ترش شدن عسل

سوالات مربوط به عسل و عسل شناسي و خواص و ....

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
ebraahimiyan
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 251
تاریخ عضویت: جمعه ۱۹ خرداد ۱۳۹۱, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: سمنان
تشکر کرده: 92 دفعه
تشکر شده: 145 دفعه
تماس:

ترش شدن عسل

پست توسط ebraahimiyan »

با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم عسل در چه حالت ترش میشه.
چند درصد آب اگر با عسل مخلوط بشه ترش میشه؟
چقدر طول میکشه تا عسلی که با آب مخلوط شده ترش بشه ؟


hony
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 476
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۰, ۳:۵۷ ب.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی
تشکر کرده: 306 دفعه
تشکر شده: 559 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط hony »

ebraahimiyan نوشته شده:با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم عسل در چه حالت ترش میشه.
چند درصد آب اگر با عسل مخلوط بشه ترش میشه؟
چقدر طول میکشه تا عسلی که با آب مخلوط شده ترش بشه ؟
سلام
چقدر شو نمیدونم زمان میبره تا ترش بشه ولی فک کنم عسل بیشتر از 18 درصد نباید رطوبت داشته باشه و اکثرا عسلهای نارس که زود برداشت شده ترش میشه به دلیل رطوبت بالا و اگر کمتر از نصف قاب پولک نزده باشه( با موم روشو نبسته باشه) این اتفاق ممکنه بیفته و همچنین در زمان برداشت حتما باید از یه توری جهت جلوگیری از ورد نا خالصیها به عسل استفاده کرد
آخرین ويرايش توسط 1 on hony, ويرايش شده در 0.
نمایه کاربر
ilam
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 509
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۳:۲۴ ب.ظ
محل اقامت: ایلام.شهرستان شیروان چرداول.سرابله
تشکر کرده: 70 دفعه
تشکر شده: 218 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط ilam »

معمولا در حالتی ک هنوز پولک نبسته.
بنظرم ی دوسه هفته ای طول میکشه
محمد امین کوشا
نمایه کاربر
mahdighas
کاربر سایت زنبورعسل ایران
کاربر سایت زنبورعسل ایران
پست: 3
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۲, ۱۲:۲۱ ب.ظ
محل اقامت: قم
تشکر کرده: 2 دفعه
تشکر شده: 4 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط mahdighas »

سلام
من یه بار یکم عسل قاطی یه بطری آب کردم ، گذاشتم یخچال خنک بشه بعدش اومدم دیدم بوی بسیار کشنده ای میده.
آخرین ويرايش توسط 1 on mahdighas, ويرايش شده در 0.
نمایه کاربر
ebraahimiyan
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 251
تاریخ عضویت: جمعه ۱۹ خرداد ۱۳۹۱, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: سمنان
تشکر کرده: 92 دفعه
تشکر شده: 145 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط ebraahimiyan »

من در اثر بی احتیاطی حدود 3 4 درصد آب با یکی از ظرفهای عسلم قاطی شده و کمی رقیق تر از عسلهای مشابه شده اما همچنان غلیظ تر از عسلی هست که بهار گرفتم
میخوام بدونم چقدر احتمال داره تا ترش بشه یا مشکل دیگه ای براش پیش بیاد ؟
نمایه کاربر
apis
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 177
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۱, ۳:۴۱ ب.ظ
محل اقامت: ساري
تشکر کرده: 79 دفعه
تشکر شده: 224 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط apis »

استادم نکته ای رو گفت که لازم دیدم اینجا بیان کنم :
ایشون سوال کرد فرق بین رطوبت و آب در چیه ؟
در ادامه خودشون جواب دادند که رطوبت همان آب هست + گرما
***
هدفم از گفتن این مطلب این بود که این موضوع درست هست که عسل به شدت جاذب الرطوبه هست اما دلیل نمیشه آب رو هم خیلی زود جذب کنه
اتفاقا یکی از نکاتی رو که باید دقت کنید اینه که عسل طبیعی مدت نسبتا زیادی طول میکشه تا در آب حل بشه
و در ادامه اینکه معمولا اون قسمتی از عسل که در آب حل شده زود تر ترش میشه که همیشه سطح رویی عسل هست به این دلیل که چگالی عسل بیشتر از آب هست

در نتیجه شما دوست عزیز می تونستی بلافاصله عسل خودت رو از آب جدا کنی بدون اینکه ترش شدنی که مد نظرت هست اتفاق بیفته
ولی اگه اون 3 یا 4 درصد آب در تمام عسل حل شده باشه برخلاف چیزی که فکر می کنی ( غلظت عسل ) احتمال ترش شدن بالاست و باید ترجیحا زود مصرف بشهتصویر
زندگی شهد گل است که زنبور زمان می خوردش
آنچه می ماند عسل خاطره هاست
نمایه کاربر
ebraahimiyan
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 251
تاریخ عضویت: جمعه ۱۹ خرداد ۱۳۹۱, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: سمنان
تشکر کرده: 92 دفعه
تشکر شده: 145 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط ebraahimiyan »

برای من حدود 1 کیلو آب در 30 کیلو عسل بوده به نظرتون ترش میشه؟
نمایه کاربر
saray
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 17
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۲, ۱۱:۲۹ ب.ظ
محل اقامت: خوي
تشکر شده: 4 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط saray »

با سلام.
من یک شان رو که یک طرفش کلا پولک زده بود و طرف دیگرش تا وسط پولک زده نصف دیگه ش هم کناره های حجره ها رو سفید کردن رو برداشتم. این شان رو تویه یه کندوی توخالی تو یه جای تقریبا گرم گذاشتم. امکان داره خراب بشه؟ لازمه دوباره به کندویی که برداشتم برگردونم؟ تو ظرف شیشه ای نگه دارم خوبه؟
نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4166
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تشکر کرده: 4565 دفعه
تشکر شده: 2800 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط mellifera »

saray نوشته شده:با سلام.
من یک شان رو که یک طرفش کلا پولک زده بود و طرف دیگرش تا وسط پولک زده نصف دیگه ش هم کناره های حجره ها رو سفید کردن رو برداشتم. این شان رو تویه یه کندوی توخالی تو یه جای تقریبا گرم گذاشتم. امکان داره خراب بشه؟ لازمه دوباره به کندویی که برداشتم برگردونم؟ تو ظرف شیشه ای نگه دارم خوبه؟

با سلام ادرس زير رو مطالعه كنين كاملا راهنماييتون ميكنه:

http://www.google.com/search?q=%D8%B8%D ... llifera.ir
نمایه کاربر
fara
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1404
تاریخ عضویت: جمعه ۱۵ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: سبزوار
تشکر کرده: 249 دفعه
تشکر شده: 738 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط fara »

saray نوشته شده:با سلام.
من یک شان رو که یک طرفش کلا پولک زده بود و طرف دیگرش تا وسط پولک زده نصف دیگه ش هم کناره های حجره ها رو سفید کردن رو برداشتم. این شان رو تویه یه کندوی توخالی تو یه جای تقریبا گرم گذاشتم. امکان داره خراب بشه؟ لازمه دوباره به کندویی که برداشتم برگردونم؟ تو ظرف شیشه ای نگه دارم خوبه؟

عسل اگر طرف صبح برداشت بشود حتما نباید کامل پولک بسته بشه
برای نگهداری ظرف استیل و ظرف شیشه ای با توجه به ph عسل از هر ظرفی بهتر است .
در ضمن طبق اخرین استاندارد سازی عسل رطوبت عسل در ایران تا 20 درصد مشکلی ندارد.
شاد زی مهر افزون
فرامرز خزاما
fkhazama@yahoo.com
نمایه کاربر
saray
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 17
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۲, ۱۱:۲۹ ب.ظ
محل اقامت: خوي
تشکر شده: 4 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط saray »

fara نوشته شده:
saray نوشته شده:با سلام.
من یک شان رو که یک طرفش کلا پولک زده بود و طرف دیگرش تا وسط پولک زده نصف دیگه ش هم کناره های حجره ها رو سفید کردن رو برداشتم. این شان رو تویه یه کندوی توخالی تو یه جای تقریبا گرم گذاشتم. امکان داره خراب بشه؟ لازمه دوباره به کندویی که برداشتم برگردونم؟ تو ظرف شیشه ای نگه دارم خوبه؟

عسل اگر طرف صبح برداشت بشود حتما نباید کامل پولک بسته بشه
برای نگهداری ظرف استیل و ظرف شیشه ای با توجه به ph عسل از هر ظرفی بهتر است .
در ضمن طبق اخرین استاندارد سازی عسل رطوبت عسل در ایران تا 20 درصد مشکلی ندارد.

دوباره سلام/
10 روز تو همون شرایط بمونن خراب میشن؟
نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4166
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تشکر کرده: 4565 دفعه
تشکر شده: 2800 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط mellifera »

با سلام در يك ظرف در بسته قرار بدين.
نمایه کاربر
parsa125
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 24
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۱, ۱۲:۲۵ ق.ظ
تشکر کرده: 23 دفعه
تشکر شده: 6 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط parsa125 »

سلام!
من می خواستم بدونم که شان قاب عسلی ک کاملا پولک نشده رو میشه برداشت کرد؟؟!
قاب عسلی که اصلآ پولک نشده چی؟!
نمایه کاربر
ahmad5
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 211
تاریخ عضویت: جمعه ۲۳ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ ب.ظ
تشکر کرده: 6 دفعه
تشکر شده: 255 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط ahmad5 »

parsa125 نوشته شده:سلام!
من می خواستم بدونم که شان قاب عسلی ک کاملا پولک نشده رو میشه برداشت کرد؟؟!
قاب عسلی که اصلآ پولک نشده چی؟!
طرفای صبح میتونی برداشت کنی.
دوری و دوستی
نمایه کاربر
sali
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 17
تاریخ عضویت: جمعه ۱۱ بهمن ۱۳۹۲, ۹:۳۱ ق.ظ
محل اقامت: گرگان
تشکر کرده: 11 دفعه
تشکر شده: 6 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط sali »

با سلام
تا اونجایی که من اطلاع دارم موقع برداشت عسل باید قابهایی رو برداشت کرد که کاملا لاک و مهر شده باشند , اگه حجره ها هنوز لاک و مهر نیستن به احتمال زیاد هنوز کاملا آماده نشدن , ولی اگه قابو تکون دادید و عسل از حجره ها به بیرون نریخت , میتونید برداشت کنید ...
یه زنبوردار قدیمی به من گفت بعد از برداشت عسل , اونو رو شعله آتیش بگذار و صبر کن تا به دمای جوش برسه , بعد از رو شعله بردارش تا خنک شه , به این روش رطوبت اضافه عسل تبخیر میشه و دیگه ترش نمیشه و دیرتر رس میبنده!!!...
ولی به نظر من عسلی که رو حرارت مستقیم شعله آتیش داغ بشه دیگه عسل نیست و هیچ ارزشی نداره ؛ چون تمام خواص عسل تو حرارت بالا از بین میره!!!...
پی بهتره واسه برداشت عسل یه مقدار صبر کنید (البته این نظر منه) ^_^
[B][I]sali[/I][/B]
نمایه کاربر
sali
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 17
تاریخ عضویت: جمعه ۱۱ بهمن ۱۳۹۲, ۹:۳۱ ق.ظ
محل اقامت: گرگان
تشکر کرده: 11 دفعه
تشکر شده: 6 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط sali »

با سلام
تا اونجایی که من اطلاع دارم موقع برداشت عسل باید قابهایی رو برداشت کرد که کاملا لاک و مهر شده باشند , اگه حجره ها هنوز لاک و مهر نیستن به احتمال زیاد هنوز کاملا آماده نشدن , ولی اگه قابو تکون دادید و عسل از حجره ها به بیرون نریخت , میتونید برداشت کنید ...
یه زنبوردار قدیمی به من گفت بعد از برداشت عسل , اونو رو شعله آتیش بگذار و صبر کن تا به دمای جوش برسه , بعد از رو شعله بردارش تا خنک شه , به این روش رطوبت اضافه عسل تبخیر میشه و دیگه ترش نمیشه و دیرتر رس میبنده!!!...
ولی به نظر من عسلی که رو حرارت مستقیم شعله آتیش داغ بشه دیگه عسل نیست و هیچ ارزشی نداره ؛ چون تمام خواص عسل تو حرارت بالا از بین میره!!!...
پی بهتره واسه برداشت عسل یه مقدار صبر کنید (البته این نظر منه) ^_^
[B][I]sali[/I][/B]
نمایه کاربر
Hassannozarpour

Re: ترش شدن عسل

پست توسط Hassannozarpour »

باسلام به محضردوستان عزبز ومحترم واحترام به نظرات درمورد برداشت عسل میتوان گفت که هرموقع بیش از 80درصد از حجره های مومی توسط زنبوران عسل پولک زده شده باشد آن قاب حاوی عسل رسیده وتغلیظ شده می باشد که می توان آن را ازکندو خارج کرده وجهت استحصال به دستگاه اکستراکتور وارد کرد وبعداز خروج عسل از حجره های مومی وجداکردن ذرات ریز حاوی موم وشفیره آن را در ظروف شیشه ای برای جلوگیری از خراب شدن نگهداری کرد زیرا عسل دارای خاصیت اسیدی بوده وظروف فلزی را میخورد ونگهداری عسل در ظروف پلاستیکی نیز باعث تغییر در طعم ومزه وایجاد بوی نامطبوع در عسل میگردد .
هنگامی که تمام حجره های مومی یک قاب حاوی عسل باشد وزنبورها بر روی آن پولک نزده باشند چنین عسلی عسل نارس بوده واگر نگهداری شود در طی مدت زمان کوتاهی تخمیر شده وترش میگردد گاهی اوقات در کندو پولک گذاری حجره های حاوی عسل دیر انجام میگیرد ودلیل آن میتواند وجود رطوبت زیادتر ازحدمعمول در کندو باشد هرگاه در طی شرایطی آب وارد عسل گردد دیگر نمیتوان آن عسل را برای چند روز نگهداری نمودزیرا سریعا تخمیر می گردد چنین عسلی را باید به کندو تغذیه گردد تا پولک گذاری سایر قابها سریعتر صورت گرفته و عسل رسیده برداشت گردد گرم کردن عسل تاحدودی از متبلور شدن ورس کردن عسل جلوگیری میکند ولی باعث کاهش اثرات ویتامینها ومواد مغذی موجود درآن می گردد.
نمایه کاربر
aliborhani
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 37
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳, ۸:۵۷ ب.ظ
محل اقامت: اصفهان
تشکر شده: 15 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط aliborhani »

سلام بر شهد چشمان هر چی زنبوردار ایرانی . عزیزان من در منطقه ای از اصفهان زنبورداری میکنم که گل و گیاه کمه و چشم دوختم به یک هکتار ینجه و درختان میوه T_T وقتی گلهای ینجه هر پانزده روز گل میکنند توسط دستگاه ینجه چین چیده میشوند و چون مزرعه ی یونجه مال من نیست اختیاری در طولانی تر کردن دوره ی گلدهی ان ندارم :'( و از طرفی زنبوران من در ان مدتی که گلی در صحرا نیست سریع عسل جمع اوری شده را مصرف میکردند تا این که یک زنبوردار قدیمی به من گفت ان زمان که در صحرا گل نیست باید شربت شکر بدهم .ولی از انجایی که من هرگز در تولید عسلم زره ای شکر دخیل نیست و نبوده حاظر به دادن شکر نشدم در عوض با چیده شدن گلهای یونجه من عسل را میکشم با این که میدانم اصلا رسیده نیست و مثل اب روان است . ولی به خداوندی که زنبور را افرید قسم عسل مرا روی هوا میخریدند چون شل بود طعم بهتری داشت و کودکان بد غذا را اشتها اور میکرد . حتی خاسیت درمانی بیشتری داشت . ان چیزی که ما تصورمیکنیم رطوبت عسل است در واقع مایع شفا بخش عسل است . خودم عسل شل مصرف میکنم و برای همین هر سال چند حلب برای خوردن خودم نگه میدارم . باور بفرمایید عسل بسیار شل من رس میزند ولی ترش نمیشود و کافیست عسل رس زده ام را پشت بخاری قرار دهم تا با دمای اتاق اب شود و اماده ی مصرف . و حتی یک نکته ی جالب در مورد علت رس زدن . هر سال رویه ی عسل رس زده را بگیرید که مثل روغن است و این رویه ی مایع مانند را برای بیماران قندی تجویز کنید . این حکمت خداوند را دلیل بر نامرغوب بودن عسل ندانیم . من فکر میکنم عسلی که درصدی شربت شکر در تولید ان به کار رفته است و شل هم باشد ترش میشود نه عسل کاملا طبیعی شل . ممنون
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 779 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط Kismar »

aliborhani نوشته شده:سلام بر شهد چشمان هر چی زنبوردار ایرانی . عزیزان من در منطقه ای از اصفهان زنبورداری میکنم که گل و گیاه کمه و چشم دوختم به یک هکتار ینجه و درختان میوه T_T وقتی گلهای ینجه هر پانزده روز گل میکنند توسط دستگاه ینجه چین چیده میشوند و چون مزرعه ی یونجه مال من نیست اختیاری در طولانی تر کردن دوره ی گلدهی ان ندارم :'( و از طرفی زنبوران من در ان مدتی که گلی در صحرا نیست سریع عسل جمع اوری شده را مصرف میکردند تا این که یک زنبوردار قدیمی به من گفت ان زمان که در صحرا گل نیست باید شربت شکر بدهم .ولی از انجایی که من هرگز در تولید عسلم زره ای شکر دخیل نیست و نبوده حاظر به دادن شکر نشدم در عوض با چیده شدن گلهای یونجه من عسل را میکشم با این که میدانم اصلا رسیده نیست و مثل اب روان است . ولی به خداوندی که زنبور را افرید قسم عسل مرا روی هوا میخریدند چون شل بود طعم بهتری داشت و کودکان بد غذا را اشتها اور میکرد . حتی خاسیت درمانی بیشتری داشت . ان چیزی که ما تصورمیکنیم رطوبت عسل است در واقع مایع شفا بخش عسل است . خودم عسل شل مصرف میکنم و برای همین هر سال چند حلب برای خوردن خودم نگه میدارم . باور بفرمایید عسل بسیار شل من رس میزند ولی ترش نمیشود و کافیست عسل رس زده ام را پشت بخاری قرار دهم تا با دمای اتاق اب شود و اماده ی مصرف . و حتی یک نکته ی جالب در مورد علت رس زدن . هر سال رویه ی عسل رس زده را بگیرید که مثل روغن است و این رویه ی مایع مانند را برای بیماران قندی تجویز کنید . این حکمت خداوند را دلیل بر نامرغوب بودن عسل ندانیم . من فکر میکنم عسلی که درصدی شربت شکر در تولید ان به کار رفته است و شل هم باشد ترش میشود نه عسل کاملا طبیعی شل . ممنون

من 15 ساله با زنبور کار میکنم ..متوجه عرایض شما نمیشم شما میفرمایید گلهای ینجه را جمع میکنید و عسل انها را میگیرید شاید منظورتان اینکه عرق انرا میگیرد تصویر.. .. .. ان موقع که ان عسل نیست....عسل رقیق هم میشه همان عسل نارس... عسل اگر نارس برداشت بشه حتی اگه 100 در 100 هم خالص باشه ترش میشه...
دادش لطفا ما رو سر کار نگذار.....
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
reza63
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 686
تاریخ عضویت: شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۲, ۱۱:۱۷ ق.ظ
محل اقامت: مشهد مقدس
تشکر کرده: 554 دفعه
تشکر شده: 146 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط reza63 »

من
پارسال عسل فروختم
با شان
امسال طرف عسل منو اورده
پس داده
میگه ترش شده بو میده
نمیدونم مشگلش چیه؟؟
ایرانی
میتوانی
Mahnazun@yahoo.com
[COLOR=#8064a2]
[/COLOR]
[COLOR=#8064a2]09371321732[/COLOR]
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 779 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط Kismar »

reza63 نوشته شده:من
پارسال عسل فروختم
با شان
امسال طرف عسل منو اورده
پس داده
میگه ترش شده بو میده
نمیدونم مشگلش چیه؟؟

عسلهایی که با شان برداشت میگردد در زمان برداشت وقتی زنبورهای انرا میتکانید نباید از ان شهد بریزد... هر چه زنبور توانسته باشد که روی هجرها را بپو شاند کیفیت عسل ان شان بالاتر و زمان ماندهگاری ان بیشتر است.
پس از برداشت عسل شان قابهایی که دارای هجره های سرباز هستن میبایستی در کیسه هاس نایلونی که به همین منظور در بازار هست قرار گیرد و درب ان دوخته شود و عسل انرا ببرید و ظرفهای درب دار مخصوص نگهداری کنید تا از نفوذ رطوبت به ان جلوگیری گردد...
عسل طبیعی اگر در محیط باز قرار گیرد خیلی سریع رطوبت را به خود جذب مینماید و همین رطوبت باعث ترشی عسل شما میگردد....
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
aliborhani
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 37
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳, ۸:۵۷ ب.ظ
محل اقامت: اصفهان
تشکر شده: 15 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط aliborhani »

. منظور من از عسل یونجه همان عسل شهد گلهای ینجه بود لطفا سفسطه نفرمایید . در ضمن وقت بنده بسیار ارزشمند تر از ان است که بخاهم کسی یا کسانی راسره کار بگزارم . من هر سال عسل کاملا طبیعی ینجه که شل هم هست را نگه داری میکنم برای مصرف خودم و تا بحال ترش نشده ولی شکرک زده که کاملا طبیعیست .
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 779 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط Kismar »

aliborhani نوشته شده:. منظور من از عسل یونجه همان عسل شهد گلهای ینجه بود لطفا سفسطه نفرمایید . در ضمن وقت بنده بسیار ارزشمند تر از ان است که بخاهم کسی یا کسانی راسره کار بگزارم . من هر سال عسل کاملا طبیعی ینجه که شل هم هست را نگه داری میکنم برای مصرف خودم و تا بحال ترش نشده ولی شکرک زده که کاملا طبیعیست .

...................................
تصویر تصویر تصویرداداش دو دقیقه از ان وقت گرانبهات رو دا اختیار کاربران بگذار و در یک کلام بفرما چطور گلهای یونجه را جمع میکنی و چطور از انها عسل میگیری.. تصویر تصویر تصویرلطفا پاسخ مناسب بدید ....لطفا همکاری کنید
در غیر صورت داستان پیر مرد عسل فروش پمپ بنزین شهرضا را میگذارم تو سایت...
آخرین ويرايش توسط 2 on Kismar, ويرايش شده در 0.
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
yones1986
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 234
تاریخ عضویت: جمعه ۲۹ فروردین ۱۳۹۳, ۸:۲۷ ب.ظ
محل اقامت: استان گیلان
تشکر کرده: 151 دفعه
تشکر شده: 44 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط yones1986 »

Kismar نوشته شده:
reza63 نوشته شده:من
پارسال عسل فروختم
با شان
امسال طرف عسل منو اورده
پس داده
میگه ترش شده بو میده
نمیدونم مشگلش چیه؟؟

عسلهایی که با شان برداشت میگردد در زمان برداشت وقتی زنبورهای انرا میتکانید نباید از ان شهد بریزد... هر چه زنبور توانسته باشد که روی هجرها را بپو شاند کیفیت عسل ان شان بالاتر و زمان ماندهگاری ان بیشتر است.
پس از برداشت عسل شان قابهایی که دارای هجره های سرباز هستن میبایستی در کیسه هاس نایلونی که به همین منظور در بازار هست قرار گیرد و درب ان دوخته شود و عسل انرا ببرید و ظرفهای درب دار مخصوص نگهداری کنید تا از نفوذ رطوبت به ان جلوگیری گردد...
عسل طبیعی اگر در محیط باز قرار گیرد خیلی سریع رطوبت را به خود جذب مینماید و همین رطوبت باعث ترشی عسل شما میگردد....
عسل رسیده شده ی مایع نیز اگه تو فضای باز بمونه رطوبتو جذب میکنه ؟ترشم میشه؟
نمایه کاربر
nargmosa
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 162
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۱, ۳:۳۳ ب.ظ
محل اقامت: گچساران
تشکر کرده: 149 دفعه
تشکر شده: 68 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط nargmosa »

آقای سعادتمند قضیه داستان پمپ شهرضا چیه بگو تا ما هم بدانیم
نمایه کاربر
padideh
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 59
تاریخ عضویت: شنبه ۱ آذر ۱۳۹۳, ۶:۳۷ ق.ظ
تشکر کرده: 96 دفعه
تشکر شده: 28 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط padideh »

nargmosa نوشته شده:آقای سعادتمند قضیه داستان پمپ شهرضا چیه بگو تا ما هم بدانیم

من هم منتظرم ببینم چطور گلهای ینجه رو جمه میکنه و ازش عسل هم میگره و کنجکاو شدم دادستان پمپ بنزین شهرضا رو بدونم....
آخرین ويرايش توسط 1 on padideh, ويرايش شده در 0.
نمایه کاربر
padideh
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 59
تاریخ عضویت: شنبه ۱ آذر ۱۳۹۳, ۶:۳۷ ق.ظ
تشکر کرده: 96 دفعه
تشکر شده: 28 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط padideh »

yones1986 نوشته شده:
Kismar نوشته شده:
reza63 نوشته شده:من
پارسال عسل فروختم
با شان
امسال طرف عسل منو اورده
پس داده
میگه ترش شده بو میده
نمیدونم مشگلش چیه؟؟

عسلهایی که با شان برداشت میگردد در زمان برداشت وقتی زنبورهای انرا میتکانید نباید از ان شهد بریزد... هر چه زنبور توانسته باشد که روی هجرها را بپو شاند کیفیت عسل ان شان بالاتر و زمان ماندهگاری ان بیشتر است.
پس از برداشت عسل شان قابهایی که دارای هجره های سرباز هستن میبایستی در کیسه هاس نایلونی که به همین منظور در بازار هست قرار گیرد و درب ان دوخته شود و عسل انرا ببرید و ظرفهای درب دار مخصوص نگهداری کنید تا از نفوذ رطوبت به ان جلوگیری گردد...
عسل طبیعی اگر در محیط باز قرار گیرد خیلی سریع رطوبت را به خود جذب مینماید و همین رطوبت باعث ترشی عسل شما میگردد....
عسل رسیده شده ی مایع نیز اگه تو فضای باز بمونه رطوبتو جذب میکنه ؟ترشم میشه؟
آخرین ويرايش توسط 1 on padideh, ويرايش شده در 0.
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 779 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط Kismar »

aliborhani نوشته شده:سلام بر شهد چشمان هر چی زنبوردار ایرانی . عزیزان من در منطقه ای از اصفهان زنبورداری میکنم که گل و گیاه کمه و چشم دوختم به یک هکتار ینجه و درختان میوه T_T وقتی گلهای ینجه هر پانزده روز گل میکنند توسط دستگاه ینجه چین چیده میشوند و چون مزرعه ی یونجه مال من نیست اختیاری در طولانی تر کردن دوره ی گلدهی ان ندارم :'( و از طرفی زنبوران من در ان مدتی که گلی در صحرا نیست سریع عسل جمع اوری شده را مصرف میکردند تا این که یک زنبوردار قدیمی به من گفت ان زمان که در صحرا گل نیست باید شربت شکر بدهم .ولی از انجایی که من هرگز در تولید عسلم زره ای شکر دخیل نیست و نبوده حاظر به دادن شکر نشدم در عوض با چیده شدن گلهای یونجه من عسل را میکشم با این که میدانم اصلا رسیده نیست و مثل اب روان است . ولی به خداوندی که زنبور را افرید قسم عسل مرا روی هوا میخریدند چون شل بود طعم بهتری داشت و کودکان بد غذا را اشتها اور میکرد . حتی خاسیت درمانی بیشتری داشت . ان چیزی که ما تصورمیکنیم رطوبت عسل است در واقع مایع شفا بخش عسل است . خودم عسل شل مصرف میکنم و برای همین هر سال چند حلب برای خوردن خودم نگه میدارم . باور بفرمایید عسل بسیار شل من رس میزند ولی ترش نمیشود و کافیست عسل رس زده ام را پشت بخاری قرار دهم تا با دمای اتاق اب شود و اماده ی مصرف . و حتی یک نکته ی جالب در مورد علت رس زدن . هر سال رویه ی عسل رس زده را بگیرید که مثل روغن است و این رویه ی مایع مانند را برای بیماران قندی تجویز کنید . این حکمت خداوند را دلیل بر نامرغوب بودن عسل ندانیم . من فکر میکنم عسلی که درصدی شربت شکر در تولید ان به کار رفته است و شل هم باشد ترش میشود نه عسل کاملا طبیعی شل . ممنون

اقای برهانی لطفا جریان عسل گیری از جمع اوری گل ینجه رو برای ما توضیح بدید.
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
sadeghdr65m
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 61
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۳, ۳:۱۶ ب.ظ
محل اقامت: استان مازندران . شهرستان سوادکوه
تشکر شده: 26 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط sadeghdr65m »

Kismar نوشته شده:
aliborhani نوشته شده:سلام بر شهد چشمان هر چی زنبوردار ایرانی . عزیزان من در منطقه ای از اصفهان زنبورداری میکنم که گل و گیاه کمه و چشم دوختم به یک هکتار ینجه و درختان میوه T_T وقتی گلهای ینجه هر پانزده روز گل میکنند توسط دستگاه ینجه چین چیده میشوند و چون مزرعه ی یونجه مال من نیست اختیاری در طولانی تر کردن دوره ی گلدهی ان ندارم :'( و از طرفی زنبوران من در ان مدتی که گلی در صحرا نیست سریع عسل جمع اوری شده را مصرف میکردند تا این که یک زنبوردار قدیمی به من گفت ان زمان که در صحرا گل نیست باید شربت شکر بدهم .ولی از انجایی که من هرگز در تولید عسلم زره ای شکر دخیل نیست و نبوده حاظر به دادن شکر نشدم در عوض با چیده شدن گلهای یونجه من عسل را میکشم با این که میدانم اصلا رسیده نیست و مثل اب روان است . ولی به خداوندی که زنبور را افرید قسم عسل مرا روی هوا میخریدند چون شل بود طعم بهتری داشت و کودکان بد غذا را اشتها اور میکرد . حتی خاسیت درمانی بیشتری داشت . ان چیزی که ما تصورمیکنیم رطوبت عسل است در واقع مایع شفا بخش عسل است . خودم عسل شل مصرف میکنم و برای همین هر سال چند حلب برای خوردن خودم نگه میدارم . باور بفرمایید عسل بسیار شل من رس میزند ولی ترش نمیشود و کافیست عسل رس زده ام را پشت بخاری قرار دهم تا با دمای اتاق اب شود و اماده ی مصرف . و حتی یک نکته ی جالب در مورد علت رس زدن . هر سال رویه ی عسل رس زده را بگیرید که مثل روغن است و این رویه ی مایع مانند را برای بیماران قندی تجویز کنید . این حکمت خداوند را دلیل بر نامرغوب بودن عسل ندانیم . من فکر میکنم عسلی که درصدی شربت شکر در تولید ان به کار رفته است و شل هم باشد ترش میشود نه عسل کاملا طبیعی شل . ممنون

اقای برهانی لطفا جریان عسل گیری از جمع اوری گل ینجه رو برای ما توضیح بدید.

با سلام
جناب آقای کیسمار عزیز من فکر میکنم شما متن بالا را به درستی نخوندید. تو متن بالا میگه زمانی که گلهای یونجه درو میشه ، آقای برهانی شهدی که تو کندو وجود داره و هنوز تبدیل به عسل نشده و در واقع نارسه رو برای جلوگیری از مصرف شدن توسط زنبور برداشت میکنه . بنده خدا کجا گفته که من از گل های چیده شده عسل می گیرم . فکر کنم شما متن رو به طور دقیق از اول تا آخر نخوندید.
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 779 دفعه
تماس:

Re: ترش شدن عسل

پست توسط Kismar »

sadeghdr65m نوشته شده:
Kismar نوشته شده:
aliborhani نوشته شده:سلام بر شهد چشمان هر چی زنبوردار ایرانی . عزیزان من در منطقه ای از اصفهان زنبورداری میکنم که گل و گیاه کمه و چشم دوختم به یک هکتار ینجه و درختان میوه T_T وقتی گلهای ینجه هر پانزده روز گل میکنند توسط دستگاه ینجه چین چیده میشوند و چون مزرعه ی یونجه مال من نیست اختیاری در طولانی تر کردن دوره ی گلدهی ان ندارم :'( و از طرفی زنبوران من در ان مدتی که گلی در صحرا نیست سریع عسل جمع اوری شده را مصرف میکردند تا این که یک زنبوردار قدیمی به من گفت ان زمان که در صحرا گل نیست باید شربت شکر بدهم .ولی از انجایی که من هرگز در تولید عسلم زره ای شکر دخیل نیست و نبوده حاظر به دادن شکر نشدم در عوض با چیده شدن گلهای یونجه من عسل را میکشم با این که میدانم اصلا رسیده نیست و مثل اب روان است . ولی به خداوندی که زنبور را افرید قسم عسل مرا روی هوا میخریدند چون شل بود طعم بهتری داشت و کودکان بد غذا را اشتها اور میکرد . حتی خاسیت درمانی بیشتری داشت . ان چیزی که ما تصورمیکنیم رطوبت عسل است در واقع مایع شفا بخش عسل است . خودم عسل شل مصرف میکنم و برای همین هر سال چند حلب برای خوردن خودم نگه میدارم . باور بفرمایید عسل بسیار شل من رس میزند ولی ترش نمیشود و کافیست عسل رس زده ام را پشت بخاری قرار دهم تا با دمای اتاق اب شود و اماده ی مصرف . و حتی یک نکته ی جالب در مورد علت رس زدن . هر سال رویه ی عسل رس زده را بگیرید که مثل روغن است و این رویه ی مایع مانند را برای بیماران قندی تجویز کنید . این حکمت خداوند را دلیل بر نامرغوب بودن عسل ندانیم . من فکر میکنم عسلی که درصدی شربت شکر در تولید ان به کار رفته است و شل هم باشد ترش میشود نه عسل کاملا طبیعی شل . ممنون

اقای برهانی لطفا جریان عسل گیری از جمع اوری گل ینجه رو برای ما توضیح بدید.

با سلام
جناب آقای کیسمار عزیز من فکر میکنم شما متن بالا را به درستی نخوندید. تو متن بالا میگه زمانی که گلهای یونجه درو میشه ، آقای برهانی شهدی که تو کندو وجود داره و هنوز تبدیل به عسل نشده و در واقع نارسه رو برای جلوگیری از مصرف شدن توسط زنبور برداشت میکنه . بنده خدا کجا گفته که من از گل های چیده شده عسل می گیرم . فکر کنم شما متن رو به طور دقیق از اول تا آخر نخوندید.

ما هم همین رو از ایشان پرسیدیم ...مگه میشه به زنبور اصلا خوراک ندی و ان یه مقدار شهدی که جمع کرده رو برداشت کنی مگه یه هکتار ینجه چقدر شهد داره که ایشان چندین حلبش رو هم برای خوراکش خودش نگه میداره و برای فروش هم داره...ضمنا ینجه اگه اب کافی ببینه در یه منطقه ای مثل اصفهان در سال 5 چین قابل برداشته و 25 روز طول میکشه بگل بشینه و بمحض اینکه بگل نشست برای اینکه برگهاش نریزه و کیفیتش رو از دست نده سریع ان رو درو میکنن.....صحبتهای ایشان بیشتر به سر کار گذاشتن ادم میمانه تا توضیح روش کارشان
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 5 مهمان