صفحه 1 از 1

استانداردهای عسل صادراتی

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۲, ۸:۳۰ ب.ظ
توسط taha1391
با سلام من میخام عسل خود رو واسه صادرات بفروشم خریداران از من استاندارد اخذ شده میخان میخاستم راهنماییم کنین که منظورشون چیه و کلا استاندارد چیه چون من نتایج آنالیز هم واسشون فرستادم

Re: استانداردهای عسل صادراتی

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۲, ۱۲:۴۲ ق.ظ
توسط aliakbar
با سلام
من دقيقا نميدونم منظورشون از استاندارد اخذ شده چيه ولي اينقدر ميدونم كه اداره استاندارد براي محصول عسل همانند ساير محصولات يكسري ايتم ها رو در نظر گرفته كه بايد رعايت بشه ولي عسل مثل بقيه محصولات رعايت استانداردش اجباري نيست و اختياريه هر كي مايل باشه رعايت ميكنه و هر كس هم كه نخواد رعايت نميكنه.حالا احتمالا منظورشون از استاندارد اخذ شده تاييديه اداره استاندارده كه شما بايد از اين اداره شروع كنيد.يكسري ازمايشات بر روي عسل انجام ميدن مانند درصد ساكارز كه دو نوع استاندارد براش تعريف شده .طبق استاندارد امريكا تا 8 درصد مجاز و طبق استاندارد اروپا كه ايران هم از اون پيروي ميكنه تا 5درصد مجازه و همچنين ذرات ريز داخل عسل و رطوبت و... .
اگه به نتيجه رسيديد حتما مارو هم در جريان بگذاريد.

Re: استانداردهای عسل صادراتی

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۲, ۸:۴۳ ق.ظ
توسط yasna
تو جستوجو گر سایت بگرد یکی از کاربران کارش اینه اطلاعات خوبی داره راهنمایت میکنه