دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
مدیر انجمن: mellifera
- moein
- کاربر نیمه فعال سایت
- پست: 7
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۱, ۵:۰۱ ب.ظ
- محل اقامت: اصفهان - کاشان
- تشکر شده: 1 دفعه
- تماس:
دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
[JUSTIFY]با سلام وخسته نباشید از سایت بسیار خوبتون
عسلی که من برداشت میکنم وقتی داخل دهان میگذارم بسیار ته گلو را میسوزونه میشه علتشو برام بگی
ممنون[/JUSTIFY]
عسلی که من برداشت میکنم وقتی داخل دهان میگذارم بسیار ته گلو را میسوزونه میشه علتشو برام بگی
ممنون[/JUSTIFY]
- mansure
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 84
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۱, ۱:۱۰ ب.ظ
- محل اقامت: گنبد کاووس
- تشکر کرده: 112 دفعه
- تشکر شده: 62 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
moein نوشته شده:[JUSTIFY]با سلام وخسته نباشید از سایت بسیار خوبتون
عسلی که من برداشت میکنم وقتی داخل دهان میگذارم بسیار ته گلو را میسوزونه میشه علتشو برام بگی
ممنون[/JUSTIFY]
سلام
اگر در منطقه جنگلی باشید از شهد نمدار میباشد
- manoto_mr
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 385
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱:۰۳ ب.ظ
- محل اقامت: سبزوار-توحید شهر
- تشکر کرده: 214 دفعه
- تشکر شده: 432 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
من خودم بعضی افرادو دیدم که نسبت به عسل بعضی از گل ها حساسیت داشتند . حالا نه این سوزش گلو ، ولی شخصیرو دیدم که با خوردن عسل گون تنگی نفس می گرفت .
-
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 476
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۰, ۳:۵۷ ب.ظ
- محل اقامت: آذربایجان شرقی
- تشکر کرده: 306 دفعه
- تشکر شده: 559 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
سلامmoein نوشته شده:[JUSTIFY]با سلام وخسته نباشید از سایت بسیار خوبتون
عسلی که من برداشت میکنم وقتی داخل دهان میگذارم بسیار ته گلو را میسوزونه میشه علتشو برام بگی
ممنون[/JUSTIFY]
یکی از دلایلی که عسل ته گلور رو میسوزونه زیاد بودن شکر و به عبارتی خالص نبودنش هست
- moein
- کاربر نیمه فعال سایت
- پست: 7
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۱, ۵:۰۱ ب.ظ
- محل اقامت: اصفهان - کاشان
- تشکر شده: 1 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
با سلام
از استان اصفهانم شهرستان کاشان
منطقه ای که زنبورها رو گذاشتم گون و مریم نخودی داره
در یک برنامه تلویزیونی دیدم که کارشناس برنامه علتشو زیادی املاح آهن ومس عسل گفت
نظر شما چیه؟
از استان اصفهانم شهرستان کاشان
منطقه ای که زنبورها رو گذاشتم گون و مریم نخودی داره
در یک برنامه تلویزیونی دیدم که کارشناس برنامه علتشو زیادی املاح آهن ومس عسل گفت
نظر شما چیه؟
- turkmansahra
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 229
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۱, ۸:۲۳ ق.ظ
- محل اقامت: استان گلستان - بندرتركمن
- تشکر کرده: 201 دفعه
- تشکر شده: 152 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
hony نوشته شده:سلامmoein نوشته شده:[JUSTIFY]با سلام وخسته نباشید از سایت بسیار خوبتون
عسلی که من برداشت میکنم وقتی داخل دهان میگذارم بسیار ته گلو را میسوزونه میشه علتشو برام بگی
ممنون[/JUSTIFY]
یکی از دلایلی که عسل ته گلور رو میسوزونه زیاد بودن شکر و به عبارتی خالص نبودنش هست
با سلام خدمت آقا رضا من عسلم صد در صد طبيعيه با اين حال گلو رو ميسوزونه. شما بر چه اساسي حكم به تقلبي بودن عسل ميدين؟ ممنون
- yasna
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 282
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۳۰ ق.ظ
- محل اقامت: پاوه
- تشکر کرده: 215 دفعه
- تشکر شده: 340 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
دلیلش اینه که غالب شهد در منطقه گون است و یکی از ده ها دلیل مر غوب بودن عسل.عسل شکری شیرینی زیادش گلو رو میسو زونه
- saman656
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 97
- تاریخ عضویت: جمعه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۹:۵۷ ق.ظ
- محل اقامت: تبریز
- تشکر کرده: 8 دفعه
- تشکر شده: 97 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
با سلام خىلى وقت هست نبودم
عسل هر چقدر به طبىعى بود نزدىک باشه شدت سوزش گلو بىشتر است لطفا اطلاعات غلط به مشترى ندىد
دلىل اگه قرار شکر گلو رو بسوزانه پس چاى شىرىن ببىن مىخواد چى کار کنه
عسل هر چقدر به طبىعى بود نزدىک باشه شدت سوزش گلو بىشتر است لطفا اطلاعات غلط به مشترى ندىد
دلىل اگه قرار شکر گلو رو بسوزانه پس چاى شىرىن ببىن مىخواد چى کار کنه
- ahmad5
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 211
- تاریخ عضویت: جمعه ۲۳ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ ب.ظ
- تشکر کرده: 6 دفعه
- تشکر شده: 255 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
معمولا عسلهای تیره مزه تندتری دارن و عسلهای روشن طعم ملایم
دوری و دوستی
- jamshid
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 545
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: مازندران-چالوس
- تشکر کرده: 146 دفعه
- تشکر شده: 956 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
سلام دوستان محترم
من این بحث را دنبال میکردم دوستان نظرات مختلفی داشتند عسلی که طبیعی و مرغوب باشه گلو را می سوزانه بخصوص اگه همزمان از کلنی استخراج شود سوزش بیشتری دارد
مربوط به گل و گیاه خاصی هم نیست معمولا اگه طبیعی باشه اینگونه هست من خودم عسل صد در صد طبیعی تولید میکنم امسال وقتی از یه قسمت موم هرز بافت مقداری عسل گرفتم کاملا گلو را می سوزاند طوری که بلافاصله آب مصرف کردم تاکید میکنم عسل گرم منظور همان عسلی که بلافاصله از کلنی برداشت میکنیم سوزش بیشتری دارد
من این بحث را دنبال میکردم دوستان نظرات مختلفی داشتند عسلی که طبیعی و مرغوب باشه گلو را می سوزانه بخصوص اگه همزمان از کلنی استخراج شود سوزش بیشتری دارد
مربوط به گل و گیاه خاصی هم نیست معمولا اگه طبیعی باشه اینگونه هست من خودم عسل صد در صد طبیعی تولید میکنم امسال وقتی از یه قسمت موم هرز بافت مقداری عسل گرفتم کاملا گلو را می سوزاند طوری که بلافاصله آب مصرف کردم تاکید میکنم عسل گرم منظور همان عسلی که بلافاصله از کلنی برداشت میکنیم سوزش بیشتری دارد
-
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 476
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۰, ۳:۵۷ ب.ظ
- محل اقامت: آذربایجان شرقی
- تشکر کرده: 306 دفعه
- تشکر شده: 559 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
سلامturkmansahra نوشته شده:hony نوشته شده:سلامmoein نوشته شده:[JUSTIFY]با سلام وخسته نباشید از سایت بسیار خوبتون
عسلی که من برداشت میکنم وقتی داخل دهان میگذارم بسیار ته گلو را میسوزونه میشه علتشو برام بگی
ممنون[/JUSTIFY]
یکی از دلایلی که عسل ته گلور رو میسوزونه زیاد بودن شکر و به عبارتی خالص نبودنش هست
با سلام خدمت آقا رضا من عسلم صد در صد طبيعيه با اين حال گلو رو ميسوزونه. شما بر چه اساسي حكم به تقلبي بودن عسل ميدين؟ ممنون
شرمنده که دیر جوابتان را میدم باید بگم خدمتتان بنده هرچیزی که تابه حال گفتم بیشتر ش براساس تجربه بوده و در مقام قاضی هم نیستم که حکم صادر کنم اما چند تا نقطه هست که شاید به درد بخوره دوستی اشاره کرده که هرچه عسل به طبیعی بودن نزدیکتر باشه سوزش گلو بیشتر میشه به نظر شما آیا در تمام موارد این جمله میتونه صحت داشته باشه؟ دوسته دیگه ای گفته اند به گونه وگیاه خاص مربوط نیست و معمولا اگه طبیعی باشه این گونه است حالا علتش رو ذکر نکردند و تنها دلیل سوزش گلو به نظر ایشون طبیعی بودن عسل هستش .آیا عسلی که طبیعی هست حتما باید ته گلو رو بزنه؟و شما خوتان هم که میگین عسلم صدر صد طبیعی هست با این حال ته گلو رو میزنه همه این حرفها درسته ولی مشکل اینه که بنده هم، عسلی که شکر زیاد خودم به کندو دادم ته گلو رو به شدت اذیت میکنه ماشالله همه تو کار عسل طبیعی هستن شاید امتحان نکردن . عسلی که دارای غلظت بالای شکر داشته باشه ته گلو رو به شدت اذیت میکنه و این به این معنی نیست که عسلی هم که طبیعی با شه باید ته گلو رو نزنه ولی در بیشتر اوقات سوزش گلو به خاطر شکر هستش نه عسل طبیعی توجه داشته باشید که در بیشتر موارد نه کلی و از طرف دیگه نوع - گونه- خاک و آب و هوای منطقه و میزان بارندگی میتونه تاثیر گذار باشه و همچنین به نظر میاد بعضی از گونه های گیاهی عسلشان دارای غلظت و طعم تند نسبت به گونه دیگر دارند در این حالت منطقی به نظر نمیاد که بگیم پس عسلی که ته گلو رو نزد طبیعی نیست. حتی عسل مثلا گون یک منطقه با منطقه دیگه در مورد طعم و شدت و غلظت میتونه فرق داشته باشه
- gomnam
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 66
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱۲:۰۳ ق.ظ
- محل اقامت: گناباد_کاخک
- تشکر کرده: 119 دفعه
- تشکر شده: 78 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
با سلام
منم دقیقن تجربه این کار رو دارم در منطقه ما با پوشش گیاهی که داریم ، عسلی که با شکر تولید بشه ، گلو را اذیت می کنه و برعکس عسلی که طبیعی باشه ، طعم ملایمی داره ، و براحتی خورده می شود .پس از این بحث نتیجه می گیریم همانطور که از رنگ ، غلظت ، نمیشه عسل طبیعی رو تشخیص داد از طعم تند نمیشه حکم به طبیعی بودن یا مصنوعی بودن عسل داد. مگر اینکه بر پوشش گیاهی منطقه اشراف داشته باشی وحرفه ای باشی.
ممنون
منم دقیقن تجربه این کار رو دارم در منطقه ما با پوشش گیاهی که داریم ، عسلی که با شکر تولید بشه ، گلو را اذیت می کنه و برعکس عسلی که طبیعی باشه ، طعم ملایمی داره ، و براحتی خورده می شود .پس از این بحث نتیجه می گیریم همانطور که از رنگ ، غلظت ، نمیشه عسل طبیعی رو تشخیص داد از طعم تند نمیشه حکم به طبیعی بودن یا مصنوعی بودن عسل داد. مگر اینکه بر پوشش گیاهی منطقه اشراف داشته باشی وحرفه ای باشی.
ممنون
- goudarzi
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 331
- تاریخ عضویت: جمعه ۵ فروردین ۱۳۹۰, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: ارومیه
- تشکر کرده: 2 دفعه
- تشکر شده: 62 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
به هیچ وجه نمیشه اصل وخالص بودن عسل رو تشخیص داد بجز اینکه بدین به آزمایشگاه تشخیص
مهندس گودرزی
- turkmansahra
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 229
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۱, ۸:۲۳ ق.ظ
- محل اقامت: استان گلستان - بندرتركمن
- تشکر کرده: 201 دفعه
- تشکر شده: 152 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
hony نوشته شده:سلامturkmansahra نوشته شده:hony نوشته شده:سلامmoein نوشته شده:[JUSTIFY]با سلام وخسته نباشید از سایت بسیار خوبتون
عسلی که من برداشت میکنم وقتی داخل دهان میگذارم بسیار ته گلو را میسوزونه میشه علتشو برام بگی
ممنون[/JUSTIFY]
یکی از دلایلی که عسل ته گلور رو میسوزونه زیاد بودن شکر و به عبارتی خالص نبودنش هست
با سلام خدمت آقا رضا من عسلم صد در صد طبيعيه با اين حال گلو رو ميسوزونه. شما بر چه اساسي حكم به تقلبي بودن عسل ميدين؟ ممنون
شرمنده که دیر جوابتان را میدم باید بگم خدمتتان بنده هرچیزی که تابه حال گفتم بیشتر ش براساس تجربه بوده و در مقام قاضی هم نیستم که حکم صادر کنم اما چند تا نقطه هست که شاید به درد بخوره دوستی اشاره کرده که هرچه عسل به طبیعی بودن نزدیکتر باشه سوزش گلو بیشتر میشه به نظر شما آیا در تمام موارد این جمله میتونه صحت داشته باشه؟ دوسته دیگه ای گفته اند به گونه وگیاه خاص مربوط نیست و معمولا اگه طبیعی باشه این گونه است حالا علتش رو ذکر نکردند و تنها دلیل سوزش گلو به نظر ایشون طبیعی بودن عسل هستش .آیا عسلی که طبیعی هست حتما باید ته گلو رو بزنه؟و شما خوتان هم که میگین عسلم صدر صد طبیعی هست با این حال ته گلو رو میزنه همه این حرفها درسته ولی مشکل اینه که بنده هم، عسلی که شکر زیاد خودم به کندو دادم ته گلو رو به شدت اذیت میکنه ماشالله همه تو کار عسل طبیعی هستن شاید امتحان نکردن . عسلی که دارای غلظت بالای شکر داشته باشه ته گلو رو به شدت اذیت میکنه و این به این معنی نیست که عسلی هم که طبیعی با شه باید ته گلو رو نزنه ولی در بیشتر اوقات سوزش گلو به خاطر شکر هستش نه عسل طبیعی توجه داشته باشید که در بیشتر موارد نه کلی و از طرف دیگه نوع - گونه- خاک و آب و هوای منطقه و میزان بارندگی میتونه تاثیر گذار باشه و همچنین به نظر میاد بعضی از گونه های گیاهی عسلشان دارای غلظت و طعم تند نسبت به گونه دیگر دارند در این حالت منطقی به نظر نمیاد که بگیم پس عسلی که ته گلو رو نزد طبیعی نیست. حتی عسل مثلا گون یک منطقه با منطقه دیگه در مورد طعم و شدت و غلظت میتونه فرق داشته باشه
آقا رضا شما باين توضيحات تا حدودي حرف قبلي خودتون رو نقض كردين . اما من نتيجه مي گيرم كه سوزش گلو ربطي به طبيعي بودن و تقلبي بودن عسل نداره و يقينا تنها راه تشخيص طبق گفته كارشناسان فقط آزمايشگاه است .ممنون
-
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 476
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۰, ۳:۵۷ ب.ظ
- محل اقامت: آذربایجان شرقی
- تشکر کرده: 306 دفعه
- تشکر شده: 559 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
سلام
اگر دقت کرده باشید من گفتم یکی از دلایل، نه به طور کلی سوزش گلو، خالص نبودن عسل هستش و در بالا هم که توضیح دادم فکر نکنم تناقضی بین حرفهام باشه اگر باشه توضیح بدین که کاملا قضیه روشن بشه در ضمن یکی از دوستان گفته به هیچ وجه نمیشه خالص بودن عسل رو تشخیص داد مگر آزمایش کنی من فکر نمیکنم جایی گفته باشم که بدون آزمایش میشه تشخیص صدرصدی داد
اگر دقت کرده باشید من گفتم یکی از دلایل، نه به طور کلی سوزش گلو، خالص نبودن عسل هستش و در بالا هم که توضیح دادم فکر نکنم تناقضی بین حرفهام باشه اگر باشه توضیح بدین که کاملا قضیه روشن بشه در ضمن یکی از دوستان گفته به هیچ وجه نمیشه خالص بودن عسل رو تشخیص داد مگر آزمایش کنی من فکر نمیکنم جایی گفته باشم که بدون آزمایش میشه تشخیص صدرصدی داد
- ilam
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 509
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۳:۲۴ ب.ظ
- محل اقامت: ایلام.شهرستان شیروان چرداول.سرابله
- تشکر کرده: 70 دفعه
- تشکر شده: 218 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
دوستان عسلی که خالص خالص باشه ومعمولا از اویشن باشه گلو رو میزنه
ک از نظر من بهترین نوع عسله و من علاقه شدیدی ب این نوع عسل دارم.
عسل هایی ک من از کندوهایی ک تو کوه پیدا کردم همینطور بودن
ک از نظر من بهترین نوع عسله و من علاقه شدیدی ب این نوع عسل دارم.
عسل هایی ک من از کندوهایی ک تو کوه پیدا کردم همینطور بودن
محمد امین کوشا
-
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 405
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۱, ۱۱:۲۴ ق.ظ
- محل اقامت: تبريز.
- تشکر کرده: 35 دفعه
- تشکر شده: 638 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
با سلام خدمت دوستان عریز دوستان نظرهای زیادی در باره این بحث دادند با تشکر از همه سوزش گلو یکی از راههای تشخیص عسل خالصه بعضی از دوستان کم لطفی کرده بودن و گفته بودند که عسل شکر ی هم اینطوره نه اصلا هم اینصور نیست البته برا تشخیص فرق این دو باید خیلی تجربه داشته باشید علت سوزش گلو بر میگرده به میزان فروکتوز عسل که هر چه زیاد باشه نشانگر درصد خلوص بالای عسل هست و علت سوزش هم همین فروکتوز میباشد البته بعضی هم از گیاهان مثل عسل اویشن . زول . چهل شیر و ...تند است و دارای طبیعت گرم که باعث سوزش گلو میشه و بعضی از گیاهان هم دارای عسلی ملایم تر و دلیل دیگه هم میتونه مشکل در گلوی این دوستمون باشه چون من تجربشو داشتم اگر مشکلی در حنجره و گلو باشه مثل زخم خوردن عسل بعلت داشتن مقادیر زیاد مواد قندی و اسیدی باعث تحریک و سوزش گلو میشه ولی روی هم رفته اگر مقدار انزیم در کندو درست ترشح شده باشه یعنی شکر نخورده باشه و عسل برداشتی هم خالص باشه گلو رو میسوزونه البته جا برای گفتن حرف زیاده ولی طولانی شدن بحث خوب نیست موفق باشید
[CENTER][B][COLOR=#C00000][FONT=Arial Black]به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید[/FONT][/COLOR][/B]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
- daryush
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 217
- تاریخ عضویت: جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۹۲, ۸:۲۳ ب.ظ
- محل اقامت: پردیس تهران
- تشکر کرده: 348 دفعه
- تشکر شده: 327 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
سلام به دوستان عزیز
من هم یک تجربه در این مورد سوزاندن گلو دارم البته عسل از منطقه خاتون بارگاه بود و زنبوردار محترم از حسن طبیعی کار کردن کاملا مطمئن بودند و عسل تولیدی ایشان علاوه بر سوزاندن خفیف گلو باعث کهیر در بعضی قسمتهای بدن هم شد
من هم یک تجربه در این مورد سوزاندن گلو دارم البته عسل از منطقه خاتون بارگاه بود و زنبوردار محترم از حسن طبیعی کار کردن کاملا مطمئن بودند و عسل تولیدی ایشان علاوه بر سوزاندن خفیف گلو باعث کهیر در بعضی قسمتهای بدن هم شد
زنبورداری طبیعی بلیط ورود به تئاتر طبیعت می باشد
-
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 476
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۰, ۳:۵۷ ب.ظ
- محل اقامت: آذربایجان شرقی
- تشکر کرده: 306 دفعه
- تشکر شده: 559 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
با سلامavrinasal نوشته شده:با سلام خدمت دوستان عریز دوستان نظرهای زیادی در باره این بحث دادند با تشکر از همه سوزش گلو یکی از راههای تشخیص عسل خالصه بعضی از دوستان کم لطفی کرده بودن و گفته بودند که عسل شکر ی هم اینطوره نه اصلا هم اینصور نیست البته برا تشخیص فرق این دو باید خیلی تجربه داشته باشید علت سوزش گلو بر میگرده به میزان فروکتوز عسل که هر چه زیاد باشه نشانگر درصد خلوص بالای عسل هست و علت سوزش هم همین فروکتوز میباشد البته بعضی هم از گیاهان مثل عسل اویشن . زول . چهل شیر و ...تند است و دارای طبیعت گرم که باعث سوزش گلو میشه و بعضی از گیاهان هم دارای عسلی ملایم تر و دلیل دیگه هم میتونه مشکل در گلوی این دوستمون باشه چون من تجربشو داشتم اگر مشکلی در حنجره و گلو باشه مثل زخم خوردن عسل بعلت داشتن مقادیر زیاد مواد قندی و اسیدی باعث تحریک و سوزش گلو میشه ولی روی هم رفته اگر مقدار انزیم در کندو درست ترشح شده باشه یعنی شکر نخورده باشه و عسل برداشتی هم خالص باشه گلو رو میسوزونه البته جا برای گفتن حرف زیاده ولی طولانی شدن بحث خوب نیست موفق باشید
اگر شما یه چای شیرین درست کرده و میل بفرمایید و اگر میزان شکر افزوده شده به ان بیش از اندازه باشد(زیاد) ایا سوزش گلو ایجاد نخواهد کرد؟
-
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 405
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۱, ۱۱:۲۴ ق.ظ
- محل اقامت: تبريز.
- تشکر کرده: 35 دفعه
- تشکر شده: 638 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
hony نوشته شده:با سلامavrinasal نوشته شده:با سلام خدمت دوستان عریز دوستان نظرهای زیادی در باره این بحث دادند با تشکر از همه سوزش گلو یکی از راههای تشخیص عسل خالصه بعضی از دوستان کم لطفی کرده بودن و گفته بودند که عسل شکر ی هم اینطوره نه اصلا هم اینصور نیست البته برا تشخیص فرق این دو باید خیلی تجربه داشته باشید علت سوزش گلو بر میگرده به میزان فروکتوز عسل که هر چه زیاد باشه نشانگر درصد خلوص بالای عسل هست و علت سوزش هم همین فروکتوز میباشد البته بعضی هم از گیاهان مثل عسل اویشن . زول . چهل شیر و ...تند است و دارای طبیعت گرم که باعث سوزش گلو میشه و بعضی از گیاهان هم دارای عسلی ملایم تر و دلیل دیگه هم میتونه مشکل در گلوی این دوستمون باشه چون من تجربشو داشتم اگر مشکلی در حنجره و گلو باشه مثل زخم خوردن عسل بعلت داشتن مقادیر زیاد مواد قندی و اسیدی باعث تحریک و سوزش گلو میشه ولی روی هم رفته اگر مقدار انزیم در کندو درست ترشح شده باشه یعنی شکر نخورده باشه و عسل برداشتی هم خالص باشه گلو رو میسوزونه البته جا برای گفتن حرف زیاده ولی طولانی شدن بحث خوب نیست موفق باشید
اگر شما یه چای شیرین درست کرده و میل بفرمایید و اگر میزان شکر افزوده شده به ان بیش از اندازه باشد(زیاد) ایا سوزش گلو ایجاد نخواهد کرد؟
با سلام اقا رضا من نگفتم شکر سوزش نداره داره ولی فرق سوزش شکر با سوزش گلوکز و فورکتوز طبیعی خیلی فرق میکنه که باید تجربه زیادی تو تشخیص این دو داشته باشی که بتونی اینها رو از هم تفکیک کنی عین فرق هنوانه با خربزه رسیده است کدومش گلو رو می سوزونه ؟ البته که خربزه پس فرق بین اینها زیاده شما عسل شکری رو به من بدی من بدون انالیز فقط با اندکی چشیدن میزان ساکارز اون رو با درصد خطای نیم درصد بهت میگم ولی شما نمیتونید ولی من خیلی شده عسل خالص رو حتی به زنبوردار های قدیمی هم دادم که نظر بدنند ( برای تحقیق ) ولی چون شناخت کافی از عسل و گیاه تولید شده اون نداشته خیلی راحت گفته که این تقلبیه و شکر داره شناخت عسل بدون آنالیز کار سختیه و بهترین راه تشخیص عسل هم انالیزه تنها اون کسانی میتونند از این روشها خلوص عسل رو تشخیص بدند که دارای مهارت , تجربه زیاد و شناخت کافی از نوع گیاهان تغذیه شده رو داشته باشند موفق باشید
[CENTER][B][COLOR=#C00000][FONT=Arial Black]به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید[/FONT][/COLOR][/B]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
-
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 476
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۰, ۳:۵۷ ب.ظ
- محل اقامت: آذربایجان شرقی
- تشکر کرده: 306 دفعه
- تشکر شده: 559 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
با احترام خدمت اقای اصغر پور عزیزavrinasal نوشته شده:hony نوشته شده:با سلامavrinasal نوشته شده:با سلام خدمت دوستان عریز دوستان نظرهای زیادی در باره این بحث دادند با تشکر از همه سوزش گلو یکی از راههای تشخیص عسل خالصه بعضی از دوستان کم لطفی کرده بودن و گفته بودند که عسل شکر ی هم اینطوره نه اصلا هم اینصور نیست البته برا تشخیص فرق این دو باید خیلی تجربه داشته باشید علت سوزش گلو بر میگرده به میزان فروکتوز عسل که هر چه زیاد باشه نشانگر درصد خلوص بالای عسل هست و علت سوزش هم همین فروکتوز میباشد البته بعضی هم از گیاهان مثل عسل اویشن . زول . چهل شیر و ...تند است و دارای طبیعت گرم که باعث سوزش گلو میشه و بعضی از گیاهان هم دارای عسلی ملایم تر و دلیل دیگه هم میتونه مشکل در گلوی این دوستمون باشه چون من تجربشو داشتم اگر مشکلی در حنجره و گلو باشه مثل زخم خوردن عسل بعلت داشتن مقادیر زیاد مواد قندی و اسیدی باعث تحریک و سوزش گلو میشه ولی روی هم رفته اگر مقدار انزیم در کندو درست ترشح شده باشه یعنی شکر نخورده باشه و عسل برداشتی هم خالص باشه گلو رو میسوزونه البته جا برای گفتن حرف زیاده ولی طولانی شدن بحث خوب نیست موفق باشید
اگر شما یه چای شیرین درست کرده و میل بفرمایید و اگر میزان شکر افزوده شده به ان بیش از اندازه باشد(زیاد) ایا سوزش گلو ایجاد نخواهد کرد؟
با سلام اقا رضا من نگفتم شکر سوزش نداره داره ولی فرق سوزش شکر با سوزش گلوکز و فورکتوز طبیعی خیلی فرق میکنه که باید تجربه زیادی تو تشخیص این دو داشته باشی که بتونی اینها رو از هم تفکیک کنی عین فرق هنوانه با خربزه رسیده است کدومش گلو رو می سوزونه ؟ البته که خربزه پس فرق بین اینها زیاده شما عسل شکری رو به من بدی من بدون انالیز فقط با اندکی چشیدن میزان ساکارز اون رو با درصد خطای نیم درصد بهت میگم ولی شما نمیتونید ولی من خیلی شده عسل خالص رو حتی به زنبوردار های قدیمی هم دادم که نظر بدنند ( برای تحقیق ) ولی چون شناخت کافی از عسل و گیاه تولید شده اون نداشته خیلی راحت گفته که این تقلبیه و شکر داره شناخت عسل بدون آنالیز کار سختیه و بهترین راه تشخیص عسل هم انالیزه تنها اون کسانی میتونند از این روشها خلوص عسل رو تشخیص بدند که دارای مهارت , تجربه زیاد و شناخت کافی از نوع گیاهان تغذیه شده رو داشته باشند موفق باشید
حرف شما کاملا درست و بجاست و بحث من بیشتر به خاطر این بود که دوستان فکر نکنند عسل چون سوزش در گلو ایجاد میکنه پس اصل هستش و یا برعکس/ در بالا اشاره ای به بیشتر بودن فروکتوز عسل و دلیل سوزش گلو اشاره کرده اید و این بیشتر این رو میرسونه که چون فروکتوز شکرنسبت به عسل کمه پس سوزش گلو هم کمترایجاد میکنه در حالی که در پایین روشن کرده اید که این نوع، سوزش هستش که فرق میکنه که کاملا هم درسته مثل سردرد با درد مفاصل/ عسلی دارم که از شکر درست شده و موقع خوردن گلو رو میزنه و عسل دیگه ای دارم که(طبیعی)هستش و اینگو نیست و هردوتا محصول خودم هستن/ و به نظر من اگر شکر رو نادیده بگیریم این نوع گل و خاک و اقلیم منطقه است که میتونه در شهد گل تاثیر داشته باشه و باعث سوزش و یا عدم سوزش گلو باشه/
-
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 405
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۱, ۱۱:۲۴ ق.ظ
- محل اقامت: تبريز.
- تشکر کرده: 35 دفعه
- تشکر شده: 638 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
ببینید سوزش گلو توسط عسل گفتم به خیلی چیزها برمیگرد اصلا شاید طرف مصرف کننده مشکلی در گلوش باشه که با خوردن عسل بسوزه و باعث التهاب بشه من از نظر تجربی گفتم که بعضی عسلها به واسطه داشتن بیشترین قندهای احیا کننده و نسبت قندهای موجود در اون عسل باعث واکنشهایی در گلو میشه که تشخیص این واکنش به اصلاح سوزاندن گلو یکی از راهای تشخیص عسله عسل شکری هم به واسطه وجود مقادیر زیاد ساکارز باعث این امر میشه و این دو واکنش شکری با اصل خیلی فرق داره که گفتم تشخیص این دو تجربه و مهارت خاصی میخواد شما وقتی در کاری استاد بشید و صاحب تجربه چشم بسته هم میتونید همون کار رو بکنید پس افرادی هم هستند که میتونند با داشتن تجربه در کار خود فرق این دو رو کاملا مشخص کنند اما تعداد محدود ی از افراد نه همه من اشاره کردم که حتی به زنبورداران با تجربه هم انواع عسلها رو خوراندم تا نظرشون رو بدونم اون طمع های که با ان اشنا بودند رو پسندیدند و طعمهای دیگه رو که نمیدونستند مال کدوم گیاهه رو تقلبی تشخیص دادند عسل افتابگردان با داشتن مقدار زیاد گلوکز نسبت به فروکتوز هم باعث سوزش گلو میشه ولی به شرطی که شکر نخورده باشه گونه عسلها با هم متفاوت هستند مبحث ما از اینجا اغاز شده که دوستمون میگه که من شکر ندادم و عسلم این شرایط رو داره خب پس این امر باعث سوزش گلو و مورمور شدنش میشه و واقعیت داره اینم اضافه کنم که در بعضی از عسلها این امر صادق هست که بازم دلیلش نسبت قندهای احیا میباشد موفق باشید
آخرین ويرايش توسط 1 on avrinasal, ويرايش شده در 0.
[CENTER][B][COLOR=#C00000][FONT=Arial Black]به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید[/FONT][/COLOR][/B]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
-
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 476
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۰, ۳:۵۷ ب.ظ
- محل اقامت: آذربایجان شرقی
- تشکر کرده: 306 دفعه
- تشکر شده: 559 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
دوست عزیز فکر نمیکنم جایی گفته باشم که شما مهارت این کار رو ندارید/نیاز به نوشتن مطالب اضافی نبود/چون بالا اینارو گفتین ومن هم چند خطی توضیح دادم/ موفق باشیدavrinasal نوشته شده:ببینید سوزش گلو توسط عسل گفتم به خیلی چیزها برمیگرد اصلا شاید طرف مصرف کننده مشکلی در گلوش باشه که با خوردن عسل بسوزه و باعث التهاب بشه من از نظر تجربی گفتم که بعضی عسلها به واسطه داشتن بیشترین قندهای احیا کننده و نسبت قندهای موجود در اون عسل باعث واکنشهایی در گلو میشه که تشخیص این واکنش به اصلاح سوزاندن گلو یکی از راهای تشخیص عسله عسل شکری هم به واسطه وجود مقادیر زیاد ساکارز باعث این امر میشه و این دو واکنش شکری با اصل خیلی فرق داره که گفتم تشخیص این دو تجربه و مهارت خاصی میخواد شما وقتی در کاری استاد بشید و صاحب تجربه چشم بسته هم میتونید همون کار رو بکنید پس افرادی هم هستند که میتونند با داشتن تجربه در کار خود فرق این دو رو کاملا مشخص کنند اما تعداد محدود ی از افراد نه همه من اشاره کردم که حتی به زنبورداران با تجربه هم انواع عسلها رو خوراندم تا نظرشون رو بدونم اون طمع های که با ان اشنا بودند رو پسندیدند و طعنهای دیگه رو که نمیدونستند مال کدوم گیاهه رو تقلب تشخیص دادند عسل افتابگردان با داشتن مقدار زیاد گلوکز نسبت به فروکتوز هم باعث سوزش گلو میشه ولی به شرطی که شکر نخورده باشه گونه عسلها با هم متفاوت هستند مبحث ما از اینجا اغاز شده که دوستمون میگه که من شکر ندادم و عسلم این شرایط رو داره خب پس این امر باعث سوزش گلو و مورمور شدنش میشه و واقعیت داره اینم اضافه کنم که در بعضی از عسلها این امر صادق هست که بازم دلیلش نسبت قندهای احیا میباشد موفق باشید
-
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 405
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۱, ۱۱:۲۴ ق.ظ
- محل اقامت: تبريز.
- تشکر کرده: 35 دفعه
- تشکر شده: 638 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
hony نوشته شده:دوست عزیز فکر نمیکنم جایی گفته باشم که شما مهارت این کار رو ندارید/نیاز به نوشتن مطالب اضافی نبود/چون بالا اینارو گفتین ومن هم چند خطی توضیح دادم/ موفق باشیدavrinasal نوشته شده:ببینید سوزش گلو توسط عسل گفتم به خیلی چیزها برمیگرد اصلا شاید طرف مصرف کننده مشکلی در گلوش باشه که با خوردن عسل بسوزه و باعث التهاب بشه من از نظر تجربی گفتم که بعضی عسلها به واسطه داشتن بیشترین قندهای احیا کننده و نسبت قندهای موجود در اون عسل باعث واکنشهایی در گلو میشه که تشخیص این واکنش به اصلاح سوزاندن گلو یکی از راهای تشخیص عسله عسل شکری هم به واسطه وجود مقادیر زیاد ساکارز باعث این امر میشه و این دو واکنش شکری با اصل خیلی فرق داره که گفتم تشخیص این دو تجربه و مهارت خاصی میخواد شما وقتی در کاری استاد بشید و صاحب تجربه چشم بسته هم میتونید همون کار رو بکنید پس افرادی هم هستند که میتونند با داشتن تجربه در کار خود فرق این دو رو کاملا مشخص کنند اما تعداد محدود ی از افراد نه همه من اشاره کردم که حتی به زنبورداران با تجربه هم انواع عسلها رو خوراندم تا نظرشون رو بدونم اون طمع های که با ان اشنا بودند رو پسندیدند و طعنهای دیگه رو که نمیدونستند مال کدوم گیاهه رو تقلب تشخیص دادند عسل افتابگردان با داشتن مقدار زیاد گلوکز نسبت به فروکتوز هم باعث سوزش گلو میشه ولی به شرطی که شکر نخورده باشه گونه عسلها با هم متفاوت هستند مبحث ما از اینجا اغاز شده که دوستمون میگه که من شکر ندادم و عسلم این شرایط رو داره خب پس این امر باعث سوزش گلو و مورمور شدنش میشه و واقعیت داره اینم اضافه کنم که در بعضی از عسلها این امر صادق هست که بازم دلیلش نسبت قندهای احیا میباشد موفق باشید
اقا رضا منم خودم رو تعریف نکرم فقط خواستم دوستان اصلاعاتی راجب این مسئله بدست بیارند هدف فقط کمک به دوستان و ترویج این صنعت و حل مشکلاته چون خیلی ها این سوال رو میکنندو و اطلاعات زیادی ندارند من در این لینک سعی کردم توضیح مختصری بدم http://www.avrinasal.ir/index.php/featu ... 4-17-47-33 ما واقعا مشکلات زیادی در این صنعت داریم شاید به جرات بگم چندین سال عقب هستیم و جاش بود خیلی بیشتر از اینها رو این صنعت و فراوردهاش کار بشه و اشنایهای لازم جهت ترویج فرهنگ مصرف تولیدات این داروسازان بالدار کوچک انجام بگیره که متاسفانه نشده امیدوارم که ناراحت نشده باشید لطفا این لینک رو میزارم نگاه کنید این دوستو همکارمون با بی اطلاعی و نبود تجربه کافی عوض این که کمکی کنه به رشد این صنعت بدتر اومد ابروی هرچی زنبورداره با حرفهاش برده خودتون قضاوت کنید ایا این کمکه ؟ http://asal-sarab.blogfa.com/page/bekhanidد
انشالله که با کمک همدیگر و دست به دست دادن بتونیم نقشی هر چند ناچیز در بیشتر شناساندن این فراورده ها و کمک به دوستان عزیز زنبوردارمان ایفا کنیم موفق و پیروز باشید
[CENTER][B][COLOR=#C00000][FONT=Arial Black]به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید[/FONT][/COLOR][/B]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
-
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 476
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۰, ۳:۵۷ ب.ظ
- محل اقامت: آذربایجان شرقی
- تشکر کرده: 306 دفعه
- تشکر شده: 559 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
عرض ادب مجدد / اطلاعات گزاشته شده خوبه ولی متاسفانه اشاره ای به بحث ما داخلش نشده/ بدنیست این لینک رو هم دوستان ببینن درسته باز داخلش اشاره ای به بحثی که داریم نشده ولی اطلاعاتش شاید به درد بخور باشه/http://healinghoney.persianblog.ir/post/21/ اقای اصغر پور من استقبال هم میکنم از دوستان که بیان واقعا بحث علمی کنند تشکر/avrinasal نوشته شده:hony نوشته شده:دوست عزیز فکر نمیکنم جایی گفته باشم که شما مهارت این کار رو ندارید/نیاز به نوشتن مطالب اضافی نبود/چون بالا اینارو گفتین ومن هم چند خطی توضیح دادم/ موفق باشیدavrinasal نوشته شده:ببینید سوزش گلو توسط عسل گفتم به خیلی چیزها برمیگرد اصلا شاید طرف مصرف کننده مشکلی در گلوش باشه که با خوردن عسل بسوزه و باعث التهاب بشه من از نظر تجربی گفتم که بعضی عسلها به واسطه داشتن بیشترین قندهای احیا کننده و نسبت قندهای موجود در اون عسل باعث واکنشهایی در گلو میشه که تشخیص این واکنش به اصلاح سوزاندن گلو یکی از راهای تشخیص عسله عسل شکری هم به واسطه وجود مقادیر زیاد ساکارز باعث این امر میشه و این دو واکنش شکری با اصل خیلی فرق داره که گفتم تشخیص این دو تجربه و مهارت خاصی میخواد شما وقتی در کاری استاد بشید و صاحب تجربه چشم بسته هم میتونید همون کار رو بکنید پس افرادی هم هستند که میتونند با داشتن تجربه در کار خود فرق این دو رو کاملا مشخص کنند اما تعداد محدود ی از افراد نه همه من اشاره کردم که حتی به زنبورداران با تجربه هم انواع عسلها رو خوراندم تا نظرشون رو بدونم اون طمع های که با ان اشنا بودند رو پسندیدند و طعنهای دیگه رو که نمیدونستند مال کدوم گیاهه رو تقلب تشخیص دادند عسل افتابگردان با داشتن مقدار زیاد گلوکز نسبت به فروکتوز هم باعث سوزش گلو میشه ولی به شرطی که شکر نخورده باشه گونه عسلها با هم متفاوت هستند مبحث ما از اینجا اغاز شده که دوستمون میگه که من شکر ندادم و عسلم این شرایط رو داره خب پس این امر باعث سوزش گلو و مورمور شدنش میشه و واقعیت داره اینم اضافه کنم که در بعضی از عسلها این امر صادق هست که بازم دلیلش نسبت قندهای احیا میباشد موفق باشید
اقا رضا منم خودم رو تعریف نکرم فقط خواستم دوستان اصلاعاتی راجب این مسئله بدست بیارند هدف فقط کمک به دوستان و ترویج این صنعت و حل مشکلاته چون خیلی ها این سوال رو میکنندو و اطلاعات زیادی ندارند من در این لینک سعی کردم توضیح مختصری بدم http://www.avrinasal.ir/index.php/featu ... 4-17-47-33 ما واقعا مشکلات زیادی در این صنعت داریم شاید به جرات بگم چندین سال عقب هستیم و جاش بود خیلی بیشتر از اینها رو این صنعت و فراوردهاش کار بشه و اشنایهای لازم جهت ترویج فرهنگ مصرف تولیدات این داروسازان بالدار کوچک انجام بگیره که متاسفانه نشده امیدوارم که ناراحت نشده باشید انشالله که با کمک همدیگر و دست به دست دادن بتونیم نقشی هر چند ناچیز در بیشتر شناساندن این فراورده ها و کمک به دوستان عزیز زنبوردارمان ایفا کنیم موفق و پیروز باشید
-
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 405
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۱, ۱۱:۲۴ ق.ظ
- محل اقامت: تبريز.
- تشکر کرده: 35 دفعه
- تشکر شده: 638 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
hony نوشته شده:عرض ادب مجدد / اطلاعات گزاشته شده خوبه ولی متاسفانه اشاره ای به بحث ما داخلش نشده/ بدنیست این لینک رو هم دوستان ببینن درسته باز داخلش اشاره ای به بحثی که داریم نشده ولی اطلاعاتش شاید به درد بخور باشه/http://healinghoney.persianblog.ir/post/21/ اقای اصغر پور من استقبال هم میکنم از دوستان که بیان واقعا بحث علمی کنند تشکر/avrinasal نوشته شده:hony نوشته شده:دوست عزیز فکر نمیکنم جایی گفته باشم که شما مهارت این کار رو ندارید/نیاز به نوشتن مطالب اضافی نبود/چون بالا اینارو گفتین ومن هم چند خطی توضیح دادم/ موفق باشیدavrinasal نوشته شده:ببینید سوزش گلو توسط عسل گفتم به خیلی چیزها برمیگرد اصلا شاید طرف مصرف کننده مشکلی در گلوش باشه که با خوردن عسل بسوزه و باعث التهاب بشه من از نظر تجربی گفتم که بعضی عسلها به واسطه داشتن بیشترین قندهای احیا کننده و نسبت قندهای موجود در اون عسل باعث واکنشهایی در گلو میشه که تشخیص این واکنش به اصلاح سوزاندن گلو یکی از راهای تشخیص عسله عسل شکری هم به واسطه وجود مقادیر زیاد ساکارز باعث این امر میشه و این دو واکنش شکری با اصل خیلی فرق داره که گفتم تشخیص این دو تجربه و مهارت خاصی میخواد شما وقتی در کاری استاد بشید و صاحب تجربه چشم بسته هم میتونید همون کار رو بکنید پس افرادی هم هستند که میتونند با داشتن تجربه در کار خود فرق این دو رو کاملا مشخص کنند اما تعداد محدود ی از افراد نه همه من اشاره کردم که حتی به زنبورداران با تجربه هم انواع عسلها رو خوراندم تا نظرشون رو بدونم اون طمع های که با ان اشنا بودند رو پسندیدند و طعنهای دیگه رو که نمیدونستند مال کدوم گیاهه رو تقلب تشخیص دادند عسل افتابگردان با داشتن مقدار زیاد گلوکز نسبت به فروکتوز هم باعث سوزش گلو میشه ولی به شرطی که شکر نخورده باشه گونه عسلها با هم متفاوت هستند مبحث ما از اینجا اغاز شده که دوستمون میگه که من شکر ندادم و عسلم این شرایط رو داره خب پس این امر باعث سوزش گلو و مورمور شدنش میشه و واقعیت داره اینم اضافه کنم که در بعضی از عسلها این امر صادق هست که بازم دلیلش نسبت قندهای احیا میباشد موفق باشید
اقا رضا منم خودم رو تعریف نکرم فقط خواستم دوستان اصلاعاتی راجب این مسئله بدست بیارند هدف فقط کمک به دوستان و ترویج این صنعت و حل مشکلاته چون خیلی ها این سوال رو میکنندو و اطلاعات زیادی ندارند من در این لینک سعی کردم توضیح مختصری بدم http://www.avrinasal.ir/index.php/featu ... 4-17-47-33 ما واقعا مشکلات زیادی در این صنعت داریم شاید به جرات بگم چندین سال عقب هستیم و جاش بود خیلی بیشتر از اینها رو این صنعت و فراوردهاش کار بشه و اشنایهای لازم جهت ترویج فرهنگ مصرف تولیدات این داروسازان بالدار کوچک انجام بگیره که متاسفانه نشده امیدوارم که ناراحت نشده باشید انشالله که با کمک همدیگر و دست به دست دادن بتونیم نقشی هر چند ناچیز در بیشتر شناساندن این فراورده ها و کمک به دوستان عزیز زنبوردارمان ایفا کنیم موفق و پیروز باشید
با سلام مجدد اتفاقا اقای مهندس رضائیان رو میشناسم و همکاری هم داشتیم و از تدوین استانداردهای جدید هم که به نفع کارخونه هاست خبر دارم بازم دستتون درد نکنه و متشکر
[CENTER][B][COLOR=#C00000][FONT=Arial Black]به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید[/FONT][/COLOR][/B]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
- nargmosa
- بهترین کاربر سایت زنبورعسل
- پست: 162
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۱, ۳:۳۳ ب.ظ
- محل اقامت: گچساران
- تشکر کرده: 149 دفعه
- تشکر شده: 68 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
با سلام خدمت دوستان حدود یک ماه پیش عسلی برداشت کردم در حین استراکتور کردن کاملا شکل ورنگ آن عو ض شد مثل ارده شده بود با راهنمایی آقای اصغرپور عزیز عسل به حالت اولیه برگشت ته گلو را میسوزونه وبیش از نهایت شیرین است این را همه مشتریها بهم گفتند با تشکر (عسل کنار کاملا طبیعی )
آخرین ويرايش توسط 1 on nargmosa, ويرايش شده در 0.
-
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 405
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۱, ۱۱:۲۴ ق.ظ
- محل اقامت: تبريز.
- تشکر کرده: 35 دفعه
- تشکر شده: 638 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
nargmosa نوشته شده:با سلام خدمت دوستان حدود یک ماه پیش عسلی برداشت کردم در حین استراکتور کردن کاملا شکل ورنگ آن عو ض شد مثل ارده شده بود با راهنمایی آقای اصغرپور عزیز عسل به حالت اولیه برگشت ته گلو را میسوزونه وبیش از نهایت شیرین است این را همه مشتریها بهم گفتند (عسل کنار کاملا طبیعی )
با سلام خواهش میکنم دوست عزیز این وظیفه ماست من همیشه در خدمت گذاری حاضرم
[CENTER][B][COLOR=#C00000][FONT=Arial Black]به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید[/FONT][/COLOR][/B]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
- makhdoomzadeh
- بهترین کاربر سایت زنبورعسل
- پست: 123
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱۲:۱۷ ق.ظ
- محل اقامت: یزد
- تشکر کرده: 16 دفعه
- تشکر شده: 105 دفعه
- تماس:
Re: دليل سوزش گلو توسط عسل توليديم
با عرض سلام
خدمت همه دوستان زدن گلو توسط عسل هیچ ارتباطی به خالص یا ناخالص بودن عسل نداره و همه این فکرها اشتباه است چرا که دلیل منطقی و علمی نداره و فقط مربوط میشه به عسل که از چه گل و گیاهی باشه که با ازمایش میشه کل اینهارو فهمید.
خدمت همه دوستان زدن گلو توسط عسل هیچ ارتباطی به خالص یا ناخالص بودن عسل نداره و همه این فکرها اشتباه است چرا که دلیل منطقی و علمی نداره و فقط مربوط میشه به عسل که از چه گل و گیاهی باشه که با ازمایش میشه کل اینهارو فهمید.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 8 مهمان