خراب شدن عسل
مدیر انجمن: mellifera
- manoto_mr
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 385
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱:۰۳ ب.ظ
- محل اقامت: سبزوار-توحید شهر
- تشکر کرده: 214 دفعه
- تشکر شده: 432 دفعه
- تماس:
خراب شدن عسل
با سلام خدمت دوستان عزیز .
اولا عید گذشتتون مبارک .
سال گذشته تقریبا 10 شان عسل با موم واسه مصرف خودم برداشتم گذاشتم تو یخچال . چند روز پیش دو تا از شان ها رو که برداشتم پولک های روی موم رو تراش دادم دیدم همش آب بود که ترش شده بود ریخت بیرون و کلا خالی شد . قبلا شانهایی که پولک نخورده بودند دیدم اینجوری بشه ولی اینجوریشو ...
حالا سوال واسم پیش اومد آیا میشه زنیورا عسل نارس رو هم پولک بزنن ؟
اولا عید گذشتتون مبارک .
سال گذشته تقریبا 10 شان عسل با موم واسه مصرف خودم برداشتم گذاشتم تو یخچال . چند روز پیش دو تا از شان ها رو که برداشتم پولک های روی موم رو تراش دادم دیدم همش آب بود که ترش شده بود ریخت بیرون و کلا خالی شد . قبلا شانهایی که پولک نخورده بودند دیدم اینجوری بشه ولی اینجوریشو ...
حالا سوال واسم پیش اومد آیا میشه زنیورا عسل نارس رو هم پولک بزنن ؟
- naragh
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 52
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۱, ۴:۰۵ ب.ظ
- محل اقامت: نراق
- تشکر کرده: 1 دفعه
- تشکر شده: 19 دفعه
- تماس:
Re: خراب شدن عسل
سلام
بله وقتي شهد زياد باشه زنبور ها براي اينكه فرصت را از دست ندهند حجره ها را زود پر مي كنند تا بعدا تبديل به عسل كنند.
بله وقتي شهد زياد باشه زنبور ها براي اينكه فرصت را از دست ندهند حجره ها را زود پر مي كنند تا بعدا تبديل به عسل كنند.
bee
- saman
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 835
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ ب.ظ
- محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
- تشکر کرده: 157 دفعه
- تشکر شده: 864 دفعه
- تماس:
Re: خراب شدن عسل
سلام
من 8 ماه پیش 3 کیلو عسل که به نظر خودم حتی یک قطره شکر توش نیست دادم به یه مشتری آشنا چند روز پیش دیدمش میگفت عسلت شکرک زده خیلی اعصابم خرد شد وحتی نیم ساعت هم گذاشتیمش تو آب 60 تا 70 درجه ولرم حالت شکرکش از بین نرفت بنظر دوستان علتش چی میتونه باشه؟(هر چه آیه و قسم که شکری نیست تو گوشش نرفت که نرفت فقط شرط بستم که دیگه جزئی فروشی نکنم)
من 8 ماه پیش 3 کیلو عسل که به نظر خودم حتی یک قطره شکر توش نیست دادم به یه مشتری آشنا چند روز پیش دیدمش میگفت عسلت شکرک زده خیلی اعصابم خرد شد وحتی نیم ساعت هم گذاشتیمش تو آب 60 تا 70 درجه ولرم حالت شکرکش از بین نرفت بنظر دوستان علتش چی میتونه باشه؟(هر چه آیه و قسم که شکری نیست تو گوشش نرفت که نرفت فقط شرط بستم که دیگه جزئی فروشی نکنم)
- ahmad5
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 211
- تاریخ عضویت: جمعه ۲۳ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ ب.ظ
- تشکر کرده: 6 دفعه
- تشکر شده: 255 دفعه
- تماس:
Re: خراب شدن عسل
این از بی اطلاعی مردمه که فکر میکنند که عسل همیشه باید شفاف و روان بمونه ، به گفته دکتر شهرستانی عسل شکرک زده رو در اروپا بیشتر و یا حتی گرونتر میخرن چون از سالم بودنش اطمینان دارن بر عکس کشور ما ، همه نوع عسل طبیعی بعد از مدتی بسته به نوع گل شکرک میزنه ، عسل کوه بعد از تقریبأ 6 یا 7 ماه ، عسل مزرعه مانند پنبه یا آفتاب گردون کمتر از یک ماه .(که همتون میدونید) تو سایتهای خارجی وقتی عسل طبیعی رو جستجو میکنید بیشتر عسل رس کرده رو نشون میدن ، اگه صدا و سیمای لعنتی ما چند تا برنامه در این مورد بگذاره دیگه زنبوردارها این مشکلات رو ندارن ، شما بهترین عسل رو به آشناتون دادین (عسل خام) و اینم از تشکرشون ! من وقتی عسل رس میکنه در زیر 45 درجه حرارت میدم که به گفته کارشناسان خواصش از بین نمیره (که امیدوارم این طور باشه) حرارت میدم که 2 روز هم طول میکشه .saman نوشته شده:سلام
من 8 ماه پیش 3 کیلو عسل که به نظر خودم حتی یک قطره شکر توش نیست دادم به یه مشتری آشنا چند روز پیش دیدمش میگفت عسلت شکرک زده خیلی اعصابم خرد شد وحتی نیم ساعت هم گذاشتیمش تو آب 60 تا 70 درجه ولرم حالت شکرکش از بین نرفت بنظر دوستان علتش چی میتونه باشه؟(هر چه آیه و قسم که شکری نیست تو گوشش نرفت که نرفت فقط شرط بستم که دیگه جزئی فروشی نکنم)
دوری و دوستی
- ahmad5
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 211
- تاریخ عضویت: جمعه ۲۳ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ ب.ظ
- تشکر کرده: 6 دفعه
- تشکر شده: 255 دفعه
- تماس:
Re: خراب شدن عسل
عسل به شدت جاذب رطوبته شما تو یخچال گذاشتین و رطوبت رو جذب کرده آبکی و ترش شده.manoto_mr نوشته شده:با سلام خدمت دوستان عزیز .
اولا عید گذشتتون مبارک .
سال گذشته تقریبا 10 شان عسل با موم واسه مصرف خودم برداشتم گذاشتم تو یخچال . چند روز پیش دو تا از شان ها رو که برداشتم پولک های روی موم رو تراش دادم دیدم همش آب بود که ترش شده بود ریخت بیرون و کلا خالی شد . قبلا شانهایی که پولک نخورده بودند دیدم اینجوری بشه ولی اینجوریشو ...
حالا سوال واسم پیش اومد آیا میشه زنیورا عسل نارس رو هم پولک بزنن ؟
دوری و دوستی
-
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 405
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۱, ۱۱:۲۴ ق.ظ
- محل اقامت: تبريز.
- تشکر کرده: 35 دفعه
- تشکر شده: 638 دفعه
- تماس:
Re: خراب شدن عسل
با سلام دوست عزیز در جواب پرسشتون باید بگم که همکار ودوست گرامی شما باید بدونید که عسل رو هیچگاه نباید درون یحچال نگهداری کرد یخچال پر از رطوبته و عسل هم فوق العاده رطوبت گیره این هم به خاطر فروکتوز ه که درون عسل هست تنها چیز و یا بهتر بگم دشمن عسل رطوبته. متاسفانه بیشتر مردم و یا بهتر بگم بیش از 90% اعتقاد دارند که عسل رو باید درون یخجال نگهداری کرد که کلا اشتباهه و علت اونم نااگاهی و نداشتن فرهنگ مصرف و نبود تبلیغات در رسانه هاست شاید شما خواستید که با گذاشتن درون یخچال از شر بید موم خوار خلاص شوید درسته شما بهترین راه رو انتخاب کردید چون قرصهای فسفات خطرناک هستند و سرطان زا ولی شما بایدشان عسل رو بمدت 12 ساعت درون فریز نگهداری میکردیدو بعد به بیرون از فریز انتقال میدادید نه درون یخچال اونم به مدت زیاد و علت آب شدن و خراب شدم عسلتونم به این دلیله . موفق و پیروز باشید .
[CENTER][B][COLOR=#C00000][FONT=Arial Black]به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید[/FONT][/COLOR][/B]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
- manoto_mr
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 385
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱:۰۳ ب.ظ
- محل اقامت: سبزوار-توحید شهر
- تشکر کرده: 214 دفعه
- تشکر شده: 432 دفعه
- تماس:
Re: خراب شدن عسل
ممنون دوستان . پس دلیلش یخچال بوده ؟
ولی جواب این سوالو ندادین زنبورا قبل اینکه عسل رسیده بشه روشو پولک می زنن یا نه ؟
ولی جواب این سوالو ندادین زنبورا قبل اینکه عسل رسیده بشه روشو پولک می زنن یا نه ؟
- arashsoft
- عضو جدید سایت زنبورعسل
- پست: 1
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۲, ۲:۲۵ ق.ظ
- محل اقامت: رشت-گيلان
- تشکر کرده: 1230 دفعه
- تماس:
Re: خراب شدن عسل
سلام و خسته نباشید خدمت بزرگواران گرامی
یه سوال
خوب اگه اون قاب عسل را داخل پلاستیک های وکیوم مخصوص بزاریم و تمام هوای اون را با دستگاه وکیوم خالی کنیم و پلمپش کنیم و بزارین یخجال بازم رطوبت میگیره به خودش
ممنون
یه سوال
خوب اگه اون قاب عسل را داخل پلاستیک های وکیوم مخصوص بزاریم و تمام هوای اون را با دستگاه وکیوم خالی کنیم و پلمپش کنیم و بزارین یخجال بازم رطوبت میگیره به خودش
ممنون
- ehsanklop
- مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 1211
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰, ۹:۵۷ ب.ظ
- محل اقامت: دزفول
- تشکر کرده: 640 دفعه
- تشکر شده: 1323 دفعه
- تماس:
Re: خراب شدن عسل
سلام
عسل رطوبت رو از هوا میگیره . داخل یخچال به خاطر رطوبت خیلی بالا این کار سریعتر انجام میشه . شما یه شیشه عسل رو بزارین تو هوای ازاد بعد از مدتی رطوبت میگیره و خراب میشه . دوستی که خودش عسل میفروشه دیروز میگفت عسلش رو تو ظرف بدون در ( تو یه پارچ شیشه ای ) نگهداری کرده الان عسلش مزه ترشی گرفته . تازه میگفت چیکار کنم .
عزیزان عسل رو فقط و فقط تو ظروف در بسته شیشه ای دور از نور خورشید تو دمای حدود 25 درجه نگهداری کنین . اینطوری خواصش رو تا سالها حفظ میکنه . مثل عسل فراعنه مصر که بعد 3000 سال هنوز سالم مونده
عسل رطوبت رو از هوا میگیره . داخل یخچال به خاطر رطوبت خیلی بالا این کار سریعتر انجام میشه . شما یه شیشه عسل رو بزارین تو هوای ازاد بعد از مدتی رطوبت میگیره و خراب میشه . دوستی که خودش عسل میفروشه دیروز میگفت عسلش رو تو ظرف بدون در ( تو یه پارچ شیشه ای ) نگهداری کرده الان عسلش مزه ترشی گرفته . تازه میگفت چیکار کنم .
عزیزان عسل رو فقط و فقط تو ظروف در بسته شیشه ای دور از نور خورشید تو دمای حدود 25 درجه نگهداری کنین . اینطوری خواصش رو تا سالها حفظ میکنه . مثل عسل فراعنه مصر که بعد 3000 سال هنوز سالم مونده
- m63
- بهترین کاربر سایت زنبورعسل
- پست: 159
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲ فروردین ۱۳۹۱, ۹:۱۳ ب.ظ
- محل اقامت: مازندران
- تشکر کرده: 38 دفعه
- تشکر شده: 170 دفعه
- تماس:
Re: خراب شدن عسل
قبول که رطوبت باعث خراب شدن عسل میشه ولی اون سلولهایی که زنبور پولک زده چی؟رطوبت نمیتونه وارد سلول بشه.
من از یکی شنیدم اگه زنبور جمعیتش نسبت به شهد طبیعت کم باشه یعنی شهد فراوون باشه و جمعیت زنبور کم و فضای کافی برای ذخیره ممکنه چنین حالتی پیش بیاد
من از یکی شنیدم اگه زنبور جمعیتش نسبت به شهد طبیعت کم باشه یعنی شهد فراوون باشه و جمعیت زنبور کم و فضای کافی برای ذخیره ممکنه چنین حالتی پیش بیاد
-
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 405
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۱, ۱۱:۲۴ ق.ظ
- محل اقامت: تبريز.
- تشکر کرده: 35 دفعه
- تشکر شده: 638 دفعه
- تماس:
Re: خراب شدن عسل
[quote="m63"]قبول که رطوبت باعث خراب شدن عسل میشه ولی اون سلولهایی که زنبور پولک زده چی؟رطوبت نمیتونه وارد سلول بشه.
من از یکی شنیدم اگه زنبور جمعیتش نسبت به شهد طبیعت کم باشه یعنی شهد فراوون باشه و جمعیت زنبور کم و فضای کافی برای ذخیره ممکنه چنین حالتی پیش بیاد[/quote
دوست عزیز شما جواب خودتون رو دادید شما میگید که جمعیت کمتر از شهد موجود در منطقه بله درست وقتی که جمعیت زنبور ها کم باشه و منطقه هم مثل مال شما پر از رطوبت ممکن عسل ترش کنه فکر کنم که دیده باشید وقتی که به کلنی که جمعیتش ظعیفه شکر داده باشید نمیتونه شربتو برداره و بعد از چند روز که درب صندوق رو باز کردید میبینید که شربت ترش کرده . خوب عسل هم مثل اینه وقتی جمعیت کم باشه زنبور نمیتونه اب شهدی رو که از بیرون اورده بگیره و رطوبت منطقه هم که زیاد باشه باعث میشه که عسل یا همون شهد در شان ترش کنه و حتی اگر شان هم دارای پولک باشه این اتفاق رخ میده . موفق باشید .
من از یکی شنیدم اگه زنبور جمعیتش نسبت به شهد طبیعت کم باشه یعنی شهد فراوون باشه و جمعیت زنبور کم و فضای کافی برای ذخیره ممکنه چنین حالتی پیش بیاد[/quote
دوست عزیز شما جواب خودتون رو دادید شما میگید که جمعیت کمتر از شهد موجود در منطقه بله درست وقتی که جمعیت زنبور ها کم باشه و منطقه هم مثل مال شما پر از رطوبت ممکن عسل ترش کنه فکر کنم که دیده باشید وقتی که به کلنی که جمعیتش ظعیفه شکر داده باشید نمیتونه شربتو برداره و بعد از چند روز که درب صندوق رو باز کردید میبینید که شربت ترش کرده . خوب عسل هم مثل اینه وقتی جمعیت کم باشه زنبور نمیتونه اب شهدی رو که از بیرون اورده بگیره و رطوبت منطقه هم که زیاد باشه باعث میشه که عسل یا همون شهد در شان ترش کنه و حتی اگر شان هم دارای پولک باشه این اتفاق رخ میده . موفق باشید .
[CENTER][B][COLOR=#C00000][FONT=Arial Black]به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید[/FONT][/COLOR][/B]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان