چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

سوالات مربوط به عسل و عسل شناسي و خواص و ....

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
shapoornew
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 20
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۹ دی ۱۳۹۱, ۹:۳۲ ب.ظ
محل اقامت: اهواز
تشکر شده: 66 دفعه
تماس:

چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

پست توسط shapoornew »

سلام میخواستم ببینم آیا دوستان تمایل دارند راجع اینکه عسل را پس از برداشت چگونه رسوب گیری حرارت دهی بسته بندی و حمل میکنند برخوردشمابا مشتریانی که عسلهای رسوب کرده را پس میفرستند چیست ؟ چگونه و چقدر اطلاع رسانی میکنید ؟ برگ برنده شما در فروش موفقیت آمیز چیست ؟ عسل را میفروشید یا میخرند؟با خریداران عمده چه برخوردی دارید و چند درصد زیر قیمت خرده آنرا عرضه میکنید ؟ آیا برای صادرات اقذام کرده اید و اصلا شرایط واردات در کشور مقصد را میدانید؟آیا کانال های فروش دارید یا خیر ؟آیا به مشتریانتان این فکر را القا میکنید که اکثر زنبوردارها کلاه بردارند و فقط من عسل اصلی تولید میکنم ؟من فکر میکنم اگر هر کداممان کمی !از تجربه هایمان را صادقانه و بدون ماسک در اختیار هم قرار دهیم کمک زیادی بهم کرده ایمتصویر


نمایه کاربر
koohi
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 286
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۷:۵۴ ب.ظ
محل اقامت: اصفهان
تشکر کرده: 332 دفعه
تشکر شده: 423 دفعه
تماس:

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

پست توسط koohi »

shapoor نوشته شده:سلام میخواستم ببینم آیا دوستان تمایل دارند راجع اینکه عسل را پس از برداشت چگونه رسوب گیری حرارت دهی بسته بندی و حمل میکنند برخوردشمابا مشتریانی که عسلهای رسوب کرده را پس میفرستند چیست ؟ چگونه و چقدر اطلاع رسانی میکنید ؟ برگ برنده شما در فروش موفقیت آمیز چیست ؟ عسل را میفروشید یا میخرند؟با خریداران عمده چه برخوردی دارید و چند درصد زیر قیمت خرده آنرا عرضه میکنید ؟ آیا برای صادرات اقذام کرده اید و اصلا شرایط واردات در کشور مقصد را میدانید؟آیا کانال های فروش دارید یا خیر ؟آیا به مشتریانتان این فکر را القا میکنید که اکثر زنبوردارها کلاه بردارند و فقط من عسل اصلی تولید میکنم ؟من فکر میکنم اگر هر کداممان کمی !از تجربه هایمان را صادقانه و بدون ماسک در اختیار هم قرار دهیم کمک زیادی بهم کرده ایمتصویر

سلام، عسل را بلافاصله بعداز خارج شدن از اکستراکتور درون صافی کوچک ریخته (75 کیلویی)ووقتی پر شد تا صافی دومی پر شود باقی می گذارم که معمولا بظهر ویا شب می رسدوزمان بیشتری سپری می شود وتقریبا از موم ها صاف شده وسپس درون حلب می ریزم برای صاف کردن نهایی 300 کیلو را در صافی دو جداره ریختهیک روز نگه میدارم وبسته به میزان غلظت آن را تاحداکثر 70 درجه گرم کرده ومدام مخلوط می کنم(عمدتا تا 64 -66)وباز بسته به غلظت مربوطه حد اکثر تا 20 -25دقیقه نگه میدارم وسپس آب گرم دوجداره را سریع خالی کرده و هم زمان عسل را نیز به منبع دیگر از طریق صافی توری وپار چه ای منتقل می کنم وآب سرد نیز درون دوجداره می روددر این منبع 2-3 روز باقی مانده تا حباب های هوا در روی عسل قرار گیردوسپس یسته بندی می کنم .تا حالا مشتری عسل رسوب شده را برنگردانده ولی از رسوب شدنش مطلع ام کرده که توضیح داده ام تعدادی از مشتری ها از بحث رسوب اطلاع دارند معمولا کسی که بار اول از من عسل میخرد در مورد رسوب وعلت آن توضیح می دهم افرادی حرفشان یکی است واینکه عسل خوب نباید تغییر کند فراموش کرده اند که ما در دنیایی هستیم که جمادات هم در حال تغییر هستندمثلا می گویند اگر عسل را در یخچال بگذاریم نباید یخ بزند گویی ندیده اند که آب در یخچال مانند سنگ می شود واز آنها می خواهم که در اینترنت حستجو کنند واز رسوب اطلاع یابند (یکی می گفت آن هم زنبور دارها نوشته اند تصویر)موفقیت من فقط بخاطر اعتماد مشتری هاست و عسل را آنها می خرند،درمورد خریدار عمده اگر منظور با حلب هست من چنین مشتری ندارم،در مورد القا به آنها می گویم زنبوردار ها افراد زحمت کش هستندومعمولا این افراد زحمت کش کمتر تقلب می کنند وعسل های (اگر عسل بدانیم)نامرغوب توسط شیادان تولید می شود البته هستند زنبور دارانی که می خواهند یکشبه راه صد ساله را بروند وتقلب می کنندصادرات ندارم.
نمایه کاربر
ehsanklop
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1211
تاریخ عضویت: دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰, ۹:۵۷ ب.ظ
محل اقامت: دزفول
تشکر کرده: 640 دفعه
تشکر شده: 1323 دفعه
تماس:

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

پست توسط ehsanklop »

سلام
راستش من فقط عسل طبیعی فوق العاده مرغوب تولید میکنم . به قیمت خیلی بالا هم میدم . به عنوان مثال امسال اخرین باری که شکر دادم 15 اردیبشت بوده .الان هم منتظر برداشت عسل پاییزه هستم تا تغذیه رو شروع کنم . مجموع شکری که تو بهار به هر کندو میدم به 3 کیلو نمیرسه . با این وضعیت عسل رو عمده کیلویی 25 و 30 میدم .
به این شرط هم میفروشم که هر وقت راضی نبودی پس بیار پولت رو بگیر .
باور کن کل محصولم رو 2 ماهه میفروشم .
خیلی وقتا مشتریها بدون اینکه حتی در حلب رو باز کنن عسل رو میبرن . میگم بابا نگا کنین شاید اصلا اب باشه . میگن بهت اطمینان داریم .
در مورد شکرک زدن چون حوصله بحث کردن با مردم رو ندارم یه روش خوب بکار میبرم . اونم اینکه از ابتدا عسلی تولید میکنم که بدونم دیر شکرک میزنه تصویر . مثل گون و کنار . حالا اگه رو مزرعه شبدر عسل دادن دیگه اونو واسه کیک گرده زمستان استفاده میکنم یا به قیمت پایین میدم دلال ببره . به هر حال خودمو تو دردسر نمیندازم .
نمایه کاربر
1170
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 81
تاریخ عضویت: شنبه ۷ آبان ۱۳۹۰, ۱۰:۴۵ ب.ظ
محل اقامت: تهران - شهرري
تشکر کرده: 45 دفعه
تشکر شده: 54 دفعه
تماس:

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

پست توسط 1170 »

با سلام به همه دوستان : من عسل توليديم كم بود حدود 200كيلو شد و غالبا " از شهد گون است و بر اساس اطمينان كه در مشتريها ايجاد شده تقريبا" 90 در صد آن را فروختم .

پس از صاف كردن در استراكتور داخل ظرف بزرگ ميريزم و بعد از 24 ساعت مومهاي ريز رو ظرف اومده و آنهارا برميدارم تا راحتر از صافي عبور كند و بعد از صافي عبور ميدم و داخل ظرف

شيشه اي يك كيلوئي بسته بندي كرده و به مشتري ميدم البته يك برگ A4 از محصنات عسل و اينكه چه عسلي رس ميزند را پرينت گرفته به هر مشتري همراه عسل براي مطالعه

ميدهم تا هم تبليغ عسلم را كرده باشم و هم دانستنيهاي مردم را راجع به عسل بالا برده باشم .
نمایه کاربر
shapoornew
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 20
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۹ دی ۱۳۹۱, ۹:۳۲ ب.ظ
محل اقامت: اهواز
تشکر شده: 66 دفعه
تماس:

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

پست توسط shapoornew »

با سلام و تشکر از دوستانی که تجربه خودشون رو بی شائبه در اختیار همه قرار دادن منهم مثل دوستای دیگه عسلمو آماده میکنم عمده دغدغه من اینه که عسل با همون کیفیتی که بدست میاد بدست مشتری برسه مثلا چون اینجا خیلی گرمه من اصلا عسل به مغازه دار نمیدم چون تو ویترین میذاره که اگه فروخت پولمو بده بعد از سه ما نگه داری تو شرایط بد تازه میبینی هنوز نفروخته اگه لازم باشه بهشون نمونه میدم . بعضی از همکارا از شیشه استفاده میکنن و بعضیا هم درب ظرفشونو با یه جور نوار و سشوار پلمپ میکنن که طعم و بوی عسل بهتر ثابت میمونه .فکر دادن یه جور کتابچه کوچک ارزان بهتر از برگ دستنوشته خودمان است چون خیلی بهش اعتماد نمیکنن ولی باز از هیچی بهتره ما باید ضمن توجه به در خواست مشتری برای رسوب نکردن عسل باید به تلاش بی اغراق مقدسمون در زمینه اطلاع رسانی و فرهنگ سازی و مقابله با این فرهنگ غلط ادامه بدیم تا جائیکه حداقل جلوی انتقالش به نسل بعد گرفته بشه و هر زنبورداری در این زمینه کوتاهی کنه کم لطفی کرده ما شاید حالا حالاها مجبور باشیم عسلمان را کمی حرارت بدهیم ولی حداقل میتوانیم آهسته آهسته اطلاع رسانی کنیم و نباید ناامید شویم تا مردممون از این نعمتی که در دسترسشون قرار داره متنفع بشن.اطلاع رسانی و ایجاد احساس نیاز به مواهب عسل میتونه عسل رو از یک کالای لوکس و غیر ضروری به یک جایگزین مناسب و نسبتا ارزان برای نیاز های بدن تغییر بده خرید 1 کیلو میوه و زمان مصرف اون را میشه با خرید 1 کیلو عسل مرغوب و مدت زمان مصرفش مقایسه کرد و میبینیم اقتصادی تر هم هست البته نه اینکه خواص یکسانی داشته باشن ولی هر دو برای بدن لازم هستند در صورتیکه مردم فقط میوه را لازم میدانند ایجاد احساس نیاز هم یکی دیگه از وظایف ما زنبوردارهاستتصویر
نمایه کاربر
fara
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1404
تاریخ عضویت: جمعه ۱۵ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: سبزوار
تشکر کرده: 249 دفعه
تشکر شده: 738 دفعه
تماس:

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

پست توسط fara »

من هم عسل برداشتی از کوه رو اصلا حرارت نمی دم و عسل دشت رو هم که رس می بندد رو هم وقتی دست مشتری می خوام بدم قبلش براش توضیح می دم که بعد از مدتی رس می بنند و اگه نپسندید می تواند برگرداند که تا حالا پیش نیامده که برگردانند .
شاد زی مهر افزون
فرامرز خزاما
fkhazama@yahoo.com
نمایه کاربر
ahmad5
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 211
تاریخ عضویت: جمعه ۲۳ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ ب.ظ
تشکر کرده: 6 دفعه
تشکر شده: 255 دفعه
تماس:

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

پست توسط ahmad5 »

باعسلی که رس کرد چی کار میکنی
دوری و دوستی
نمایه کاربر
fara
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1404
تاریخ عضویت: جمعه ۱۵ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: سبزوار
تشکر کرده: 249 دفعه
تشکر شده: 738 دفعه
تماس:

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

پست توسط fara »

ahmad5 نوشته شده:باعسلی که رس کرد چی کار میکنی

گفتم که عسل کوه رو حرارت نمی دم و اون هم قبل از رس بستن فروخته و مصرف هم میشه عسل پاییزه رو هم اگه رس بسته باشه و مشتری داشته باشم با کمک آب گرم به حالت اولش بر می گردانم.
شاد زی مهر افزون
فرامرز خزاما
fkhazama@yahoo.com
نمایه کاربر
shapoornew
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 20
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۹ دی ۱۳۹۱, ۹:۳۲ ب.ظ
محل اقامت: اهواز
تشکر شده: 66 دفعه
تماس:

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

پست توسط shapoornew »

با سلام من میخواستم ببینم چند تا از دوستان از برچسب استفاده میکنن و بهترین بر چسب روی ظرف رو چه بر چسبی میدونید آیا تا بحال از متخصصین طراحی استفاده کردین؟ و یا خودتون طراحی کردید آیا بهتر نیست یه تصویر کوچک شده از نتیجه آزمایشمون رو مثل برچسب پشت ظرف عسل بچسبونیم ؟(واسه دوستائی که طبیعی کار میکنن)تصویر
نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4166
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تشکر کرده: 4565 دفعه
تشکر شده: 2800 دفعه
تماس:

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

پست توسط mellifera »

[CENTER]ادرس اصلي اين مبحث:
[CENTER]
forum-f11/topic-t1523.html[/CENTER][/CENTER]
موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 14 مهمان