استانداردهای عسل صادراتی

سوالات مربوط به عسل و عسل شناسي و خواص و ....

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
taha1391
کاربر نیمه فعال سایت
کاربر نیمه فعال سایت
پست: 11
تاریخ عضویت: جمعه ۱۱ مرداد ۱۳۹۲, ۴:۰۵ ب.ظ
محل اقامت: خوي
تشکر شده: 1 دفعه
تماس:

استانداردهای عسل صادراتی

پست توسط taha1391 »

با سلام من میخام عسل خود رو واسه صادرات بفروشم خریداران از من استاندارد اخذ شده میخان میخاستم راهنماییم کنین که منظورشون چیه و کلا استاندارد چیه چون من نتایج آنالیز هم واسشون فرستادم


نمایه کاربر
aliakbar
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 33
تاریخ عضویت: دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۱۱:۵۹ ب.ظ
محل اقامت: نوشهر
تشکر کرده: 41 دفعه
تشکر شده: 32 دفعه
تماس:

Re: استانداردهای عسل صادراتی

پست توسط aliakbar »

با سلام
من دقيقا نميدونم منظورشون از استاندارد اخذ شده چيه ولي اينقدر ميدونم كه اداره استاندارد براي محصول عسل همانند ساير محصولات يكسري ايتم ها رو در نظر گرفته كه بايد رعايت بشه ولي عسل مثل بقيه محصولات رعايت استانداردش اجباري نيست و اختياريه هر كي مايل باشه رعايت ميكنه و هر كس هم كه نخواد رعايت نميكنه.حالا احتمالا منظورشون از استاندارد اخذ شده تاييديه اداره استاندارده كه شما بايد از اين اداره شروع كنيد.يكسري ازمايشات بر روي عسل انجام ميدن مانند درصد ساكارز كه دو نوع استاندارد براش تعريف شده .طبق استاندارد امريكا تا 8 درصد مجاز و طبق استاندارد اروپا كه ايران هم از اون پيروي ميكنه تا 5درصد مجازه و همچنين ذرات ريز داخل عسل و رطوبت و... .
اگه به نتيجه رسيديد حتما مارو هم در جريان بگذاريد.
نمایه کاربر
yasna
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 282
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۳۰ ق.ظ
محل اقامت: پاوه
تشکر کرده: 215 دفعه
تشکر شده: 340 دفعه
تماس:

Re: استانداردهای عسل صادراتی

پست توسط yasna »

تو جستوجو گر سایت بگرد یکی از کاربران کارش اینه اطلاعات خوبی داره راهنمایت میکنه
موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 8 مهمان