عسل و خرما در كاهش اضطراب كنكوری ها

موضوعات : اخبار

عسل و خرما در كاهش اضطراب كنكوری ها مفید است

مصرف عسل و خرما همراه با شیر علاوه بر رساندن انرژی به دانش آموزان كنكوری به كاهش اضطراب و استرس آنها نیز كمك می كند.

علی شمس نورایی در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبری فارس «توانا» اظهار داشت: دانش آموزان كنكوری از مصرف زیاد شیرینی ، چیپس، پفك، تنقلات ناسالم، نوشیدنی های گازدار و حاوی كافئین یا مواد انرژی زا پرهیز كنند.

وی گفت: مصرف تنقلات ناسالم ممكن است آثار مثبت گذرا داشته باشند ولی پس از مدتی كوتاه عوارض گوارشی، اضطراب، هیجان، سردرد و عدم تمركز را به دنبال خواهد داشت.

این متخصص تغذیه اضافه كرد: مصرف شیر و لبنیات، تخم مرغ، حبوبات و غلات، مواد پروتئینی، سبزی ها و میوه ها موجب بهبود سلامت جسم و ذهن می شود و به افزایش توان مغز كمك می كند.

شمس نورایی بیان داشت: مصرف عسل و خرما همراه با شیر علاوه بر رساندن انرژی به دانش آموزان كنكوری، ویتامین ها و عناصر ضروری آنها را تأمین می كند و در كاهش اضطراب و استرس مفید است.

وی ادامه داد: مصرف ماهی، میگو، جگر، گوشت و حبوباتی مثل عدس كه حاوی آهن، اسید فولیك، كلسیم، فسفر و سایر مواد ریز مغذی هستند به كاهش كم خونی، اضطراب و افزایش توان یادگیری، حافظه و تمركز كمك می كند.

خبرگزارى فارس (www.farsnews.com)



  • نویسنده : mellifera
  • تاریخ : پنجشنبه 12 خرداد ماه 1390
  • 2828 بازدید
  • 0 نظر