پوکه و ccd
مدیر انجمن: mellifera
- saman
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
- تشکر کرده: 157 دفعه
- تماس:
Re: پوکه و ccd
سلام
من یه مقدار پوکه از پارسال دارم که قرص ALuminum phosphide TAblets تو کندو گذاشته بودم براشون که خراب نشن در مورد این قرص ها چند تا سوال داشتم اولا آیا این قرص ها هستن که بهشون قرص برنج میگن؟ دوما آیا برای پوکه ضررندارن و سوال آخرهم اینکه این قرص ها رو تو یه کاسه کوچک سر قاب ها گذاشته بودم و زمانی که پودر مانند شده بودن تو کاسه مقداری ازشون ریخت رو قاب ها و داخل سلول ها آیا این پودر قرص ها ریختش داخل سلول ها برای زنبورها موقه استفاده از پوکه تو کندو ضرر نداره؟ممنون از راهنمایی دوستان
من یه مقدار پوکه از پارسال دارم که قرص ALuminum phosphide TAblets تو کندو گذاشته بودم براشون که خراب نشن در مورد این قرص ها چند تا سوال داشتم اولا آیا این قرص ها هستن که بهشون قرص برنج میگن؟ دوما آیا برای پوکه ضررندارن و سوال آخرهم اینکه این قرص ها رو تو یه کاسه کوچک سر قاب ها گذاشته بودم و زمانی که پودر مانند شده بودن تو کاسه مقداری ازشون ریخت رو قاب ها و داخل سلول ها آیا این پودر قرص ها ریختش داخل سلول ها برای زنبورها موقه استفاده از پوکه تو کندو ضرر نداره؟ممنون از راهنمایی دوستان
- ehsanklop
- مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- محل اقامت: دزفول
- تشکر کرده: 640 دفعه
- تماس:
سلام
اقا سامان مشکلی نداره . وقتی پودر میشه در واقع فاسد شده و تاثیرش رو از دست داده . اما همیشه قرص رو کف کندو بزار . چون حالت تبخیر شدن داره .
اگه قسمت چوبی قاب یا موم به پودر اغشته شده با کمی اب اونو تمیز کن . اب زیادی هم لازم نیست .
اقا سامان مشکلی نداره . وقتی پودر میشه در واقع فاسد شده و تاثیرش رو از دست داده . اما همیشه قرص رو کف کندو بزار . چون حالت تبخیر شدن داره .
اگه قسمت چوبی قاب یا موم به پودر اغشته شده با کمی اب اونو تمیز کن . اب زیادی هم لازم نیست .
- saman
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
- تشکر کرده: 157 دفعه
- تماس:
سلام
حدود یک هفتس اون پوکه ها رو که گذاشتم فریزر احتمالش هست با فریزر کردن اثر اون قرص ها از بین بره؟
حدود یک هفتس اون پوکه ها رو که گذاشتم فریزر احتمالش هست با فریزر کردن اثر اون قرص ها از بین بره؟
- ehsanklop
- مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- محل اقامت: دزفول
- تشکر کرده: 640 دفعه
- تماس:
saman نوشته شده:سلام
سلام اقا سامان
من همیشه از این قرص های المینیوم فسفید استفاده میکنم . موقع استفاده هم یه مشت اب میریزم روی گرد المینیوم که به قاب چسبیده . راحت پاک میشه و نیازی به فریزر کذاشتن هم نیست
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان