حداقل دما برای دادن شربت یک به یک
مدیر انجمن: mellifera
- rata
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- محل اقامت: گيلان - رشت
- تشکر کرده: 77 دفعه
- تماس:
حداقل دما برای دادن شربت یک به یک
با سلام خدمت تمامی بزرگواران
من باید به کندوهام شربت تحریکی برای تخم ریزی ملکه بدم اما از بخت بد تا روز پنجشنبه هوا در رشت بارانی و حداقل دمای هوا 16 درجه است. برای باران خوب با چتر بالا سر کندوها میرم و یخرده درب را باز می کنم و پارچه را کنار میدم و می توانم شربت بریزم ولی سئوالم اینه که آیا در این درجه حرارت دادن شربت یک به یک مشکلی ایجاد نمی کند.
لطفا راهنمائی کنید. ممنونم
من باید به کندوهام شربت تحریکی برای تخم ریزی ملکه بدم اما از بخت بد تا روز پنجشنبه هوا در رشت بارانی و حداقل دمای هوا 16 درجه است. برای باران خوب با چتر بالا سر کندوها میرم و یخرده درب را باز می کنم و پارچه را کنار میدم و می توانم شربت بریزم ولی سئوالم اینه که آیا در این درجه حرارت دادن شربت یک به یک مشکلی ایجاد نمی کند.
لطفا راهنمائی کنید. ممنونم
- makhdoomzadeh
- بهترین کاربر سایت زنبورعسل
- محل اقامت: یزد
- تشکر کرده: 16 دفعه
- تماس:
Re: حداقل دما برای دادن شربت یک به یک
باسلام
شما میتونی دادن شربت را رو یکی از کندوهات امتحان کنی اگه برداشتن به همشون بدهید ولی به نظر من اگه صبر کنی تا هوا افتابی بشه بهتره سعی کن شربتی که بهشون میدی حتما (ولرم )باشه
شما میتونی دادن شربت را رو یکی از کندوهات امتحان کنی اگه برداشتن به همشون بدهید ولی به نظر من اگه صبر کنی تا هوا افتابی بشه بهتره سعی کن شربتی که بهشون میدی حتما (ولرم )باشه
- GH51620
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- محل اقامت: مازندران، شهرستان نکا
- تشکر کرده: 216 دفعه
- تماس:
سلام دوست عزیز، بجای شربت دادن و مشکلات آن، می تونی از کیک عسل و کیک گرده استفاده کنی و برای چند روزی(دو هفته الی سه هفته)
از دادن شربت راحتی. بنده در سال گذشته و ماه مرداد استفاده نمودم، نتیجه بسیار عالی است.
از دادن شربت راحتی. بنده در سال گذشته و ماه مرداد استفاده نمودم، نتیجه بسیار عالی است.
- rata
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- محل اقامت: گيلان - رشت
- تشکر کرده: 77 دفعه
- تماس:
با سلام و تشکر
من گرده ندارم آیا منظور شما از کیک عسل مخلوط عسل با پودر قند است. اگه اینطوره آیا اثر تحریک ملکه برای تخم ریزی را داره؟
من گرده ندارم آیا منظور شما از کیک عسل مخلوط عسل با پودر قند است. اگه اینطوره آیا اثر تحریک ملکه برای تخم ریزی را داره؟
- GH51620
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- محل اقامت: مازندران، شهرستان نکا
- تشکر کرده: 216 دفعه
- تماس:
سلام، منظور کیک عسل و کیک گرده پروبی می باشد که بصورت بسته بندی عرضه می گرددو دارای ترکیبات دیگری علاوه بر عسل و شکر می باشد که موجب تخم ریزی ملکه می گردد. با قرار دادن کیک ها بر روی کندو، باز کردن درب کندو کمتر شده و مزایای دیگری نیز دارد. همچنین بطور تدریجی زنبور ها (دو الی سه هفته)از کیک استفاده می کنند، در صورتی که شربت را زنبور ممکن است از یک ساعت تا چند ساعت مصرف کنند و لی با کیک ها ملکه تخمریزی ممتد دارد و بعد از آن ادامه می دهد. اگر قانون چهل روز را رعایت کنی بهتر است.
- apis
- بهترین کاربر سایت زنبورعسل
- محل اقامت: ساري
- تشکر کرده: 79 دفعه
- تماس:
دادن شربت در هر دمایی ممکنه البته به شرط اینکه زنبور بتونه شربت رو ببره و قبل از اینکه شربت یخ بزنه زنبور اون رو تغلیظ کنه
زندگی شهد گل است که زنبور زمان می خوردش
آنچه می ماند عسل خاطره هاست
آنچه می ماند عسل خاطره هاست
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان