صفحه 1 از 1

عسل تلخ ؟؟!!

ارسال شده: چهارشنبه ۶ شهریور ۱۳۹۲, ۱۱:۱۹ ق.ظ
توسط yahyabasami
بچه ها سلام تصویر ،
این سری از عسل کندوهامو که برداشت کردم طعمش یه رگه تلخی داره که قسمت بالا و سمت چپ کام اون رو احساس میکنه . به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه ؟ خواهش میکنم که من رو راهنمایی کنید .

Re: عسل تلخ ؟؟!!

ارسال شده: چهارشنبه ۶ شهریور ۱۳۹۲, ۱۱:۳۰ ق.ظ
توسط reza288
yahyabasami نوشته شده:بچه ها سلام تصویر ،
این سری از عسل کندوهامو که برداشت کردم طعمش یه رگه تلخی داره که قسمت بالا و سمت چپ کام اون رو احساس میکنه . به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه ؟ خواهش میکنم که من رو راهنمایی کنید .

با سلام
پوشش گیاهی منطقه زمان برداشت عسل چی بود؟

Re: عسل تلخ ؟؟!!

ارسال شده: چهارشنبه ۶ شهریور ۱۳۹۲, ۱۲:۰۶ ب.ظ
توسط yahyabasami
reza288 نوشته شده:
yahyabasami نوشته شده:بچه ها سلام تصویر ،
این سری از عسل کندوهامو که برداشت کردم طعمش یه رگه تلخی داره که قسمت بالا و سمت چپ کام اون رو احساس میکنه . به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه ؟ خواهش میکنم که من رو راهنمایی کنید .

با سلام
پوشش گیاهی منطقه زمان برداشت عسل چی بود؟


حقیقتش زیاد از این پوشش گیاهی سر در نمیارم . ولی گیاه غالب اون موقع خار شکر بود که زیاد زنبورا در حین کار روی اونها نمیدیدم . چون ما کندوها رو به امان خدا ول میکنیم و فقط برای برداشت و احیانا پر کردن تانکر آبخوری به اونها سر میزنیم.

Re: عسل تلخ ؟؟!!

ارسال شده: چهارشنبه ۶ شهریور ۱۳۹۲, ۱۲:۲۵ ب.ظ
توسط yahyabasami
به نظر شما قاطی شدن گرده یا بره موم با عسل میتونه طعمش رو اینطوری تغییر بده؟

Re: عسل تلخ ؟؟!!

ارسال شده: چهارشنبه ۶ شهریور ۱۳۹۲, ۲:۰۵ ب.ظ
توسط avrinasal
yahyabasami نوشته شده:به نظر شما قاطی شدن گرده یا بره موم با عسل میتونه طعمش رو اینطوری تغییر بده؟

با سلام دوست عزیز مخلوط شدن بره موم و گرده در تلخ بودن عسل نمیتونه زیاد دلالت داشته باشه احتمالا از پوشش گیاهی منطقه هست و یا این که منبع شهدی که غیر از پوشش گیاهی منطقه باید در حولی زنبورستان وجود داشته باشه و یا از گیاهی تغذیه کنه که میتونه شهد تلخ مزه ای د اشته باشه خیالتون از خارشتر راحت باشه شهد اون چنین طعمی نداره حتما پوشش گیاهی منطقه خودتون رو برسی کنید من یادمه که یکی از دوستانم کنار کارخونه ای زنبور گذاشته بود و این مشکل رو داشت بنده که برسی کردم دیدم زنبوران از تفاله های موجود در حیاط اون کارخونه تغذیه کرده بودند ودقیقا مثل مشکل شما براش پیش اومده بود ولی فکر کنم از گیاهان اطراف زنبورستان باید باشه تغذیه های دستی نادرست هم میتونه باعث بشه نظیر خوراندن انتی بیوتیک اضافی .قند سوخته. دوشاب . قند خرما و غیره ..... موفق و پیروز باشید

Re: عسل تلخ ؟؟!!

ارسال شده: چهارشنبه ۶ شهریور ۱۳۹۲, ۲:۵۳ ب.ظ
توسط fara
استفاده از دارو هم می تواند باعث تلخ شدن عسل شود.

Re: عسل تلخ ؟؟!!

ارسال شده: شنبه ۹ شهریور ۱۳۹۲, ۳:۱۱ ب.ظ
توسط arash_pordel
yahyabasami نوشته شده:به نظر شما قاطی شدن گرده یا بره موم با عسل میتونه طعمش رو اینطوری تغییر بده؟


امسال عسل گیشنیز رو که برداشت می کردیم برخی از شان ها که گرده گل داشتن رو بریدیم و توی دو تا حلب گذاشتیم. تقریبا نصف هر حلب موم با گرده و نصف دیگه اش عسل بود. برای همین عسل گیشنیزا به شدت با گرده گل مخلوط شده بودن. طعمشون بسیار فوق العاده شده. از شیرینیش کم شده و تلطیف شده اما اصلا مزه اش تلخ نشده.

خلاصه کنم که ورود گرده گل به صورت طبیعی داخل عسل نمی تونه طعمش رو تلخ کنه.

Re: عسل تلخ ؟؟!!

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳, ۱۲:۵۷ ق.ظ
توسط 137418
طبق گفته یک زنبور دار شهد بادام تلخ باعث تلخی عسل میشود

Re: عسل تلخ ؟؟!!

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳, ۷:۵۶ ق.ظ
توسط 13490
سلام گیاهی است به نام تلخک که زنبورها از شهد اون استفاده می کنند تلخی این گیاه به حدی است که اگه دست به برگهای اون گیاه بزنی با چند بار شستن هم تلخی اون از بین نخواهد رفت و جالب این جاست که زنبور ها از شهد اون استفاده می کنند و حتی گوسفند ها هم تلخی اون رو احساس نمی کنند و با ولع زیاد اون رو می خورند رنگ عسلش هم زرد مایل به سبز و در بعضی موارد به رنگ ضد یخ ماشین می باشدو همون طور که اقای اصغر پور گفتند مر بوط به پوشش گیاهی منطقه است تصویر