خودش استفاده کنید من قبلا عکس را هم گذاشتم نیاز به آب لیمو و سرکه ناره عسل هم باید قاطی کنید میتوانید از عسلی که در بازار با نرخ ارزانتر بفروش میرسه استفاده کنید
نمایه کاربر
mreza
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 19
تاریخ عضویت: شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۱, ۹:۰۲ ق.ظ
محل اقامت: کاشمر
تشکر کرده: 21 دفعه
تشکر شده: 15 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mreza »

سلام
خیلی ممنونم از جوابهای قشنگتون. اگه کسی بتونه در این موارد هم راهنمایی بکنه ممنون میشم
1-اگه به زنبور شیره انگوری که به خاطر حرارت یه کم تلخ مزه شده و برای انسان قابل خوردن نیست،بدیم (به صورت شربت)ضررنداره؟چون یه کم براشون بیرون کندو ریختم استقبال نکردن و با توجه به رقیق بودنش هر زنبوری که رو شربت می نشت دیگه نمی تونست پرواز کنه
2-اگه این شیره ها رو برا درست کردن خمیر شیرین استفاده کنم چطوره؟اگه جواب مثبته لطف کنید طریقه درست کردنشو بگید
3-یه مقدار شیر خشک هم که برا پسرم گرفتم اما ناقلا نخورده و رو دستم باد کرده رو میتونم به خمیر شیرین اضافه کنم؟
البته فکر بد نکنید که میخام با دور ریختنی ها خمیر شیرین بسازم.در ضمن من تا الان هنوز خمیر شیرین درست نکردم و بار اولمه بازم خیلی ممنون میشم از کسانی که نظراتشون رو بی دریغ در اختیار بقیه میذارن. تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر
گفتار، پندار و کردار نیک
نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4166
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تشکر کرده: 4565 دفعه
تشکر شده: 2800 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mellifera »

با سلام امتحانش مجاني هستش مقداريشو در داخل كندو قرار بدين ببينين برداشت ميكنن يا نه.از شير خشك هم ميتونين در جانشين گرده استفاده كنين:

در اين ادرس:


forum-f22/topic-t715.html
موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 5 مهمان