عسل کهنه

سوالات مربوط به عسل و عسل شناسي و خواص و ....

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
ahmad5
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 211
تاریخ عضویت: جمعه ۲۳ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ ب.ظ
تشکر کرده: 6 دفعه
تشکر شده: 255 دفعه
تماس:

عسل کهنه

پست توسط ahmad5 »

بعضی ها میگن هرچه عسل کهنه تر باشه ، خواص داروی بیشتری داره ، آیا این گفته صحت داره؟ آقای اصغرپور نظر شما چیه


دوری و دوستی
نمایه کاربر
Hassannozarpour

Re: عسل کهنه

پست توسط Hassannozarpour »

باسلام اگر مدت زمان زیادی از تولید عسل توسط زنبورعسل گذشته باشد از لحاظ شکل ظاهری تغییری در آن ایجاد نمی شود چه بسا که کهربایی تر وجذاب تر میگردد ولی از نظر خواص ویتامینی وآنزیمی دچار تغییراتی میگردد زیرا هنگام تولید عسل ازبدن زنبور دو آنزیم مهم که انورتاز ودیاستاز نام دارد وارد عسل میگردد که از نظر متخصصین زنبور عسل تا 17 ماه این دو آنزیم درون عسل فعال است وبعداز آن میزان این دو آنزیم در عسل کاهش پیدا میکند زیرا بعداز مدت زمان مذکور ماده ای درون عسل تولید میشود که دی فلور فلورال نام دارد وباعث تخریب این دو آنزیم میگردد وخاصیت آنزیمی عسل را کاهش می دهد.
avrinasal
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 405
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۱, ۱۱:۲۴ ق.ظ
محل اقامت: تبريز.
تشکر کرده: 35 دفعه
تشکر شده: 638 دفعه
تماس:

Re: عسل کهنه

پست توسط avrinasal »

ahmad5 نوشته شده:بعضی ها میگن هرچه عسل کهنه تر باشه ، خواص داروی بیشتری داره ، آیا این گفته صحت داره؟ آقای اصغرپور نظر شما چیه



با سلام و تشکر از شما دوست عزیز عارضم که نگهداری عسل و کهنه بودن ان ربطی به اضافه شدن خواص دارویی ان ندارد ایا مگر در مدت نگهداری خواصی به عسل اضافه میشود که ارزش ان را بیشتر کند ؟عسل باید در شرایطی نگهداری شود که خواص ان تغییر نیابد یعنی در محیط کاملا خشک و بدور از رطوبت ونور افتاب و گرما . عسل امکان دارد که تغییر رنگ دهد بعضی از عسلها بعد از نگهداری بلند مدت رنگشان تغییر می یابد و به تیرگی میزند ولی بستگی دارد شما چه مدت عسل را نگهداری کنید ؟ ظرف خود عسل نیز در نگهداری ان دخیل است که استیل باشد یا شیشه ای ویا حلب ایا میزان رطوبت عسلتان چقدر هست ؟ اگر بیشتر از 16% باشد بعد از مدتی ترش میشود اگر محیط شما گرم باشد میزان اسید متیل فورفورال شما افزایش پیدا می کند و این نشانه از بین رفتن انزیمهای عسل شماست اصولا اگر شرایط نگهداری رعایت شود زیاد در ترکیبات عسل تغییری حاصل نمیگردد بجز میزان اسیدیته عسل که هر چه زمان نگهداری بیشتر شود مقدار ان افزایش پیدا می کند مقدار اسیدیته یک عسل تازه حدود 8 الی 12 درصد است که بعد از مدتی نگهداری هر ساله افزایش پیدا میکند که حد استاندارد ان40میلی گرم در هر کیلو میباشد موفق باشید
[CENTER][B][COLOR=#C00000][FONT=Arial Black]به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید[/FONT][/COLOR][/B]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 10 مهمان