اشتغال با 100 کلنی کندو
مدیر انجمن: mellifera
- M_H
- کاربر سایت زنبورعسل ایران
- محل اقامت: تهران
- تماس:
اشتغال با 100 کلنی کندو
با سلام خدمت دوستان عزیز، از زنبورداران باتجربه میخواستم بدونم آیا با 100 کلنی میتوان درآمدی داشت که زندگی ای را در حد معمول گذراند. ضمنا بنده در زنبورداری تجربه کامل را دارم ولی هم اکنون تعداد زنبورام کم است. تشکر میکنم از راهنماییتان.
- ebraahimiyan
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- محل اقامت: سمنان
- تشکر کرده: 92 دفعه
- تماس:
Re: اشتغال با 100 کلنی کندو
شما که تجربه داری خب دو دوتا چهار تا کنی معلوم میشه
ولی معمولا از زنبور به عنوان شغل دوم نگاه میکنن
چون ریسکش بالاست ، وسط بیابون به امان خدا ولش کنی ، دزد ، تغییرات ناگهانی آب و هوا ، آفت و... دل شیر میخواد . ولی روش نمیشه به عنوان سرمایه حساب کرد . ولی درآمد زا هست
ولی معمولا از زنبور به عنوان شغل دوم نگاه میکنن
چون ریسکش بالاست ، وسط بیابون به امان خدا ولش کنی ، دزد ، تغییرات ناگهانی آب و هوا ، آفت و... دل شیر میخواد . ولی روش نمیشه به عنوان سرمایه حساب کرد . ولی درآمد زا هست
- hosseinkhan
- محل اقامت: مازندران/ساری
- تشکر کرده: 36 دفعه
- تماس:
بستگی به خودت داره که چه قدر بتونی در بیاری....چقدر مشتری داشته باشی و چقدر بتونی درست کار کنی. در مرحله ی بعد میمونه نژاد زنبورات و محل زنبورستانت.فردی و میشناسم که فقط از طریق فروش زنبور درامد داره.نه فروش عسل.M_H نوشته شده:با سلام خدمت دوستان عزیز، از زنبورداران باتجربه میخواستم بدونم آیا با 100 کلنی میتوان درآمدی داشت که زندگی ای را در حد معمول گذراند. ضمنا بنده در زنبورداری تجربه کامل را دارم ولی هم اکنون تعداد زنبورام کم است. تشکر میکنم از راهنماییتان.
آخرین ويرايش توسط 1 on hosseinkhan, ويرايش شده در 0.
- saman
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
- تشکر کرده: 157 دفعه
- تماس:
سلام
منم رو زنبور اصلا به عنوان سرمایه حساب نمیکنم ولی کسی که بخواد زنبور در تعداد زیاد داشته باشه باید هم تو فروش زنبور هم تو فروش عسل و سایر چیزهای درامد زا حتی آب کردن موم حساب کنه تا بتونه درآمدی مناسب کسب کنه.
منم رو زنبور اصلا به عنوان سرمایه حساب نمیکنم ولی کسی که بخواد زنبور در تعداد زیاد داشته باشه باید هم تو فروش زنبور هم تو فروش عسل و سایر چیزهای درامد زا حتی آب کردن موم حساب کنه تا بتونه درآمدی مناسب کسب کنه.
- hosseinkhan
- محل اقامت: مازندران/ساری
- تشکر کرده: 36 دفعه
- تماس:
-
- محل اقامت: آذربایجان شرقی
- تشکر کرده: 306 دفعه
- تماس:
تجربه داشته باشی از نزدیک هم خوش است/البته نه با صد کندوhosseinkhan نوشته شده:البته صدای زنبورداری از دور خوش است
آخرین ويرايش توسط 1 on hony, ويرايش شده در 0.
- ilam
- محل اقامت: ایلام.شهرستان شیروان چرداول.سرابله
- تشکر کرده: 70 دفعه
- تماس:
داداش اراده میخواد فقط.
اگه بتونی اول با 100تا 150 تا کندو شروع کنی اونم از نزاد خوب مث کارنیولان و خودت تو کارشون وارد باشی و بعنوان شغل اصلی قرار بدی و همه وقتتو روش بزار مطمعن باش ک ضرری نخواهی کرد وخیلیم میتونه سرمایه ساز باشه.
مشکل مردم ما اینه ک فقط اراده ندارن .پتانسیلشون برا شروع همچین کارهایی کمه .استارتشون ضعیفه.
مثلا اگه امسال 10 تا کندو داشته باشن 4 تا شو از دست بدن دیگه دلسرد میشن ودورشو خط میکشن. میرن سراغ ی چیز دیگه مثلا تو این عکسو ببین .مطمعن باش ک این زنبوردار از سود بالایی برخورداره:
این زنبوردار اراده داشته ک تونسته الان به این تعداد کلنی 2 و 3 طبقه داشته باشه.
اگه بتونی اول با 100تا 150 تا کندو شروع کنی اونم از نزاد خوب مث کارنیولان و خودت تو کارشون وارد باشی و بعنوان شغل اصلی قرار بدی و همه وقتتو روش بزار مطمعن باش ک ضرری نخواهی کرد وخیلیم میتونه سرمایه ساز باشه.
مشکل مردم ما اینه ک فقط اراده ندارن .پتانسیلشون برا شروع همچین کارهایی کمه .استارتشون ضعیفه.
مثلا اگه امسال 10 تا کندو داشته باشن 4 تا شو از دست بدن دیگه دلسرد میشن ودورشو خط میکشن. میرن سراغ ی چیز دیگه مثلا تو این عکسو ببین .مطمعن باش ک این زنبوردار از سود بالایی برخورداره:
محمد امین کوشا
- makhdoomzadeh
- بهترین کاربر سایت زنبورعسل
- محل اقامت: یزد
- تشکر کرده: 16 دفعه
- تماس:
با سلام
دوست عزیز فقط یه چیزی بهت بگم که اگه اراده و پشتکار داشته باشی همه چیز ردیفه و هیچ مشکلی پیش نمیاد و سود بالایی هم خواهی داشت.به امید موفقیت شما....
دوست عزیز فقط یه چیزی بهت بگم که اگه اراده و پشتکار داشته باشی همه چیز ردیفه و هیچ مشکلی پیش نمیاد و سود بالایی هم خواهی داشت.به امید موفقیت شما....
-
- محل اقامت: تبريز.
- تشکر کرده: 35 دفعه
- تماس:
ilam نوشته شده:داداش اراده میخواد فقط.
با سلام خدمت دوستان و زنبورداران گرامی لازم به توضیح است که این دوستمون اراده داشته درست ولی پول خوبی هم خرج کرده اینم باید مد نظر بگیریم حالا نمیدونم نقدی از جیب خودش گذاشته یا نسیه که اونم هر چی در بیاره باید بده دست عمده فروش فقط خواستم یاد اوری کنم که چنین زنبورستانی فقط با شکره که اینجوری میشه وخرید شکر هم با وضعیت موجود قیمتش میلیونهاسرمایه میخواد حالا برگ موم .کلنی . چهارچوب . طبقه . هزینه دارو . حمل و نقل. هزینه کارگر . هزینه اجاره زمین اگر باشه . و خیلی چیزهای دیگه فقط با خرج کردنه که میتونید چنین زنبورستانی داشته باشید من یادمه یکی از دوستان چند سال پیش میگفت که من به هر کندو 200 کیلو شکر میدم من تعجب کردم گفتم شما این همه شکر رو جه جوری به خورد زنبور میدید گفت خیلی راحت ظرف شربت خوریشون 14 کیلو شکر میگیره حالا بماند توضیحاتی دیگشون و زحمتهای شبانه روزیشون که میکشند خب با چنین تغذیه ای زنبور شما هم کم کم چهار طبقه میشه شما هم اگه بخواید چنین زنبورستانی داشته باشید باید این شرایط رو رعایت کنید موفق باشید
[CENTER][B][COLOR=#C00000][FONT=Arial Black]به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید[/FONT][/COLOR][/B]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
- ehsanklop
- مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- محل اقامت: دزفول
- تشکر کرده: 640 دفعه
- تماس:
بله همون طور که اقای اصغر پور گفتن چنین زنبورستانی با شکر اینجوری میشه . اگه عسلشون رو در بیارین جمعیت فشرده کندو 10 قاب هست و نه بیشتر . ضمنا اونی که 3 طبق هست در واقع 2 طبقه است . طبقه اخر شربت خوریه
- ilam
- محل اقامت: ایلام.شهرستان شیروان چرداول.سرابله
- تشکر کرده: 70 دفعه
- تماس:
بخاطر همینکه تغذیشون زیاد میکنه زنبورا قوی تر میشن.و بچه زیاد میدن
اگه بخواد هی بچه هاشون رو بفروشه بازم خیلی میئشه
اگه بخواد هی بچه هاشون رو بفروشه بازم خیلی میئشه
محمد امین کوشا
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: Google [Bot] و 1 مهمان