اصول پرورش زنبور با تغذیه دستی زیاد چیست؟
مدیر انجمن: mellifera
- barbod-beee
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 302
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۳, ۱۱:۲۷ ق.ظ
- تشکر کرده: 27 دفعه
- تشکر شده: 154 دفعه
- تماس:
اصول پرورش زنبور با تغذیه دستی زیاد چیست؟
با سلام
می دونم این تاپیک ممکنه جنجالی بشه. ولی می خوام مطرح کنم.
تو سایتها همیشه راجع به تولید عسل طبیعی بحث شده در حالی که می توان با قاطعیت گفت که بیشتر از 80 درصد عسل بازار شکری و حتی مقداریش تقلبی هست.
من دنبال این سوالات هستم.
1- اصول پرورش زنبور با تغذیه دستی چیست؟ و چه فرقهای با خالت طبیعی دارد
2- چطور عسل را خوش طعم تر کنیم؟
3- رنگ عسل را چکار کنیم؟ جذاب تر بشه.
4- چکار کنیم تا با وجود تغذیه زیاد تا حدودی خواص مثبت عسل را حفظ نماییم
5- چکار کنیم با وجود تغذیه زیاد ساکارز عسل پایین باشه؟
[CENTER]البته باید به مشتری گفت که عسل شکری است[/CENTER]
می دونم این تاپیک ممکنه جنجالی بشه. ولی می خوام مطرح کنم.
تو سایتها همیشه راجع به تولید عسل طبیعی بحث شده در حالی که می توان با قاطعیت گفت که بیشتر از 80 درصد عسل بازار شکری و حتی مقداریش تقلبی هست.
من دنبال این سوالات هستم.
1- اصول پرورش زنبور با تغذیه دستی چیست؟ و چه فرقهای با خالت طبیعی دارد
2- چطور عسل را خوش طعم تر کنیم؟
3- رنگ عسل را چکار کنیم؟ جذاب تر بشه.
4- چکار کنیم تا با وجود تغذیه زیاد تا حدودی خواص مثبت عسل را حفظ نماییم
5- چکار کنیم با وجود تغذیه زیاد ساکارز عسل پایین باشه؟
[CENTER]البته باید به مشتری گفت که عسل شکری است[/CENTER]
آخرین ويرايش توسط 1 on barbod-beee, ويرايش شده در 0.
[CENTER][B][COLOR=#FF0000]باید کاری کنیم درصد ساکاروز روی همه بسته بندی ها با نظارت دولت یا اتحادیه نوشته بشه. این هم به نفع عسل تغذیه هست هم عسل خالص و به ضرر عسل تقلبی [/COLOR][/B][/CENTER]
- barbod-beee
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 302
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۳, ۱۱:۲۷ ق.ظ
- تشکر کرده: 27 دفعه
- تشکر شده: 154 دفعه
- تماس:
Re: اصول پرورش زنبور با تغذیه دستی زیاد چیست؟
چکار کنیم با وجود تغذیه زیاد ساکارز عسل پایین باشه؟
فکر می کنم اگر نسبت شکر به آب کمتر باشه زنبوران مجبور به کار بیشتر روی شربت برای تبدیل بوده و احتمالا عسل تولیدی نه تنها ساکارز کمتری دارد بلکه آنزیمهای بیشتری از زنبور را خواهد داشت.
فکر می کنم اگر نسبت شکر به آب کمتر باشه زنبوران مجبور به کار بیشتر روی شربت برای تبدیل بوده و احتمالا عسل تولیدی نه تنها ساکارز کمتری دارد بلکه آنزیمهای بیشتری از زنبور را خواهد داشت.
[CENTER][B][COLOR=#FF0000]باید کاری کنیم درصد ساکاروز روی همه بسته بندی ها با نظارت دولت یا اتحادیه نوشته بشه. این هم به نفع عسل تغذیه هست هم عسل خالص و به ضرر عسل تقلبی [/COLOR][/B][/CENTER]
- barbod-beee
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 302
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۳, ۱۱:۲۷ ق.ظ
- تشکر کرده: 27 دفعه
- تشکر شده: 154 دفعه
- تماس:
Re: اصول پرورش زنبور با تغذیه دستی زیاد چیست؟
سوال :
چرا اوایل زنبورا به سرعت شربت را بر می دارن و ذخیره می کنن ولی بعد از مدتی کم می شه؟ من تقریبا 1.5 هست که شروع کردم به شربت زیاد دادن. اوایل سریع شربت را بر می داشتن و ذخیره می کردن ولی الان نه! عسل داخل طبق را خالی کردم (داخل بدنه را دست نزدم) ولی باز هم زیاد بر نمی دارن. چکار کنم که برای برداشت شربت ترقیب بشن؟ شربت هم نسبت 2 قسمت شکر و 1 قسمت آب هست.
چرا اوایل زنبورا به سرعت شربت را بر می دارن و ذخیره می کنن ولی بعد از مدتی کم می شه؟ من تقریبا 1.5 هست که شروع کردم به شربت زیاد دادن. اوایل سریع شربت را بر می داشتن و ذخیره می کردن ولی الان نه! عسل داخل طبق را خالی کردم (داخل بدنه را دست نزدم) ولی باز هم زیاد بر نمی دارن. چکار کنم که برای برداشت شربت ترقیب بشن؟ شربت هم نسبت 2 قسمت شکر و 1 قسمت آب هست.
[CENTER][B][COLOR=#FF0000]باید کاری کنیم درصد ساکاروز روی همه بسته بندی ها با نظارت دولت یا اتحادیه نوشته بشه. این هم به نفع عسل تغذیه هست هم عسل خالص و به ضرر عسل تقلبی [/COLOR][/B][/CENTER]
- mm1352
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 74
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۴, ۹:۵۶ ب.ظ
- محل اقامت: سمنان(مهدیشهر)
- تشکر شده: 25 دفعه
- تماس:
Re: اصول پرورش زنبور با تغذیه دستی زیاد چیست؟
سلام خدمت همکار گرامی
اولین سوال من این است که شما چند کلونی زنبور دارید؟و در هر کندو چند کیلو عسل گرفته اید؟وحالا جواب سوال های شما:
جواب1:تغذیه دستی یک نوع تقلب است برای زیاد کردن سرمایه است ولی عسل طبیعی بدونه تغذیه است و با صداقت تمام به دست مصرف کننده می رسد.
جواب2:به نظر بنده عطر وطعم عسل واقعی بسار عالی است ونیازی به دست کاری ندارد وباز هم این نکته که آدم باید صادق باشد.
جواب3:عسل طبیعی خود دارای رنگ بسیار زیبایی می باشد بازهم تکرار می کنم آدم باید صادق باشد.
جواب4:این نشدی است وال صداقت نداشته باشیم شدنی است.
جواب5:یه هو بگوییم شکر به مردم بدیم.
اولین سوال من این است که شما چند کلونی زنبور دارید؟و در هر کندو چند کیلو عسل گرفته اید؟وحالا جواب سوال های شما:
جواب1:تغذیه دستی یک نوع تقلب است برای زیاد کردن سرمایه است ولی عسل طبیعی بدونه تغذیه است و با صداقت تمام به دست مصرف کننده می رسد.
جواب2:به نظر بنده عطر وطعم عسل واقعی بسار عالی است ونیازی به دست کاری ندارد وباز هم این نکته که آدم باید صادق باشد.
جواب3:عسل طبیعی خود دارای رنگ بسیار زیبایی می باشد بازهم تکرار می کنم آدم باید صادق باشد.
جواب4:این نشدی است وال صداقت نداشته باشیم شدنی است.
جواب5:یه هو بگوییم شکر به مردم بدیم.
- barbod-beee
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 302
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۳, ۱۱:۲۷ ق.ظ
- تشکر کرده: 27 دفعه
- تشکر شده: 154 دفعه
- تماس:
Re: اصول پرورش زنبور با تغذیه دستی زیاد چیست؟
mm1352 نوشته شده:سلام خدمت همکار گرامی
اولین سوال من این است که شما چند کلونی زنبور دارید؟و در هر کندو چند کیلو عسل گرفته اید؟وحالا جواب سوال های شما:
جواب1:تغذیه دستی یک نوع تقلب است برای زیاد کردن سرمایه است ولی عسل طبیعی بدونه تغذیه است و با صداقت تمام به دست مصرف کننده می رسد.
جواب2:به نظر بنده عطر وطعم عسل واقعی بسار عالی است ونیازی به دست کاری ندارد وباز هم این نکته که آدم باید صادق باشد.
جواب3:عسل طبیعی خود دارای رنگ بسیار زیبایی می باشد بازهم تکرار می کنم آدم باید صادق باشد.
جواب4:این نشدی است وال صداقت نداشته باشیم شدنی است.
جواب5:یه هو بگوییم شکر به مردم بدیم.
صداقت یعنی چه؟ آیا وقتی من می گم این عسل تعذیه هست صداقت نیست؟
تو همه محصولات درجه بندی وجود دارد. اما در عسل همه ادعای خلوص صددرصد دارند. یعنی همه ادعا دارند که تاپ تاپ هستند. وقتی من به مشتری کیلوی 10 یا 12 تومن می دم دیگه خودش هم بهتر از من می دونه که عسل تغذیه ای هست حتی اگر من بهش نگم. حالا این کجاش تقلبه؟
[CENTER]عزیزان تو این مبحث قصد بحث در مورد درست یا غلط بودن نمی کنیم فقط می خواهیم با اصول فنی این کار آشنا بشیم.
[/CENTER]
[CENTER][B][COLOR=#FF0000]باید کاری کنیم درصد ساکاروز روی همه بسته بندی ها با نظارت دولت یا اتحادیه نوشته بشه. این هم به نفع عسل تغذیه هست هم عسل خالص و به ضرر عسل تقلبی [/COLOR][/B][/CENTER]
- mm1352
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 74
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۴, ۹:۵۶ ب.ظ
- محل اقامت: سمنان(مهدیشهر)
- تشکر شده: 25 دفعه
- تماس:
Re: اصول پرورش زنبور با تغذیه دستی زیاد چیست؟
barbod-beee نوشته شده:mm1352 نوشته شده:سلام خدمت همکار گرامی
اولین سوال من این است که شما چند کلونی زنبور دارید؟و در هر کندو چند کیلو عسل گرفته اید؟وحالا جواب سوال های شما:
جواب1:تغذیه دستی یک نوع تقلب است برای زیاد کردن سرمایه است ولی عسل طبیعی بدونه تغذیه است و با صداقت تمام به دست مصرف کننده می رسد.
جواب2:به نظر بنده عطر وطعم عسل واقعی بسار عالی است ونیازی به دست کاری ندارد وباز هم این نکته که آدم باید صادق باشد.
جواب3:عسل طبیعی خود دارای رنگ بسیار زیبایی می باشد بازهم تکرار می کنم آدم باید صادق باشد.
جواب4:این نشدی است وال صداقت نداشته باشیم شدنی است.
جواب5:یه هو بگوییم شکر به مردم بدیم.
صداقت یعنی چه؟ آیا وقتی من می گم این عسل تعذیه هست صداقت نیست؟
تو همه محصولات درجه بندی وجود دارد. اما در عسل همه ادعای خلوص صددرصد دارند. یعنی همه ادعا دارند که تاپ تاپ هستند. وقتی من به مشتری کیلوی 10 یا 12 تومن می دم دیگه خودش هم بهتر از من می دونه که عسل تغذیه ای هست حتی اگر من بهش نگم. حالا این کجاش تقلبه؟
[CENTER]عزیزان تو این مبحث قصد بحث در مورد درست یا غلط بودن نمی کنیم فقط می خواهیم با اصول فنی این کار آشنا بشیم.
[/CENTER]
صداقت ینی شکرو به جایه عسل فروختن
درسته در همه محصولات درجه بندی وجود داره ولی در عسل درجه بندی بستگی به نوع گیاه است مثلا عسل مرکبات یا گون و... نه شکرو به جایه عسل بگیم این یه نمونه شکر خودش شکره شکر به عسل ربطی نذاره
مردم عسلو به عنوان شهد گل و گیاه میشناسن نه شکر .صداقت باید از خودمون باشه نه مردم
- barbod-beee
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 302
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۳, ۱۱:۲۷ ق.ظ
- تشکر کرده: 27 دفعه
- تشکر شده: 154 دفعه
- تماس:
Re: اصول پرورش زنبور با تغذیه دستی زیاد چیست؟
mm1352 نوشته شده:barbod-beee نوشته شده:mm1352 نوشته شده:سلام خدمت همکار گرامی
اولین سوال من این است که شما چند کلونی زنبور دارید؟و در هر کندو چند کیلو عسل گرفته اید؟وحالا جواب سوال های شما:
جواب1:تغذیه دستی یک نوع تقلب است برای زیاد کردن سرمایه است ولی عسل طبیعی بدونه تغذیه است و با صداقت تمام به دست مصرف کننده می رسد.
جواب2:به نظر بنده عطر وطعم عسل واقعی بسار عالی است ونیازی به دست کاری ندارد وباز هم این نکته که آدم باید صادق باشد.
جواب3:عسل طبیعی خود دارای رنگ بسیار زیبایی می باشد بازهم تکرار می کنم آدم باید صادق باشد.
جواب4:این نشدی است وال صداقت نداشته باشیم شدنی است.
جواب5:یه هو بگوییم شکر به مردم بدیم.
صداقت یعنی چه؟ آیا وقتی من می گم این عسل تعذیه هست صداقت نیست؟
تو همه محصولات درجه بندی وجود دارد. اما در عسل همه ادعای خلوص صددرصد دارند. یعنی همه ادعا دارند که تاپ تاپ هستند. وقتی من به مشتری کیلوی 10 یا 12 تومن می دم دیگه خودش هم بهتر از من می دونه که عسل تغذیه ای هست حتی اگر من بهش نگم. حالا این کجاش تقلبه؟
[CENTER]عزیزان تو این مبحث قصد بحث در مورد درست یا غلط بودن نمی کنیم فقط می خواهیم با اصول فنی این کار آشنا بشیم.
[/CENTER]
صداقت ینی شکرو به جایه عسل فروختن
درسته در همه محصولات درجه بندی وجود داره ولی در عسل درجه بندی بستگی به نوع گیاه است مثلا عسل مرکبات یا گون و... نه شکرو به جایه عسل بگیم این یه نمونه شکر خودش شکره شکر به عسل ربطی نذاره
مردم عسلو به عنوان شهد گل و گیاه میشناسن نه شکر .صداقت باید از خودمون باشه نه مردم
خوب من هم دارم داد می زنم می گم این شکر خورده ...
عزیز تو این مبحث قصد بحث در مورد درست یا غلط بودن نمی کنیم فقط می خواهیم با اصول فنی این کار آشنا بشیم.
[CENTER][B][COLOR=#FF0000]باید کاری کنیم درصد ساکاروز روی همه بسته بندی ها با نظارت دولت یا اتحادیه نوشته بشه. این هم به نفع عسل تغذیه هست هم عسل خالص و به ضرر عسل تقلبی [/COLOR][/B][/CENTER]
- tanha
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 93
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۱ تیر ۱۳۹۱, ۲:۳۹ ق.ظ
- محل اقامت: زنجان
- تشکر کرده: 69 دفعه
- تشکر شده: 83 دفعه
- تماس:
Re: اصول پرورش زنبور با تغذیه دستی زیاد چیست؟
barbod-beee نوشته شده:سوال :
چرا اوایل زنبورا به سرعت شربت را بر می دارن و ذخیره می کنن ولی بعد از مدتی کم می شه؟ من تقریبا 1.5 هست که شروع کردم به شربت زیاد دادن. اوایل سریع شربت را بر می داشتن و ذخیره می کردن ولی الان نه! عسل داخل طبق را خالی کردم (داخل بدنه را دست نزدم) ولی باز هم زیاد بر نمی دارن. چکار کنم که برای برداشت شربت ترقیب بشن؟ شربت هم نسبت 2 قسمت شکر و 1 قسمت آب هست.
با سلام و خسته نباشید
شاید افت جمعیت باعث این اتفاق شده .
وَ اللَّهُ يَرْزُقُ مَنْ يَشاءُ بِغَيْرِ حِسابٍ
- barbod-beee
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 302
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۳, ۱۱:۲۷ ق.ظ
- تشکر کرده: 27 دفعه
- تشکر شده: 154 دفعه
- تماس:
Re: اصول پرورش زنبور با تغذیه دستی زیاد چیست؟
tanha نوشته شده:barbod-beee نوشته شده:سوال :
چرا اوایل زنبورا به سرعت شربت را بر می دارن و ذخیره می کنن ولی بعد از مدتی کم می شه؟ من تقریبا 1.5 هست که شروع کردم به شربت زیاد دادن. اوایل سریع شربت را بر می داشتن و ذخیره می کردن ولی الان نه! عسل داخل طبق را خالی کردم (داخل بدنه را دست نزدم) ولی باز هم زیاد بر نمی دارن. چکار کنم که برای برداشت شربت ترقیب بشن؟ شربت هم نسبت 2 قسمت شکر و 1 قسمت آب هست.
با سلام و خسته نباشید
شاید افت جمعیت باعث این اتفاق شده .
نه جمعیت خوب هست. ولی فکر می کنم چون بدنه کاملا از عسل پر هست خیلی تمایل به ذخیره ندارن. آیا اگر عسل بدنه را کم کنم به تخم ریزی و ذخیره عسل کمک می شه؟
[CENTER][B][COLOR=#FF0000]باید کاری کنیم درصد ساکاروز روی همه بسته بندی ها با نظارت دولت یا اتحادیه نوشته بشه. این هم به نفع عسل تغذیه هست هم عسل خالص و به ضرر عسل تقلبی [/COLOR][/B][/CENTER]
- CANADA
- کاربر نیمه فعال سایت
- پست: 12
- تاریخ عضویت: جمعه ۸ اسفند ۱۳۹۳, ۱۲:۴۷ ق.ظ
- محل اقامت: گلستان_گنید کاووس
- تشکر کرده: 15 دفعه
- تشکر شده: 4 دفعه
- تماس:
Re: اصول پرورش زنبور با تغذیه دستی زیاد چیست؟
خوب چرا نمیگید به جای عسل شکر میخام بفروشم و آبروی عسلو نبرید
همین کارهارو انجام میدید که اعتماد مردم سلب شده
فقط میتونم بگم متاسفم
همین کارهارو انجام میدید که اعتماد مردم سلب شده
فقط میتونم بگم متاسفم
- kahkeshanir92
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 86
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۳, ۹:۳۲ ق.ظ
- محل اقامت: قزوین
- تشکر شده: 7 دفعه
- تماس:
Re: اصول پرورش زنبور با تغذیه دستی زیاد چیست؟
همه مردم ایران نمیتونن عسل طبیعی بخورن چون فاصله طبقات زیاده.بعدشم کسی که میگه عسلم تغذیه ایه یعنی صداقت.(بعدشم عسلم تغذیهای خیلی بهتر از مرباست چون زنبور آنزیمای خودشم به عسل اضافه میکنه)...
[HIGHLIGHT=#dfdfdf]- اصول پرورش زنبور با تغذیه دستی چیست؟ و چه فرقهای با خالت طبیعی دارد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#dfdfdf]2- چطور عسل را خوش طعم تر کنیم؟[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#dfdfdf]3- رنگ عسل را چکار کنیم؟ جذاب تر بشه. [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#dfdfdf]4- چکار کنیم تا با وجود تغذیه زیاد تا حدودی خواص مثبت عسل را حفظ نماییم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#dfdfdf]5- چکار کنیم با وجود تغذیه زیاد ساکارز عسل پایین باشه؟[/HIGHLIGHT]
ج2-من ی دست فروش دیدم عسلشو چشیدم دیدم بوی گلاب و از این حرفاست.بعدشم رنگش شبیه رنگ زعفران بود..شیره خرما هم خواص عسلو میبره بالا...در ضمن این کارارو با عسل تغذیه ای کنی عین کلاه برداریه...همون آب شکرو آدم بفروشه بهتره..شاید این کارا فروشو راحت تر کنه اما حسلبت کرامول کاتبینه!
[HIGHLIGHT=#dfdfdf]- اصول پرورش زنبور با تغذیه دستی چیست؟ و چه فرقهای با خالت طبیعی دارد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#dfdfdf]2- چطور عسل را خوش طعم تر کنیم؟[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#dfdfdf]3- رنگ عسل را چکار کنیم؟ جذاب تر بشه. [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#dfdfdf]4- چکار کنیم تا با وجود تغذیه زیاد تا حدودی خواص مثبت عسل را حفظ نماییم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#dfdfdf]5- چکار کنیم با وجود تغذیه زیاد ساکارز عسل پایین باشه؟[/HIGHLIGHT]
ج2-من ی دست فروش دیدم عسلشو چشیدم دیدم بوی گلاب و از این حرفاست.بعدشم رنگش شبیه رنگ زعفران بود..شیره خرما هم خواص عسلو میبره بالا...در ضمن این کارارو با عسل تغذیه ای کنی عین کلاه برداریه...همون آب شکرو آدم بفروشه بهتره..شاید این کارا فروشو راحت تر کنه اما حسلبت کرامول کاتبینه!
- barbod-beee
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 302
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۳, ۱۱:۲۷ ق.ظ
- تشکر کرده: 27 دفعه
- تشکر شده: 154 دفعه
- تماس:
Re: اصول پرورش زنبور با تغذیه دستی زیاد چیست؟
CANADA نوشته شده:خوب چرا نمیگید به جای عسل شکر میخام بفروشم و آبروی عسلو نبرید
تو صنعت لبنیات چند نوع کره تولید می شه.
1- کره سنتی ییلاق (که تو منطقه ما به روغن گوسفندی معروف است) : قیمت در حدود 100 هزار تومن
2- کره حیوانی معمولی : قیمت دقیق ندارم ولی حدودا از 15 الی 35 هزار تومان بسته به کیفیت فرق می کنه.
3- کره گیاهی (مارگارین) : قیمتش خیلی کمتر از دو مورد بالا هست.
البته انواع دیگری هم وجود دارد که نمی خوام بهشون بپردازم. کره اولی حاصل چرای گوسفند از گیاهان بیشتر داروی هست و خاصیت داروی دارد.
آیا بقیه انواع کره ها تقلب هست؟ احتمالا جواب شما خیر است.
حالا چرا فکر می کنید فروش عسلی تغذیه ای با قیمت و برچسب تغذیه ای تقلب هست؟
CANADA نوشته شده: همین کارهارو انجام میدید که اعتماد مردم سلب شده
فقط میتونم بگم متاسفم
اعتماد را کسی از بین می برد که عسل تغذیه ای تولید می کنه ولی بجای طبیعی می فروشه.
[CENTER][B][COLOR=#FF0000]باید کاری کنیم درصد ساکاروز روی همه بسته بندی ها با نظارت دولت یا اتحادیه نوشته بشه. این هم به نفع عسل تغذیه هست هم عسل خالص و به ضرر عسل تقلبی [/COLOR][/B][/CENTER]
- CANADA
- کاربر نیمه فعال سایت
- پست: 12
- تاریخ عضویت: جمعه ۸ اسفند ۱۳۹۳, ۱۲:۴۷ ق.ظ
- محل اقامت: گلستان_گنید کاووس
- تشکر کرده: 15 دفعه
- تشکر شده: 4 دفعه
- تماس:
Re: اصول پرورش زنبور با تغذیه دستی زیاد چیست؟
barbod-beee نوشته شده:CANADA نوشته شده:خوب چرا نمیگید به جای عسل شکر میخام بفروشم و آبروی عسلو نبرید
تو صنعت لبنیات چند نوع کره تولید می شه.
1- کره سنتی ییلاق (که تو منطقه ما به روغن گوسفندی معروف است) : قیمت در حدود 100 هزار تومن
2- کره حیوانی معمولی : قیمت دقیق ندارم ولی حدودا از 15 الی 35 هزار تومان بسته به کیفیت فرق می کنه.
3- کره گیاهی (مارگارین) : قیمتش خیلی کمتر از دو مورد بالا هست.
البته انواع دیگری هم وجود دارد که نمی خوام بهشون بپردازم. کره اولی حاصل چرای گوسفند از گیاهان بیشتر داروی هست و خاصیت داروی دارد.
آیا بقیه انواع کره ها تقلب هست؟ احتمالا جواب شما خیر است.
حالا چرا فکر می کنید فروش عسلی تغذیه ای با قیمت و برچسب تغذیه ای تقلب هست؟
CANADA نوشته شده: همین کارهارو انجام میدید که اعتماد مردم سلب شده
فقط میتونم بگم متاسفم
اعتماد را کسی از بین می برد که عسل تغذیه ای تولید می کنه ولی بجای طبیعی می فروشه.
کل عسل تغذیه مشکل داره حالا چه بگین تغذیس چه نگین
- mohammad123
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 458
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۲, ۷:۱۱ ب.ظ
- محل اقامت: فارس
- تشکر کرده: 552 دفعه
- تشکر شده: 321 دفعه
- تماس:
Re: اصول پرورش زنبور با تغذیه دستی زیاد چیست؟
این مبحث نیاز به پاسخ کامل داره.
عسلی وجود دارد به نام عسل کنار این عسل 2 ماه بیشتر در بازار کشور نمیماند و سریع توسط تاجران خریداری و توسط خریداران مصرف میشود .
اگر زنبورداران تجاری بخواهند عسل دارویی تولید کنند جوابگوی نیاز تقاضا نخواهد بود و به همین دلیل انواع مختلف عسل از لحاظ درجه بندی کیفیت ودرصد وجود دارد .
عسلی وجود دارد به نام عسل کنار این عسل 2 ماه بیشتر در بازار کشور نمیماند و سریع توسط تاجران خریداری و توسط خریداران مصرف میشود .
اگر زنبورداران تجاری بخواهند عسل دارویی تولید کنند جوابگوی نیاز تقاضا نخواهد بود و به همین دلیل انواع مختلف عسل از لحاظ درجه بندی کیفیت ودرصد وجود دارد .
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: Bing [Bot] و 1 مهمان