صفحه 1 از 1

طرز تهیه سرکه عسل:

ارسال شده: جمعه ۲۷ آذر ۱۳۹۴, ۱۲:۳۵ ب.ظ
توسط mellifera
[JUSTIFY]طرز تهیه سرکه عسل:

در داخل عسل طبیعی بدلیل وجود گرده های گل مخمر نیز وجود دارد ولی بدلیل وجود قندهای بالا و غلظت زیاد و پراکسید هیدروژن مخمر در عسل غیر فعال می باشد .
برای اینکه عسل را به سرکه تبدیل کنیم در نتیجه باید عسل را با آب رقیق کنیم .
به ازای هر کیلو عسل 4تا 5 لیتر آب به آن اضافه کرده ، در داخل یک ظرف در بسته قرار می دهیم .
فاصله بین شربت عسل تا درب فضای خالی نیز باید داشته باشد بدلیل اینکه گاز CO2 تولید می کند.
درب ظرف باید کیپ و در جای تاریک و گرم دما بین 28 تا 32 درجه باشد ،روزی 1 تا 5 دقیقه ظرف را تکان می دهیم تا 20 روز (در زمانی که جوشش دارد مخمر در حال تبدیل کردن قندها به الکل است) ،

نکته :در طی این 20 روز بدلیل جلوگیری از ترکیدن ظرف برای خارج شدن گاز CO2 میتوان هر 3 - 4 روز یکبار درب را باز کرد و دوباره بست .
یک هفته دیگر آن را تکان نمی دهیم ، بعد از یک هفته درب ظرف را باز کرده از صافی عبور می دهیم بعد از صاف کردن در یک ظرف دهان باز یا بدون درب قرار می دهیم .
در زمانیکه درب باز است باکتری ای بنام استوباکتر الکل را به سرکه تبدیل می کند که معمولا 15 تا 20 روز دیگر طول میکشد که الکل به سرکه تبدیل شود .

خواص سرکه عسل :

به دلیل اینکه از 22 نوع قند تشکیل شده خصوصیات تمام سرکه ها را یکجا دارد از جمله میکروب کشی بالایی دارد ، چربی سوز و پایین آورنده کلسترول خون نیز می باشد.

نگارش توسط آقای شهرزاد عبدالقادری[/JUSTIFY]