چگونه تاخیر اندازی در شکرک زدن عسل را انجام دهیم؟

سوالات مربوط به عسل و عسل شناسي و خواص و ....

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4179
تاریخ عضویت: پنج شنبه 25 آذر 1389, 12:00 am
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تماس:

چگونه تاخیر اندازی در شکرک زدن عسل را انجام دهیم؟

پست توسط mellifera » پنج شنبه 19 آذر 1394, 9:17 pm

[JUSTIFY]چگونه تاخیر اندازی در شکرک زدن عسل را انجام دهیم؟

نکاتی راجب عملیات رس گیری

دوستان عزیز بهتره مقداری تامل کنیم و احساس مسعولیت داشته باشیم.
ما نباید کاری کنیم که عسل هیچوقت شکرک نزند،دراین صورت عسل ما هیچ خاصیت درمانی نخواهد داشت و تقریبا تمام خواص خوب خود را از دست میدهد،چرا که برای اینکه عسل طبیعی هیچوقت رس نزند نیاز به دمای بالایی می باشد و دراین دما عسل آسیب جدی
می بیند.متاسفانه کارخانه های بسته بندی غیر متعهد این کار را به راحتی انجام میدهند.
لازم است به عرض برسانیم گرمای زیاد باعث انجام واکنشهای شیمیایی متعددی در عسل می شود؛در نتیجه غیر اینکه عسل سودمند نخواهد بود،مضر و عامل مریضی هم می شود.
عسل برای اینکه خواص خود را حفظ کند نباید بیش از پنجاه درجه حرارت ببیند.
ما باید کاری کنیم که عسل خواص مفید و شفا بخشی خود را حفظ کرده و درعین حال از نظر مصرف کننده مطلوب به نظر برسد.
بنابراین به جای اینکه کلیه خواص عسل را نابود کنیم؛می توانیم رس کردن عسل را به تاخیر بیندازیم.اما چگونه؟
برای این کار می توانیم با دستگاه رس گیر برای ساعاتی عسل را به دمای چهل و پنج تا حداکثر پنجاه درجه برسانیم.
دستگاه های رس گیر قادر هستن که به صورت غیر مستقیم از طریق آب عسل را گرم کنند و معمولا درجه حرارت آنها قابل تنظیم
می باشد.این دستگاه در ظرفیت های مختلفی ساخته شده اند و هر زنبورداری که عسل طبیعی تولید
می کند و به صورت خرد فروشی اقدام به فروش می کند معمولا به این دستگاه نیازمند می شود.
البته مدت زمان شکرک زدن عسل های طبیعی مختلف متفاوت است و خرید این دستگاه به کسانی که عسلشان زود و زیر یکسال شکرک می زند توصیه
می شود.
مصرف کننده معمولا زیر شش ماه عسل را مصرف میکند.
بنابراین می توانیم با دمای چهل و پنج تا حداکثر پنجاه درجه عملیات*تاخیر اندازی در شکرک زدن عسل*را انجام دهیم و رس کردن عسل را بیش از شش ماه تا یکسال برسانیم و در آن تاخیر ایجاد کنیم.
نکته مهم در رس گیری این خواهد بود که عسل در طی این کار بهم زده شود. بنابراین یا باید روی خود دستگاه رس گیر بهم زن برقی باشد یا هم خودمان با وسیله ی عسل را بهم بزنیم.
اگه عسل طی عملیات رس گیری بهم زده نشود دمای دیواره بیشتر از وسط استوانه شده می شود و رس گیری موفقیت آمیز نخواهد بود.
هم چنین عسلی که در دیواره دستگاه است به خاطر گرمای زیاد ممکن است خواص خود را از دست دهد و حتی مضر شود.
عزیزان توجه داشته باشند اگه قرار است چند ساعت عسل را در دمای ثابتی رس گیری کنیم بهتر است در دو وقت متفاوت و هر کدام نصف آن مقدار نگه داری کنیم.مثلا به جای هشت ساعت رس گیری مداوم بهتر است این کار را در دو تا چهار ساعت انجام دهیم.
بیش از پنج ساعت در یک نوبت پیشنهاد نمی شود.
اگه دمای بیرون با نور خورشید به این حدود می رسد می شود عسلها را برای یک تا دو روز در حلب بهداشتی در گرما و زیر گرمای خورشید قرار داد و دیگر نیاز به رس گیری ندارد.
همان طور که اشاره شد تنها در حلب بهداشتی می شود زیر گرمای خورشید
برای چند روز محدود قرار داد و نور خورشید نباید با عسل ما برخورد داشته باشد.

نکته مهم
عسل ما اگه زیاد گرما و حرارت ببیندHMF آن بالا می رود و عسل مضر ودارای سمی خطرناک می شود.
هم چنین برای تاخیر در رس کردن عسل؛بهتر است عسل را صاف کرده تا ذرات موم و گرده جدا شود.
اگه عسل در دمای مناسب و متعادل نگهداری شود مثل دمای اتاق دیرتر شکرک خواهد زد.
دوستان زنبوردار و پاک دست پیشنهاد می شود همزمان با این اقدامات با توضیحات شفاهی،نوشتن بروشور و معرفی سایت ها و کتابها نگاه مصرف کننده و مردم عادی را به شکرک زدن عسل در حد توان اصلاح کنید تا کم کم تبدیل به فرهنگی شود.
عسل رس زده در بعضی کشورها مشتری پسند تر از عسل معمولی
می باشد و از آن محصولات متفاوتی از جمله کرم عسل تولید می شود ولی در کشور ما به خاطر اطلاع رسانی نادرست فرهنگ شناخت و تشخیص عسل کم است.
بنابراین اول از همه خود زنبورداران باید مسعله ی شکرک زدن عسل را بشناسند و مشتریان و مخاطبان خود را توجیه کنند.

نوشته شده توسط آقای حافظی[/JUSTIFY]


[COLOR=#FF0000]كاربران عزيز : لطفا از درج آگهي و شماره تماس تبليغاتي در تالار اجتناب نموده و در صورت مشاهده حذف خواهد گرديد.[/COLOR](از بخش آگهي و نيازمندي اقدام به ارسال آگهي نماييد)
[COLOR=#974806]كاربران عزيز : قبل از ارسال مبحث جديد در تالار جستجو نماييد و از جستجوگر گوگل سايت در صفحه اصلي استفاده نماييد.[/COLOR]
[COLOR=#7030A0]كاربران عزيز :در صورت درج تصوير بهتره از بخش اضافه كردن فايل ضميمه استفاده نماييد چون احتمالا ادرس تصاوير بعد از مدتي از سايت مقصد حذف بشه.[/COLOR]
كاربران عزيز :لطفا از درج لينك در امضاء خود اجتناب نموده و از بخش لينك زير اواتار كاربري اقدام به درج لينك نماييد.
[COLOR=#4F6128]كاربران عزيز : لطفا از ارسال مباحث مربوط به زنبورعسل از طريق پيغام خصوصي اجتناب نموده و از طريق تالار سوال خود را مطرح نماييد.[/COLOR]
[COLOR=#FF0000]كاربران عزيز : در صورت فراموشي رمز عبور و عدم ورود به سايت به مديريت اطلاع دهيد و نام كاربري و پسورد خود را sms نماييد تا مشكل ورود رفع گردد و از ايجاد نام كاربري جديد خوداري نماييد.[/COLOR]
[CENTER]
[COLOR=#FF0000][B][URL=http://www.mellifera.ir/Products/](((فروشگاه سایت زنبورعسل)))) [/URL]

t.me/mellifera کانال تلگرام فروشگاه[URL=http://www.mellifera.ir/Products/][/URL][/B][/COLOR][/CENTER]

نمایه کاربر
vardenshahd
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 67
تاریخ عضویت: دو شنبه 31 تیر 1392, 10:14 pm
محل اقامت: مرند
تماس:

Re: چگونه تاخیر اندازی در شکرک زدن عسل را انجام دهیم؟

پست توسط vardenshahd » جمعه 20 آذر 1394, 5:12 pm

با تشکراز اقای جهانی لازم بذکر است که در تایید مطالب جنابعالی عرض شود hmf در دمای بالا باعث بوجود امدن سمی مضر برای انسان است ومصرف کنندگان کمترین اطلاع را از آن دارندو از طرف دیگر دمای زیاد انزیمهای موجود درعسل را که فقط در خود زنبور عسل یافت می شود ازبین می برد در حالیکه این انزیمها در طبیعت پیدا نمی شود بنده بصورت شفاهی شنیدم در بعضی کشورها تمایل زیاد برای خرید عسل کریستالیزه دارنداطلاع رسانی در رسانه های جمعی لازم و ضروری است

نمایه کاربر
vilifying
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 4458
تاریخ عضویت: شنبه 5 مرداد 1398, 9:28 am
تماس:

چگونه تاخیر اندازی در شکرک زدن عسل را انجام دهیم؟

پست توسط vilifying » چهار شنبه 9 مرداد 1398, 12:09 am


موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان