عسل طبیعی و عسل غیر طبیعی

سوالات مربوط به عسل و عسل شناسي و خواص و ....

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
apis
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 177
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۱, ۳:۴۱ ب.ظ
محل اقامت: ساري
تشکر کرده: 79 دفعه
تشکر شده: 224 دفعه
تماس:

عسل طبیعی و عسل غیر طبیعی

پست توسط apis »

با سلام خدمت دوستان
چند وقتی هست که دنبال یه روش می گردم که بشه خیلی راحت مردم عسل طبیعی رو از غیر طبیعی تشخیص بدن ( مردم عادی )
چندین روش رو مطالعه کردم که از جمله این روش ها میشه به :
1- غلظت 2 - رنگ 3 - نحوه آب شدن شکرک 4 - حل شدن عسل در آب 5 - آزمایشگاه تعیین کیفیت 6 - استفاده از مورچه 7 - بوی خوب 8 - مزه خوب و ....
همه این روش ها می تونن درست باشن و در عین حال می تونن هم غلط باشن
به نظر شما آیا میشه صرفا با اندازه گیری ساکارز در عسل به طبیعی یا غیر طبیعی بودن پی برد ؟
آیا می تونید یه راه ساده که کم خرج باشه و بشه عسل طبیعی و غیر طبیعی رو از هم تشخیص داد ، معرفی کنید؟ ( تقریبا یه راه ابتکاری )
خیلی علاقمند به جواب هاتون هستم
تصویر


زندگی شهد گل است که زنبور زمان می خوردش
آنچه می ماند عسل خاطره هاست
نمایه کاربر
arash_pordel
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 68
تاریخ عضویت: جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۱, ۸:۱۷ ق.ظ
محل اقامت: شیراز-تهران
تشکر کرده: 580 دفعه
تشکر شده: 44 دفعه
تماس:

Re: عسل طبیعی و عسل غیر طبیعی

پست توسط arash_pordel »

بنده به شخصه راه بی دردسر و کم هزینه و در عین حال قابل اعتمادی رو در این زمینه پیدا نکردم. اما با اطلاعات کمی که دارم این راه ها رو از همه موجه تر می دونم:

1- ازمایشگاه
2- زنبودار مطمئن
3- طعم و عطر عسل.

که البته اکثرا همون مورد سوم رو بیشتر توجه می کنم. بالاخره شما می خواین عسل رو بفرشین. اگه باب طبع مردم باشه یعنی عطر و بوش خوب باشه مشتری هم داره. پس گزینه ی خوبی جهت معیار بودن برای خرید و فروش عسل می تونه باشه.
نمایه کاربر
ehsanklop
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1211
تاریخ عضویت: دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰, ۹:۵۷ ب.ظ
محل اقامت: دزفول
تشکر کرده: 640 دفعه
تشکر شده: 1323 دفعه
تماس:

Re: عسل طبیعی و عسل غیر طبیعی

پست توسط ehsanklop »

سلام
امسال زنبورهام رو تو کوه گزاشته بودم و یه نگهبان گرفته بودم جهت جلوگیری از سرقت . تیر ماه اونا رو بردم کوه و دیگه نشد بهشون سر بزنم تا شهریور که رفتم عسلشون رو گرفتم . بماند که زنبورا هر جور دلشون میخاست هرز بافی کردن و چه مصیبتی واسه در اوردن این این موم های اضافه کشیدم . با این اوصاف عسل بدست امده بسیار خوش طعم و با بوی زیاد و مزه بسیار عالی است که از نظر خودم با عسل وحشی تفاوتی ندارد
با اینحال زمانی که به ازمایشگاه دادیم جهت ازمایش (یکی از دوستان زحمت کشیدن ) ساکاروز رو 5 اعلام کردن که برای من بسیار عجیب و غیر قابل باور بود .
به شخصه بعد از این ماجرا به هیچ وجه به ازمایشگاه اعتماد نمیکنم .
نمایه کاربر
yasna
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 282
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۳۰ ق.ظ
محل اقامت: پاوه
تشکر کرده: 215 دفعه
تشکر شده: 340 دفعه
تماس:

Re: عسل طبیعی و عسل غیر طبیعی

پست توسط yasna »

این گفته اقا احسان مورد تایید است من هم امسال زیاد تغذیه کردم وقتی بردم ازمایشگاه ان عسلی که بیشتر از همه شکر داشت رو سا کاروز 4 رو زده بودند....البته نوع موادی که بکار میبرند ونوع دستگاه متفاوت است که هرچه استاندارد انها بالا باشد خلوص عسل را نیز بهتر نشان میدهد..امروزه دوز وکلک انقدر زیاد شده که باید به قول وگفته زنبور دار اعتماد بشه دیگه خدتون و وجدانتون
نمایه کاربر
saman
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 835
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 864 دفعه
تماس:

Re: عسل طبیعی و عسل غیر طبیعی

پست توسط saman »

سلام
به نظر من که فقط وجدان زنبورداره میتونه میزان خلوص عسلشو به مشتری بگه و تاثیر بقیه عوامل آنچنان زیاد و قطعی نیست
نمایه کاربر
apis
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 177
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۱, ۳:۴۱ ب.ظ
محل اقامت: ساري
تشکر کرده: 79 دفعه
تشکر شده: 224 دفعه
تماس:

Re: عسل طبیعی و عسل غیر طبیعی

پست توسط apis »

بنده خودم میزان قند موجود در عسل رو بوسیله دستگاه هایی توی دانشگاه آزمایش کردم
طرز کار دستگاه اینطور بود که بوسیله زاویه ای که به صفحه داده بود و شکست نور میتونست میزان قند رو اندازه گیری کنه
باورتون شاید نشه ولی آزمایشگاه تجزیه مواد رشته صنایع غذایی دستگاه تشخیص ساکارز نداشت و باید از 10 روش استفاده می کردی تا بتونی ساکارز رو حدس بزنی
واقعا امروزه با این همه روش هایی که برای کلک بوجود اومده جای دستگاه های آشکار ساز یا حقیقت گو خالیه
ای کاش بیاد یه روزی که مردم خیلی راحت عسل رو بشناسن
زندگی شهد گل است که زنبور زمان می خوردش
آنچه می ماند عسل خاطره هاست
موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان